Loading...

Κ. Μητσοτάκης: Επίθεση στην κυβέρνηση για τα Εξάρχεια - "Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει Δημοκρατία"



Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανομία και την ανασφάλεια, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στο Αγρίνιο, με την οποία ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στη Λακωνία και την Αιτωλοακαρνανία.
"Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει Δημοκρατία. Η ασφάλεια των πολιτών δε συνδέεται με πολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Αποτελεί βασική προυπόθεση για μια οργανωμένη κοινωνία", ανέφερε.
Ο Κ. Μητσοτάκης έστειλε εξάλλου μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις κάλπες του 2019.
"Είναι καιρός να προχωρήσουμε. Να πούμε στον κ. Τσίπρα ως εδώ. Είναι καιρός να δείξουμε την πόρτα της εξόδου στην πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Τελευταία φορά που ψηφίσαμε ήταν το Σεπτέμβριο του 2015. Θα είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν στα ψέματα, τους φόρους, το δηλητήριο του διχασμού και την εθνική πληγή, την οποία άνοιξε η συμφωνία των Πρεσπών", τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε στην πρώτη γραμμή της παρέμβασής του το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που εστιάζει στην ανάπτυξη για όλους τους πολίτες. "Οι καλά πληρωμένες θέσεις απασχόλησης χρειάζονται επενδύσεις και οι επενδύσεις χρειάζονται χαμηλότερη φορολογία και διευκολύνσεις. Αυτό να κρατήσετε από το πρόγραμμά μας. Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει φόρους και εισφορές και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας με ιδιωτικές επενδύσεις", ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του.
"Κατανοώ το γιατί θέλει ο κ.Τσίπρας να παραμείνει για λίγο ακόμα στην εξουσία, αλλά στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Το πολύ μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε εκλογές. Όσο τον δυνατόν περισσότερες περιφέρειες στην Νέα Δημοκρατία. Όσο το δυνατόν περισσότεροι δήμαρχοι με τα δικά μας χρώματα", τόνισε  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές ως ένα δημοψήφισμα που θα βάλει τέλος σε μια κυβέρνηση και θα δώσει τον φωτεινό πρόλογο μιας νέας Ελλάδας.

Πολιτική 3448356784731233580
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε