Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 7 Μαΐου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη να βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι έντονη. Η κοινωνικότητα κορυφώνεται και δεν αποκλείεται να βάλεις κοινωνικές εκδηλώσεις στο πρόγραμμά σου γιατί η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών είναι σημαντική. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες είναι πιθανόν να υπάρξουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τα στενά σου πρόσωπα ή κάτι που θα σου δημιουργήσει απογοήτευση. Ευτυχώς το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φτιάχνει τη διάθεση και δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να περάσεις καλά αποφεύγοντας τις παρεξηγήσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην έντονη συναισθηματικότητα να ρίξει την ψυχολογία σου, εκμεταλλεύσου την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν το κέφι, πρόσεχε μόνο μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρξουν γιατί είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω του ότι δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ισορροπήσεις ψυχολογικά αφήνοντας πίσω τις ανασφάλειες και να βρεις με καλή διάθεση τις πιθανές λύσεις που μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για τα οικονομικά σου. 

Σήμερα ο ρομαντισμός και το πάθος δεν θα λείψει γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, καλό όμως είναι να προσέξεις.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι κυρίαρχες γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να τις εκφράσεις άμεσα και δυναμικά στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου με σκοπό να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου και να εντείνει τη θλίψη δημιουργώντας λανθασμένες αντιλήψεις και αντιδράσεις, όμως το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό ισορροπεί την ψυχολογία σου και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με φιλικά σου πρόσωπα. 

Σήμερα εκμεταλλεύσου το βράδυ για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου και με πιθανές παρέες που θα σε ανανεώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει ,πρόσεξε μόνο μην ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αναμνήσεις του παρελθόντος ξεπηδούν στο μυαλό σου, κάτι που σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Είναι ιδανική στιγμή μέρα για να ασχοληθείς με την τέχνη, καθώς θα μπορέσεις μέσω αυτής να ισορροπήσεις την περίεργη διάθεση σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει το συναισθηματισμό και μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις και άκρως λανθασμένες κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον την Αφροδίτη στον Κριό φτιάχνει τη διάθεση σου και μπορεί να περάσεις μοναδικά σε κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να βρεθείς

Σήμερα ο άκρατος συναισθηματισμός και ρομαντισμός μπορεί να οδηγήσει στην αποθέωσή του έρωτα ή σε υπερχείλιση ευαισθησίας που θα πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή επιστροφή παρελθόντος να εντείνει το συναίσθημα, κάτι που δεν θα σου είναι εύκολο να ελέγξεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να βρεις χρόνο να τα συναναστραφείς και να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να σε στηρίξουν σε πιθανά σου σχέδια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν βοηθά στο να δεις ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σε στηρίξουν και αυτό πιθανόν να οδηγήσει σε απογοήτευση. Ευτυχώς το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα και μπορείς να περάσεις υπέροχα δρομολογώντας τις εξελίξεις όπως εσύ θα ήθελες.

Σήμερα πέρασε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους, αφήνοντας πιθανές αυταπάτες στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει που θα απογειώσει τη διάθεσή σου, προσοχή σε πιθανές ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν σε πληγές. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι γεγονός ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τέτοιες που μπορεί να σε αγχώσουν στο μέγιστο βαθμό. Πρέπει όμως να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου γιατί το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση για το πώς να κινηθείς σε επαγγελματικό ζήτημα και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. 

Σήμερα οι υποχρεώσεις είναι πολλές και το άγχος αρκετό, εξέφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα δημιουργήσει η συναισθηματική θύελλα.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία είναι στα ύψη, η διάθεση για φιλοσοφικές συζητήσεις κυριαρχεί και το βέβαιο είναι ότι δεν επιθυμείς να ασχοληθείς με τετριμμένες καταστάσεις και υποχρεώσεις, καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί προς στιγμήν να χαλάσει το κέφι σου και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να έχεις γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις αντίδρασή σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό ισορροπεί την ψυχολογία σου και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συμφωνίες με συνεργάτες που θα σε ευνοήσουν σημαντικά.

Σήμερα μη χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα ευνοήσει τα μέγιστα τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από παρέες με κοινές πνευματικές αναζητήσεις, προσοχή μόνο γιατί η ωραιοποίηση προσώπων θα οδηγήσει σε πληγές.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο να δρομολογήσεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τράπεζες, επενδύσεις, κληρονομιές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε κεντρίζουν άμεσα. Προσοχή γιατί η νευρικότητα από το πρωί είναι έντονη και θα πρέπει να τη διαχειριστείς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό και την καχυποψία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην όποια εξέλιξη των οικονομικών υποθέσεων σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με την εργασία σου που θα εξελιχθούν εξαιρετικά για σένα.

Σήμερα ο ερωτισμός είναι έντονος και αν καταφέρεις να διαχειριστείς την καχυποψία σου μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, πρόσεξε όμως γιατί οι δονήσεις θα είναι τέτοιες που θα χάσεις το μυαλό σου.
Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στο ταίρι και τους συνεργάτες σου, καθώς προσπαθείς να λύσεις ζητήματα και να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που σε ενοχλούν. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αυξάνει κατακόρυφα την ευαισθησία και τη διάθεση να εξιδανικεύσεις πιθανές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, πρόσεχε όμως για τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρνητικά. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανές ευαισθησίες που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι θα φέρει πιθανά νέες γνωριμίες, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ο χρόνος θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις στη δουλειά προστίθενται επιπλέον στο πρόγραμμά σου και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί έντονο άγχος, γκρίνια και διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου. Προσπάθησε να το περιορίσεις για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για κινήσεις που πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και να οδηγηθείς σε λάθη. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό εξισορροπεί τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο.
Σήμερα ιδανικά είναι το απόγευμα για να περάσεις με το/η σύντροφό σου, καθώς μπορείς να αφήσεις πίσω σου όποια προβλήματα δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ευθύνες. Αν είσαι ελεύθερος/η η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε νέες γνωριμίες, πρόσεξε μόνο μην εξιδανικεύεις το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι.
Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και όλα για σένα είναι έρωτας, διασκέδαση και τέχνη. Δεν θα χάσεις ευκαιρία να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα για τις παρέες σου για να περάσετε όμορφα, όπως επίσης και να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου απογειώνοντας την προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να φέρει κατήφεια ή λάθος αντίληψη σε ζητήματα που μπορεί να συζητάς την παρέα σου, πρόσεξε μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Αφροδίτη στον Κριό εξισορροπεί τη διάθεση και σε ωθεί στο να περάσεις ένα έντονο βράδυ διασκέδασης με το ταίρι και κοντινούς σου ανθρώπους. 

Σήμερα μην αφήσεις πιθανή απογοήτευση να χαλάσει τη μέρα, έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό παιχνίδι είναι έντονο και νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, αρκεί να κρατήσεις ξεκάθαρη σκέψη και να μην εξιδανικεύσεις το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου είναι έντονη, καθώς θέλεις να νιώσεις ζεστασιά, σταθερότητα, ασφάλεια. Προσοχή ιδιαίτερα στην κυκλοθυμία που μπορεί να υπάρξει γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα χωρίς να το επιδιώξεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει το συναισθηματισμό και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα σε οικογενειακές συζητήσεις, κάτι που θα προκαλέσει προστριβές. Το απόγευμα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σταθεροποιεί τα συναισθήματα σου, σου δημιουργεί αυτοπεποίθηση και μπορείς να περάσεις όμορφα με πρόσωπα της οικογένειας αποκαθιστώντας πιθανές παρεξηγήσεις.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία και δεν περάσεις υπέροχες στιγμές για δύο με το ταίρι σου, αρκεί να περιορίσεις την έντονη ευαισθησία που σε διέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί τα φαινόμενα πιθανά να απατούν.

Ζώδια 4364478828878310053
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε