Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 8 Μαΐου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου είναι κυρίαρχη. Θέλεις να νιώσεις τη θαλπωρή, την ασφάλεια και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν τα οικεία σου πρόσωπα και αυτό σε ωθεί στο να έρθεις πιο κοντά τους και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις οικογενειακά θέματα σε σχέση με λογαριασμούς ή οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Η καλή επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη μέρα.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να το εκπλήξεις δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες όπου θα εντείνουν το συναίσθημα την ασφάλεια την τρυφερότητα.
Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι θέλεις να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις. Αυτό σε ωθεί έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί συζητώντας για θέματα που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές ιδέες για νέες συνεργασίες με πρόσωπα κοντά σε σένα που θα είναι άκρως αποδοτικές, καθώς έχεις τη διάθεση να δουλέψεις ομαδικά για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Σήμερα ιδανικές είναι οι συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, αιφνιδίασε το θετικά με μία κοντινή απόδραση που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη γι’ αυτό και νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν.
Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικής φύσεως ζητήματα, όπως το να τακτοποιήσει λογαριασμούς και εκκρεμότητες γιατί αυτά είναι που σου δημιουργούν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά και πάλι παλιότερες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία υπάρξει με τον καλύτερο τρόπο για σένα και αυτό δημιουργεί συναισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας που λειτουργούν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Σήμερα το πάθος μπορεί να απογειωθεί, αρκεί να είσαι ειλικρινής με το ταίρι σου και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από ήσυχες παρέες που μπορεί να βρεθείς που θα απογειώσει το συναίσθημα τα ύψη.
Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στις συναισθηματικές σου ανάγκες, γι’ αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία να τις εκφράσεις με έντονο και δυναμικό τρόπο στους γύρω σου και κυρίως στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς θέλεις να τις αντιληφθούν και να σε ικανοποιήσουν. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μοναδικές συζητήσεις με φίλους που μπορεί να εξελιχθούν σε άκρως θετικές συνεργασίες για εσένα. Εκμεταλλεύσου την όποια κατάσταση και μη φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο.

Σήμερα μπορείς να ξαφνιάσει θετικά το ταίρι σου με μία άκρως ειλικρινή συζήτηση και να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει να καλύψει όλα αυτά που αποζητάς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που θα έχει το κάτι διαφορετικό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και έντονες είναι οι αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό σου που αφορούν το παρελθόν και τραύματα που έχεις από καταστάσεις που βίωσες, κάτι που σε οδηγεί στο να γίνεις έντονα εσωστρεφής και μοναχικός. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε βγάλει από την κατήφεια και τη μελαγχολία, καθώς πιθανά νέα από τον επαγγελματικό τομέα να είναι άκρως θετικά για εσένα και αυτό να ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα ή πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και στο να αφήσεις πίσω σου ότι μέχρι τώρα σε έχει πληγώσει.

Σήμερα η καλή επικοινωνία μπορεί να βοηθήσει εσένα και το/η σύντροφό σου στο να λύσετε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σας από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος δεν αποκλείονται, η καλή επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σου. 

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με φίλους είναι έντονη. Θέλεις να βγεις μαζί τους, να εκφράσεις απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις, καθώς είσαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιάσεις και θα επιδιώξουν να σε βοηθήσουν για να επιτύχεις τους στόχους σου. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δώσει άκρως αποδοτικές συζητήσεις σε σχέση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και πώς μπορούν φιλικά σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν, που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την προσωπική σου διεύθυνση. 

Σήμερα πρωτότυπες ιδέες και δράσεις μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα, δεν αποκλείεται να έχουν σχέση με το εξωτερικό.
Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς πιθανές ευθύνες επιπλέον να μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Η σκληρή δουλειά και η υπευθυνότητα που δείχνεις θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά σημαντικές συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο γιατί το πιθανότερο είναι η διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει άκρως θετικά.

Σήμερα βρες χρόνο για το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα κατανοήσει απόλυτα το έντονο πρόγραμμα που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει θετικά και θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.
Σκορπιός
Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το κέφι απογειώνεται, καθώς νιώθεις έντονη αισιοδοξία και την ανάγκη να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον. Αποδράσεις στην ύπαιθρο δεν αποκλείονται, καθώς είναι αυτές που σε ικανοποιούν περισσότερο. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία, τη γνώση και το εξωτερικό ή την επίλυση σημαντικών θεμάτων σε ότι φορά νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.

Σήμερα η εξαιρετική επικοινωνία και το κέφι λειτουργούν ευεργετικά στην ατμόσφαιρα της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα σε αιφνιδιάσει άκρως θετικά και θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής του ζωής.
Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και έντονος είναι ο εκνευρισμός που νιώθεις, κάτι όμως που δεν μπορείς να εξηγήσεις με ευκολία. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές και άκρως εποικοδομητικές συζητήσεις στη δουλειά σου, που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο, την αύξηση του μισθού του ή ενός μπόνους που μπορεί να σου δοθεί για την προσφορά σου

Σήμερα το πάθος είναι στα ύψη, εξέπληξε το ταίρι σου ανατρέποντας την καθημερινότητα και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα ταράξουν για τα καλά τα νερά της προσωπικής του ζωής.
Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει ισορροπία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου διότι ο φόβος της μοναξιάς είναι κυρίαρχος. Η κοινωνικότητα και το φλερτ πρωταγωνιστούν. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα και είναι πιθανό να επιδιώξεις να βρεθείς με συνεργάτες σου, να διασκεδάσεις και παράλληλα να δρομολογήσεις σημαντικά σχέδια επαγγελματικά που μπορεί να είναι άκρως πρωτοποριακά και πρωτότυπα.
Σήμερα πρωτότυπες δράσεις με το ταίρι σας μπορούν να απογειώσουν το κέφι και τον έρωτα ανανεώνοντας σημαντικά τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή δεινότητα είναι πόλος έλξης για πιθανές νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει τον Καρκίνο και η καθημερινότητα γίνεται περισσότερο φορτική, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες προστίθενται που μπορεί να ανατρέψουν τον καθημερινό προγραμματισμό και αυτό σε φορτίζει άγχος. Σημαντικό είναι να εκτονώσεις το στρες σε άσκηση για να μπορέσεις να ισορροπήσεις. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει πρωτότυπες προτάσεις και αιφνιδιαστικές συζητήσεις για μία νέα πορεία σε ότι αφορά τη δουλειά σου ή ακόμα να υπάρξουν σκέψεις για την έναρξη δική σου δουλειά που μπορεί να εμπλέκονται οικογενειακά πρόσωπα

Σήμερα μην επιστρέψεις στην καθημερινότητα να επηρεάσει τη σχέση σου, ανέτρεψε τα δεδομένα και δημιούργησε έντονα ρομαντικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα είναι άκρως πρωτοποριακές και ανατρεπτικές.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στον έρωτα και στη διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι η τέχνη σου φτιάχνει τη διάθεση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα κινηματογραφικό ή θεατρικό έργο. Η διασκέδαση είναι σημαντικό κομμάτι καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις από παρέες που θα σε οδηγήσουν σε έντονο ξεφάντωμα ή ακόμα και πιθανές κοντινές αποδράσεις που θα ανατρέψουν θετικά τα μέχρι τώρα σχέδια σου.

Σήμερα επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου και θέλεις να περάσετε όμορφα γι’ αυτό εξέπληξε το θετικά και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να ανατρέψουν τη μέχρι τώρα κατάσταση.

Ζώδια 6111305254136217439
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε