Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι, καθώς νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς, να παίξεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς την κάθε στιγμή της ημέρας. Η τέχνη είναι κάτι που μπορεί να σε εκφράσει άμεσα και σε γεμίσει χαρά, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποιο θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο. Σημαντικό είναι για εσένα να γίνεις το επίκεντρο του περιβάλλοντός σου και να τραβήξεις το ενδιαφέρον, εκδηλώνοντας με ιδιαίτερα έντονο τρόπο συναισθήματά και σκέψεις, μόνο που αυτό μπορεί να γίνει σε υπερβολικό βαθμό και εν τέλει να ενοχλήσει.
Σήμερα έχεις τη μοναδική ευκαιρία για υπέροχες στιγμές με το/η σύντροφό σου που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν, καθώς είσαι ο πρωταγωνιστής στο ερωτικό παιχνίδι.
Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου κυριαρχεί, καθώς θέλεις να νιώσεις την θαλπωρή και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κυρίαρχες είναι στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί να εντείνουν την εσωστρέφεια και να προκαλέσουν έντονη κυκλοθυμία. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συναισθηματικές εξάρσεις που θα φορτίζουν αρνητικά την ατμόσφαιρα και θα δημιουργήσουν ζητήματα με οικεία πρόσωπα. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, δραστηριοποιήσου γιατί μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις.
Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και υποδέξου το ταίρι σου για έντονα ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση μπορεί να μη σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.
Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα φτιάχνοντας τη διάθεσή σου και ωθώντας σε στο να γίνεις ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός. Στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα σε χαλαρώσουν και θα δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Προσοχή γιατί πιθανά να μεταφέρεις πληροφορίες που δεν έχεις διαπιστώσει την ακρίβεια τους και με εκτεθείς. Καλό είναι να είσαι εγκρατής. Κοντινές μετακινήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη διάθεσή σου.
Σήμερα μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου, καθώς είναι άκρως ευεργετική για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από παρέες που θα βρεθείς, το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο εντυπωσιάζει.
Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα οικονομικά σου, πώς θα τα εξομαλύνεις, πώς θα δημιουργήσεις νέους πόρους εισοδήματος για να μπορέσεις να νιώσεις ασφάλεια. Είναι ιδανική μέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το επιδιώξεις. Πρόσεχε μόνο γιατί έχεις την τάση να συνδέεις την προσωπική σου αξία με τον προϋπολογισμό σου, κάτι που σε αδικεί κατάφωρα και εντείνει το έλλειμμα αυτοεκτίμησης.

Σήμερα το πάθος μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή, αρκεί να αποφύγεις κτητικές τάσεις και αδιαλλαξία που θα ταράξουν τα νερά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, οι ανασφάλειές σου όμως πιθανά να είναι τροχοπέδη στην όποια εξέλιξη.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς θέλεις όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου και να τραβήξεις την προσοχή του περιβάλλοντός σου. Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την κάλυψη των αναγκών σου από το ταίρι ή τους συνεργάτες, καθώς νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υπάρξει έντονα εγωκεντρική και υποκειμενική διάθεση εκ μέρους σου, αφού θα δημιουργήσει προβλήματα και αναταραχή στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σημαντικές συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, κάνε τις κινήσεις σου αν θεωρείς ότι είναι θετικές για εσένα.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου, να έχεις όμως και εσύ τη διάθεση να ακούσεις και την δική του πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές, καθώς ο δυναμισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και δείχνεις να βουλιάζεις στην εσωστρέφεια και σε πιθανή θλίψη, καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και εντείνουν ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια με ορμή. Είναι επιβεβλημένο σήμερα να λειτουργήσεις σε πρακτικό επίπεδο, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να νιώθεις και να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου. Πρόσεξε μόνο γιατί δεν αποκλείεται να μην συγκεντρώνεσαι με ευκολία και αυτό να οδηγήσει σε λάθη και αμέλεια που θα σε εκθέσουν. Η τέχνη και ο διαλογισμός είναι το ιδανικό φάρμακο για την ψυχή σου και για να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός απογειώνεται, δημιούργησε το ιδανικό πλαίσιο για να ζήσεις υπέροχες στιγμές με το/η σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι για να σου ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία.
Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις καλά με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς είναι πολλές οι ιδέες και οι προτάσεις που έρχονται στο μυαλό σου και θα ήθελες να εκφράσεις πιστεύοντας ότι μπορεί κάποια από αυτά να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές σου. Σημαντικές είναι επίσης οι συλλογικές προσπάθειες σε ότι αφορά κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε μία ομάδα προσφέροντας τη βοήθειά σου. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές εριστικές και απαξιωτικές τάσεις γιατί μόνο αντιπαραθέσεις θα προκαλέσουν.
Σήμερα κανόνισε μία έξοδο με φίλους και το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε τη συντροφιά και την όμορφη συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά κοινές δράσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και ευθύνες, καθώς βλέπεις να αυξάνονται και αυτό μπορεί να σε φορτίζει ψυχολογικά. Καλό βέβαια είναι να θυμάσαι ότι όσο σκληρά κι αν δουλέψεις και αν κουραστείς, αυτό είναι το απαραίτητο συστατικό για να φτάσεις στην επιτυχία και στην προσωπική σου αναγνώριση. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρουσης με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι δυσάρεστες για εσένα.
Σήμερα οι πολλές υποχρεώσεις της επαγγελματικής σου ζωής μπορεί να μη σου επιτρέπουν να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει γκρίνια και ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα είναι άκρως σημαντική και για την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Έχεις τη δυνατότητα σήμερα να προωθήσεις πιθανά νομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διάθεση σου είναι στα ύψη, η αισιοδοξία είναι έντονη και είναι εξαιρετική ευκαιρία για διασκέδαση. Γι’ αυτό μην διστάσεις να κανονίσεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που μπορεί να έχεις να δεις καιρό. Πρόσεξε μόνο γιατί το μυαλό σου δεν είναι στην καθημερινότητα μπορεί να γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν.

Σήμερα απογείωσε την προσωπική σου ζωή και έδωσε την ευκαιρία σε σένα και το ταίρι σου να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία, το χιούμορ, την κεφάτη διάθεση σου. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και ο εκνευρισμός είναι διάχυτος από το πρωί, καθώς πιθανές ανασφάλειες και ενοχές εμφανίζονται και μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση. Σημαντικό είναι για εσένα να λύσεις ζητήματα που αφορούν οικονομικά σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς η παρατηρητικότητα και το ένστικτό σου είναι βέβαιο ότι μπορούν να οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλό είναι να θυμάσαι ότι η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό μην εγκλωβίζεται σε αυτήν γιατί θα χάσεις τον προσανατολισμό σου.
Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός είναι διάχυτα, μην επιτρέψεις στους φόβους να χαλάσουν την έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα έρθει για να λειτουργήσει σαν καταλύτης στην προσωπική σου ζωή. 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι αυτές που είναι άκρως σημαντικές για εσένα. Έχεις την ευκαιρία σήμερα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή διατηρώντας τις ισορροπίες που θέλεις. Σημαντικό είναι όμως να έχεις στο νου σου ότι μπορεί να καταπιέσεις τις προσωπικές σου ανάγκες για να μην έρθεις σε αντιπαράθεση. Αυτό είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με ορμή, είναι προτιμότερο να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις.

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να περάσεις εξαιρετικά με το/η σύντροφό σου, καθώς η ανάγκη για συντροφικότητα σε οδηγεί δίπλα του. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και το ερωτικό παιχνίδι είναι γεγονός ότι μπορεί να φέρουν σημαντικές νέες γνωριμίες.
Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και καλείσαι να δώσεις την μάχη της καθημερινότητας, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες μπορεί να αυξάνονται και να ανατρέπουν τον μέχρι τώρα προγραμματισμός σου. Αυτό θα εντείνει το άγχος πιθανή γκρίνια αλλά και την τάση να επικρίνεις τους γύρω σου και κυρίως το συναδελφικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό να εκτονώσεις επωφελώς για εσένα την ένταση, μη διστάσεις να βάλεις γυμναστική ή όποιο άθλημα σου αρέσει στο πρόγραμμά σου. Δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στη διατροφή σου ξεκινώντας ένα νέο πρόγραμμα που θα σου δώσει περισσότερη ενέργεια.
Σήμερα οι εμμονές και η κούραση της καθημερινότητας δεν θα σε βοηθήσουν στο να περάσεις ξεκούραστα και χαλαρά με το ταίρι σου. Πρόσεξε γιατί η ένταση μπορεί να εκφραστεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονο πρόγραμμά σου πιθανά να μην επιτρέψει εξόδους ή παρέες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες.
Ζώδια 6272410860812723545
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε