Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 31 Μαΐου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά λογαριασμούς και οικονομική διαχείριση, καθώς συνδέεις το εισόδημά σου με την προσωπική σου αξία και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια. Πιθανό είναι να προβείς σε σπατάλες η περιττά έξοδα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην οποία διαχείριση. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικούς λογαριασμούς στο προσκήνιο που θα σε αγχώσουν ή αιφνίδια έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού εντείνοντας πιθανή ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθηση.
Σήμερα φόβοι και έλλειμμα αυτογνωσίας μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου, καθώς αντιδράς σπασμωδικά σε ζητήματα που θέτει το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου αιφνιδιάστηκα, μπορεί όμως να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεις την προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που γίνεται έντονο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς διεκδικείς την προσοχή και την κάλυψη όσων χρειάζεσαι. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες, καθώς η γρήγορη αντίληψη και ο δυναμισμός σου σε οδηγούν σε γρήγορες αποφάσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει προσωπικά ζητήματα με ένταση στο προσκήνιο που θα σε οδηγήσουν στο να επαναστατήσεις και να αλλάξεις ρότα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Σήμερα κάνε την ανατροπή και αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου, μόνο έτσι θα καλύψει αυτά που επιζητάς από αυτό χωρίς να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται να σε αιφνιδιάσουν και να αλλάξουν τις προτεραιότητές σου.
Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έντονη είναι η μοναχικότητα και η εσωστρέφεια, καθώς τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα, καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να προκαλέσει λάθη. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εκκρεμεί ζητήματα ξαφνικά και πάλι στο προσκήνιο, καλό είναι να βρεις τη συγκέντρωση και να αποφύγεις τον έντονο συναισθηματισμό για να τα διαχειριστείς, διαφορετικά η ένταση θα σε ωθήσει σε μεγαλύτερη κατήφεια. 

Σήμερα μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με έντονα ρομαντικό σκηνικό για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις και προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά και πάλι στο προσκήνιο και να εκτοξεύσουν τον συναισθηματισμό.
Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου στο να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς το ενδιαφέρον είναι αμείωτο στο να συζητήσεις και να εκφράσεις πρωτοποριακές και επαναστατικές απόψεις που έχεις και μπορεί να ενδιαφέρουν. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σουμ καθώς απολαμβάνεις να εργάζεσαι ομαδικά. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στο να οδηγηθείς στους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις θέσει ή να σε οδηγήσουν σε ομαδικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν πολύ. 

Σήμερα μία ξαφνική έξοδο με φιλικά σας πρόσωπα είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορούν να ανεβάσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και αυξάνονται κατακόρυφα υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί έντονο άγχος. Γεγονός είναι όμως ότι αν προσπαθήσεις πολύ και δείξεις μεθοδικότητα και υπευθυνότητα είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σουν καθώς δείχνεις να αντιδράς σε ότι σε καταπιέζει κάτι που θα προκαλέσει σύγκρουση. Οι ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις δεν αποκλείονται που μπορεί να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σήμερα πιθανή νευρικότητα από την καριέρα σου μπορεί να επηρεάσει τη σχέση, δείξε ψυχραιμία και σύνεση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο, το κέφι ανεβαίνει, η αισιοδοξία επίσης και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και σε ενδιαφέρει να συζητήσεις μαζί τους. Πρόσεχε γιατί η αμέλεια και η αφέλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη στην καθημερινότητα που σας εκθέσουν. Η σύνοδος της με τον Ουρανό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε πνευματικό επίπεδο ή για προτάσεις ή διασκέδασης ξαφνικές που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να ανταποκριθείς άμεσα.

Σήμερα μία αιφνιδιαστική απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου, καθώς θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στον έρωτα.
Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν να πραγματοποιήσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί, καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και δυσκολεύεσαι να τους διαχειριστείς. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα σου δώσουν την ώθηση για νέα ανοίγματα σε οικονομικό επίπεδο, παράλληλα όμως δεν αποκλείονται τα ξαφνικά έξοδα σε σχέση με κληρονομικά ζητήματα, γι’ αυτό έσω έτοιμος.

Σήμερα έντονος εκνευρισμός μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου, κάνε την ανατροπή και άφησε το πάθος να επικρατήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλησε γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι και τον έντονο ερωτισμό.
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς έχεις την ανάγκη να τις διατηρήσεις ισορροπημένες με τον φόβο της μοναχικότητας να είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Πιθανές είναι οι γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες, αφού μπορείς να διακρίνεις άμεσα ποιες είναι αυτές που μπορούν να προσδώσουν το καλύτερο δυνατό για σένα. Η σύνοδος της με τον Ουρανό δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες και προτάσεις επαγγελματικού επιπέδου που μπορεί να αλλάξουν ριζικά την πορεία των συνεργασιών σου, όπως επίσης και νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το καρδιοχτύπι λόγω κεραυνοβόλου έρωτα.

Σήμερα νευρικότητα και εντάσεις μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες σύγκρουσης στην προσωπική σου ζωή, πρόσεξε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, θυμήσου ότι όπως ξαφνικά έρχονται ξαφνικά μπορεί να φύγουν.
Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η καθημερινότητα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά αυξάνουν τους ρυθμούς και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Καλό είναι να εκτονώσεις το στρες μέσα από γυμναστική ή άθλημα που σου αρέσει για να μπορέσεις να ισορροπήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σου δώσουν την ευκαιρία για μία νέα πορεία ή αιφνιδιαστικά ζητήματα στη δουλειά που θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα.

Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας είναι πιθανό να δημιουργήσει νευρικότητα σε μεγάλο βαθμό και δεν θα είναι εύκολο να μην εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν ξαφνικά μέσω του εργασιακού περιβάλλοντος πρόσεξε γιατί ο εκνευρισμένος θα παίξει καταλυτικό ρόλο.
Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την απόλαυση της ζωής, καθώς επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το χέρι ή με την παρέα σου. Η χαρά και η παιδικότητα είναι έντονη, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να αποφύγεις πιθανό εγωισμό και εγωκεντρισμό που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να επιφυλάσσει ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που να σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά ή αιφνιδιαστικές γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο που θα απογειώσουν το πάθος.
Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις συνθήκες αιφνιδιασμού στο ερωτικό πεδίο που θα απογειώσουν τον ερωτισμό και τον πόθο και θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου και να σου αλλάξουν το σκεπτικό σου για τον έρωτα. 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι διάχυτη η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειας, καθώς θέλεις να νιώσεις θαλπωρή, ασφάλεια και ζεστασιά. Έντονη μπορεί να είναι κυκλοθυμία, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος καταλαμβάνουν το μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να σε αφήσουν να ισορροπήσεις. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο προσκήνιο που θα δημιουργήσουν εντάσεις και δεν αποκλείεται αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία την κατάσταση να υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Σήμερα ο εκνευρισμός που μπορεί να προέρχεται από οικογενειακά ζητήματα πιθανά να εκτονωθεί το ταίρι σου, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Αν είσαι ελεύθερος/η οι οικογενειακές εντάσεις και τα προβλήματα πιθανόν να μη σου αφήσουν περιθώριο να επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό σου περιβάλλον, καθώς αυτό που επιδιώκει διακαώς είναι να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Κοντινές αποδράσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή σου. Η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς με στενά σου πρόσωπα προκαλώντας συγκρούσεις. Παράλληλα, ξαφνικές μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.
Σήμερα νευρικότητα μπορεί να υπάρχει στον τρόπο που εκφράζεσαι, μία ξαφνική έξοδος με κοντινά σου πρόσωπα θα ανανεώσει το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το στενό σου περιβάλλον που θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι.

Ζώδια 7437458052155814463
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε