Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 27 Μαΐου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έντονες είναι οι αναμνήσεις του παρελθόντος που χαλάνε τη διάθεσή σου και σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους εντείνει τη νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σου ή που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα προκαλώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση, εκτονώσου μέσω τέχνης και διαλογισμού για να καταφέρεις να ισορροπήσεις.
Σήμερα δείξε προσοχή στην επικοινωνία και σε πιθανή υπερευαισθησία που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος προκαλούν νευρικότητα και έντονο συναισθηματισμό που χαλάει περισσότερο την ψυχολογία σου.
Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η συναναστροφή με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι σημαντική, καθώς έχεις την ανάγκη να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους προκαλεί ιδιαίτερη ένταση και εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να έχεις την τάση να παρεξηγείς τους γύρω σου και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με φίλους, καθώς νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που εκφράζεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και κινήσεις σε ότι αφορά τους στόχους σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. 

Σήμερα συγκρουσιακές διαθέσεις και λανθασμένη αντίληψη των κοινών στόχων με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανά να υπάρξει μέσα από το φιλικό περίγυρο, όμως η διάθεση να ωραιοποιήσεις την εικόνα μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς αυξάνονται και αυτό πιθανά να σου δημιουργεί άγχος. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανωτέρους ή σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου, καθώς ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και μπορεί να γίνεις έντονα αδιάλλακτος και επιθετικός στον τρόπο έκφρασης. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα για προτάσεις ή ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο και να υπάρξουν λάθη που θα σου στοιχίσουν, απέφυγε τις όποιες κινήσεις. 

Σήμερα οι εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πιθανά να μην δείχνει τις πραγματικές προθέσεις.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το κέφι βρίσκεται στα ύψη, καθώς η έντονη αισιοδοξία σου δεν επιτρέπει σε τίποτα να σε πτοήσει. Η διασκέδαση είναι παρούσα και σήμερα, αφού απολαμβάνεις την κάθε στιγμή . Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα της παρέας που μπορεί να βρεθείς λόγω έντονης νευρικότητας και φανατισμού. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα πιθανά να σε οδηγήσει να χάσεις το μέτρο, καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις ποτό και φαγητό και να είσαι επιφυλακτικός με νέες ερωτικές γνωριμίες. 

Σήμερα η νευρικότητα και οι παρεξηγήσεις μπορεί να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, δείξε προσοχή και ψυχραιμία. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί η έντονη εξιδανίκευση θα οδηγήσει σε πληγές.
Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς εντείνοντας από τον πρωί τον εκνευρισμό, καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και φοβίες που δεν σου είναι εύκολο να ελέγξεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε ότι αφορά τις συναλλαγές σου για οικονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν που θα ανατρέψουν πιθανές συμφωνίες, δείξε ψυχραιμία. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τη νευρικότητα και την καχυποψία που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονη σύγκρουση με το ταίρι σου που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε υπερευαισθησία και ένταση να κατακλύσουν τη διάθεσή σου, το πάθος είναι η καλύτερη διοχέτευση της ενέργειας αυτής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα σου κόψουν την ανάσα, άφησε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από εσένα. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επιθυμείς έντονα να λύσεις ζητήματα με το ταίρι ή με συνεργάτες σου, καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να υπάρξουν ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους εντείνει τη νευρικότητα, την απολυτότητα και την διάθεση για συγκρούσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ασυνεννοησία και αντιπαραθέσεις προκαλώντας προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα πιθανά να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για νέες επαγγελματικές και προσωπικές γνωριμίες, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. 

Σήμερα δεν αποκλείεται να θολώσει η κρίση σου και να προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σου λόγω εκνευρισμού και λανθασμένων συμπερασμάτων από πλευράς σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που δημιουργούν ιδανικό κλίμα, κράτησε καλύτερα μικρό καλάθι.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η καθημερινότητα είναι έντονη, λόγω των πολλών υποχρεώσεων και αγγαρειών που προκύπτουν σε εργασιακό επίπεδο και μπορεί να σου προκαλούν στρες. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους εντείνει τη νευρικότητα και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη ή σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που καλό είναι να αποφύγεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη για το πώς θα κλείσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικεντρωθείς στο ταίρι σου, λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματός σου, πρόσεξε μην επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, καλό είναι όμως να αφήσεις τον χρόνο να δείξει την πραγματική τους πορεία.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις το βάρος της προσοχής σου στον έρωτα, στην απόλαυση , στην τέχνη, στη διασκέδαση, μιας και η μέρα δεν χωρά ρουτίνα και μιζέρια. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους εντείνει την οξυθυμία και τον εγωισμό και είναι πιθανό να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σου ή πρόσωπα σε παρέες που θα βρεθείς θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που νιώθεις ή εκφράζεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα απογειώνει τη διάθεση να ζήσεις το παραμύθι στον έρωτα, προσοχή σε πιθανές γνωριμίες γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Σήμερα η νευρικότητα σου μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου για λάθος λόγους, κράτησε χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το ρομαντισμό, αλλά δεν θα σου δώσουν την πραγματική εικόνα των πραγμάτων.
Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς εντείνοντας την ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου και να νιώσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που μπορεί να σου προσφέρει. Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει ένταση και νευρικότητα που δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθεί σε οικογενειακά πρόσωπα δημιουργώντας συγκρούσεις που δεν θα οδηγήσουν στην επίλυση των θεμάτων. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα απογειώνει το συναισθηματισμό και μπορεί να υπάρξει έντονη κυκλοθυμία για ζητήματα οικογενειακής φύσεως που θα προκαλέσουν εσωστρέφεια.

Σήμερα μην αφήσεις την υπερευαισθησία να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και την ένταση να σε βάλει σε αψιμαχίες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία οδηγούν σε μοναχικότητα, αφήνοντας στην άκρη τον έρωτα.
Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στο πώς να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς επιζητάς να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί σε συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους λόγω του ότι μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε συμμερίζονται, πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τις λάθος εντυπώσεις και προκαλεί έντονη κυκλοθυμία να συναισθηματική υπερχείλιση.
Σήμερα μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να σε κατακλύσει γιατί το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και στο τέλος μπορεί να πληγωθείς. 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η ανάγκη να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, εκκρεμότητας και λογαριασμούς είναι έντονη, καθώς η ανασφάλεια που σου δημιουργούν δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους ανεβάζει τον εκνευρισμό και την επιθετική διάθεση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με όποιους συναλλάσσεσαι, καλό είναι να μην αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και μπορεί να οδηγηθείς σε έξοδα που θα κοστίσουν στον προϋπολογισμό σου.

Σήμερα η έντονη κτητικότητα και η νευρικότητα μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου και να οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, πρόσεξε γιατί η ψευδαίσθηση της ασφάλειας θα φέρει την απογοήτευση.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είσαι έντονα ενεργητικός και δραστήριος σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής και της περιποίησης. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στους Διδύμους ανεβάζει τους τόνους και το έλλειμμα επικοινωνίας και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις, απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις για πιθανές νέες συνεργασίες.
Σήμερα ο εγωισμός και η τάση να παρεξηγείς το ταίρι σου μπορεί να κοστίσει ιδιαίτερα στη σχέση σου, δείξε ψυχραιμία και λογική για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να αφήσεις τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις όσων δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Ζώδια 6813140846473386791
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε