Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 18 Ιουνίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και καλείσαι να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς αυτές αυξάνονται και σε γεμίζουν ευθύνη. Σημαντικό είναι για εσένα να εξελιχθείς και να προβληθείς στην καριέρα, αφού απώτερος σκοπός σου είναι να αναγνωριστεί η σοβαρότητα που δείχνεις, η υπευθυνότητα και η εργατικότητά σου. Πιθανές είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να χρειαστεί να παρευρεθείς και θα σε βοηθήσουν στα βήματά σου. Πρόσεχε γιατί δεν αποκλείεται να συγκριθείς με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου λόγω της αδιαλλαξίας σου.
Σήμερα μην επιτρέψεις στην πίεση της δουλειάς να χαλάσει τη στιγμές με το ταίρι σου, καθώς η ένταση θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τα επαγγελματικό περιβάλλον πού να παίξουν σημαντικό ρόλο και στον έρωτα.
Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και απογειώνει το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, όπου θέλεις να συζητήσεις χαλαρά και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Επικεντρώνεσαι πιθανά σε ότι αφορά φιλοσοφικές αναζητήσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για σπουδές ή σεμινάρια που θα ανοίξουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Οι επαφές με το εξωτερικό είναι πιθανές, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και να δημιουργήσεις νέα μονοπάτια για την εξέλιξή σου.
Σήμερα η διάθεση για διασκέδαση και η αισιοδοξία λειτουργούν σαν τονωτική ένεση στη σχέση σου, γι’ αυτό απόλαυσε την κάθε στιγμή με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν χαρά και διάθεση να ζήσεις την κάθε στιγμή με κέφι.
Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και δημιουργεί έντονο εκνευρισμό από το πρωί, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ενοχές και απωθημένα που σου χαλάνε την ψυχολογία. Σημαντικό είναι για εσένα δρομολογήσεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις, καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά στη σωστότερες δυνατές λύσεις. Δείξε προσοχή στην προσωπική σου ζωή γιατί ήταν η καχυποψία και η ζήλια μπορούν να λειτουργήσουν σαν δύναμη της και να προκαλέσουν στιγμές απίστευτης έντασης. 

Σήμερα μετουσίωσε τη ζήλια σε πάθος και ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα ταράζοντας για τα καλά τα λιμνάζοντα ύδατα.
Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες για να μην υπάρξουν εντάσεις τόσο με το ταίρι όσο και με τους συνεργάτες σου. Ο φόβος της μοναξιάς είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονη υποχωρητικότητα καταπιέζοντας τις δικές σου ανάγκες. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια με ορμή και θα δημιουργηθούν προβλήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σήμερα η συντροφικότητα είναι αυτό που αποζητάς έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορούν να υπάρξουν, καθώς γοητεύεις με την εμφάνιση και την επικοινωνιακή συχνότητα. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και σου δημιουργούν ένταση, άγχος, διάθεση για να επικρίνεις στους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι αναλάβεις με τελειότητα, γι’ αυτό επικέντρωσε την ενέργειά σου με αυτό τον τρόπο για να αποφύγεις τις συγκρούσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Σημαντικό είναι για σένα να ασχοληθείς με τη διατροφή και τη γυμναστική, καθώς μπορείς να αυξήσεις την ενέργειά σου και να προσέξεις το σώμα σου.
Σήμερα το καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να είναι φορτωμένο και αυτό να μη σου αφήνει περιθώρια να βρεθείς με το ταίρι σου προκαλώντας έτσι γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ο έρωτας για εσένα είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς αυτό που επιζητά είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους ή να φλερτάρεις και να ξεφαντώσεις σε παρέες όπου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωιστικές και υποκειμενικές τάσεις, αφού είναι αυτές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η τέχνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εσένα, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε κάποιο θέατρο ή κινηματογράφο για να απολαύσεις αυτές τις μαγικές στιγμές.
Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να απογειώσεις τον έρωτα και τον πόθο στην προσωπική σου ζωή, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η απαράμιλλη γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, γι’ αυτό και είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές νέες κατακτήσεις.
Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι έντονη διάθεση σου να βρεθείς με την οικογένεια, καθώς από κει αντλείς τρυφερότητα, θαλπωρή και ασφάλεια που σου είναι ιδιαίτερα αναγκαία. Σημαντικό είναι για εσένα να μπεις σε μία διαδικασία περισυλλογής των τελευταίων πεπραγμένων σου, γι’ αυτό υπάρχει έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια κάτι που σε απομακρύνει από τον πολύ κόσμο. Καλό είναι να αντιληφθείς ότι η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα και να προκαλέσει ζητήματα που δεν χρειάζεται.
Σήμερα προσπάθησε να δημιουργήσεις το ιδανικό ατμοσφαιρικό σκηνικό για σένα και το ταίρι σου και να ζήσεις έντονες ρομαντικές στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να αποτραβηχτείς μακριά από την κοινωνική ζωή πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για νέους έρωτες.
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα είναι έντονη. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, όπως αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι θέλοντας να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές όπου θα ανταλλάξεις απόψεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο γεγονός ότι ασχολείσαι με πολλά πράγματα παράλληλα, γι’ αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι ολοκληρωμένα. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και θα ανεβάσουν τη διάθεση σου.
Σήμερα η επικοινωνία είναι σημαντική, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία να λύσεις όποια ζητήματα μπορεί να απασχολούν εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως για να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικά, εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Η οικονομική σου ευχέρεια ή μη σε απασχολεί και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να δρομολογήσεις σχέδια ή συζητήσεις για την βελτίωση του εισοδήματός σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις σπατάλες ή σε περιττά έξοδα γιατί είναι αυτά που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου λόγω του γεγονότος ότι θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να καλύψεις πρακτικές ανάγκες σου.

Σήμερα η ανάγκη για μοναδικές στιγμές πάθους κατακλύζει τη σχέση σου και σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει τον αισθησιασμό και τη σταθερότητα στον έρωτα. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας δυναμικά στο προσκήνιο θέλοντας να πρωταγωνιστήσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Σημαντικές μπορεί να είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις για νέες συνεργασίες ή για τις ήδη υπάρχουσες και την εξέλιξή τους, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείς πράγματα χωρίς πραγματικό λόγο δημιουργώντας εντάσεις. Εξέφρασε τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο ταίρι σου, δώσε του όμως την ευκαιρία να εκφράσει και δικές του.
Σήμερα το πάθος απογειώνεται και η έντονη ανάγκη για να βιώσεις τον έρωτα μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο όπου και αν βρεθείς κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το δυναμισμό σου.
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος της επείγον και πάλι στο μυαλό σου και έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα και πληγές που φαίνεται ότι δεν έχεις ξεπεράσει. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν βοηθά σε πρακτικά ζητήματα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η τέχνη και ο εσωτερισμός είναι οι κατάλληλες διέξοδοι για να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια και να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου.
Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα ξεχειλίζουν και μπορεί να επιδιώξεις να βιώσεις στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική αναστάτωση.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και εκδηλώνεις έντονα τη διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους είναι διάχυτη. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις, σκέψεις και ιδέες, καθώς δεν αποκλείεται κάποιες να εντυπωσιάσουν και να έλξουν πρόσωπα ώστε να βοηθήσουν στην πραγμάτωσή τους. Οι ομαδικές προσπάθειες είναι σημαντικές για εσένα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επενδύεις σε σύνολα που προσφέρουν έργο σε κοινωνικό επίπεδο. Δείξε προσοχή σε πιθανή αποστασιοποίηση ή απαξίωση προσώπων που δεν συμφωνούν μαζί σου
Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το/η σύντροφό σου είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσει τα μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσουν και θα εκτοξεύσουν το ερωτικό στοιχείο.
Ζώδια 1214642575379097697
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε