Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 20 Απριλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο, κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα είναι εύκολο να τον χαλιναγωγήσεις. Το βράδυ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει ακόμα περισσότερο τη διαίσθησή σου και σε καθοδηγεί άκρως θετικά στο να λύσεις οικονομικά θέματα. Έντονα ρομαντικό και γεμάτο πάθος σκηνικό μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή, καθώς ευαισθησία και ερωτισμός εναρμονίζονται μοναδικά. 

Σήμερα είναι μοναδική ευκαιρία για να περάσεις άκρως ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με το/η σύντροφό σου εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο για να δεις τι πραγματικά θέλει το πρόσωπο που ενδιαφέρεται από εσένα.
Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να κρατήσεις ισορροπίες σε προσωπικό και το επίπεδο έχοντας την ανασφάλεια της μοναξιάς έντονη μέσα σου. Προσοχή γιατί καταπιέζεις τα δικά σου θέλω για χάρη των άλλων. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό πλαίσιο για νέες συνεργασίες πού να έρθουν στη ζωή σου, θα πρέπει όμως να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και όχι το συναισθηματισμό γιατί πιθανά τα φαινόμενα να απατούν και εσύ στο τέλος να απογοητευτείς. 

Σήμερα ιδανικά μπορείς να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου δημιουργώντας το κατάλληλο ρομαντικό κλίμα για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς γοητεύεις, θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι οι αυταπάτες θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και θα πληγωθείς.
Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη, καθώς πιθανές αγγαρείες και ευθύνες να προστίθενται και να σε αγχώνουν. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί άγχος και γκρίνια μπορεί να σε τριγυρίζουν και να γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου προκαλώντας δυσαρέσκεια. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει σημαντικές προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που να δείχνουν ιδανικές, θα πρέπει όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι, να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου γιατί διαφορετικά αν κινηθείς με το συναίσθημά σου το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη που μετά θα μετανιώσεις.

Σήμερα το άγχος της καθημερινότητας πιθανά να μη σου αφήνει περιθώρια να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, βγες εκτός προγράμματος και δημιούργησε το ιδανικό σκηνικό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον εργασιακό χώρο, δείξε προσοχή γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.
Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να διασκεδάσεις, καθώς το κέφι εκτοξεύεται, η παιδικότητα είναι έντονη και η ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής είναι διάχυτη. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να μπει στο πρόγραμμά σου το θέατρο ή κινηματογράφος αφού απολαμβάνεις την τέχνη. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξιδανικεύει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, δημιουργεί έντονο ερωτικό κλίμα και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου απολαμβάνοντας το πάθος μεταξύ σας. Προσοχή στις υπερβολές σε περίπτωση διασκέδασης.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου εντείνοντας τον συναισθηματισμό και το ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί πιθανές αυταπάτες να δώσουν λάθος εικόνα και στο τέλος να πληγωθείς. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και στρέφεσαι στην οικογένειά σου καθώς έχει στην ανάγκη να βρεθείς μαζί τους, να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά που μόνο τα οικεία πρόσωπα σου μπορεί να δώσουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για συγκεκριμένα θέματα, προσοχή μόνο γιατί εδώ η κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις χωρίς λόγο. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στα πρόσωπα της οικογένειάς σου και πιθανά να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν. Οικονομικές τακτοποιήσεις και κληρονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν. 

Σήμερα ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός μπορεί να στείλουν σε άλλη διάσταση της σχέσης σου, φρόντισε να δημιουργήσεις ιδανική βραδιά για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεχε γιατί η τάση να ωραιοποιείς τον άλλο μπορεί να σου στοιχίσει. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι γεγονός ότι το κέφι ανεβαίνει καθώς επίσης και η διάθεση για επικοινωνία, κάτι που γίνεται εντονότερο με το στενό σου περιβάλλον, δηλαδή αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους. Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες σε ότι αφορά τις δημόσιες σχέσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένες εντυπώσεις για πιθανές συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται αυταπάτες και ψευδαισθήσεις να μην αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη.

Σήμερα μπορείς να βγεις με το σύντροφό σου και να περάσεις έντονα ερωτικές και ρομαντικές στιγμές μαζί του διασκεδάζοντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσω του κοντινού σου περιβάλλοντος, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί τα φαινόμενα απατούν και στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς.
Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, λογαριασμούς και εκκρεμότητες ή να κάνεις πλάνα για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπάθησε να αποσυνδέσεις την προσωπική του αξία με τον προϋπολογισμό σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εργασιακές προτάσεις που θα έχουν οικονομικό όφελος για εσένα, καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι ξεκάθαρη η κατάσταση και να κάνεις επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. 

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο ρομαντικό δείπνο για δύο που θα οδηγήσει σε μία βραδιά έντονο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, πρόσεξε όμως γιατί πιθανό είναι να ονειροβατείς και να έχεις λάθος κρίση.
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες, μόνο από αυτό μπορεί να εγείρει έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό και να δημιουργήσει πρόβλημα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ακούς τους γύρω σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και καλά θα κάνεις να εκφράσεις όλα αυτά που επιθυμείς από αυτόν γιατί το πιθανότερο είναι να πετύχεις το στόχο σου. 

Σήμερα το έντονο ρομαντικό στοιχείο και ο συναισθηματισμός μπορεί να ευνοήσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη, καθώς πληγές και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και θολώνουν τη διάθεσή σου γι’ αυτό μπορεί να επιλέξεις τη μοναχικότητα. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με την τέχνη και τον εσωτερισμό για να ισορροπήσεις στη διάθεσή σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει τη δυνατότητα για συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας που θα οδηγήσουν στο να λύσεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια και να αφήσεις πίσω σου ψυχολογικά βαρίδια που δεν μπορούσες μέχρι τώρα να αντιμετωπίσεις.

Σήμερα δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα, καθώς ο συναισθηματισμός και η τρυφερότητα εκτοξεύονται . Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί πιθανό είναι να εξιδανικεύεις την οποία κατάσταση. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και εσύ κυρίως αυτό που επιδιώκεις είναι να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να εκφράσεις τις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες σου, καθώς είσαι βέβαιος ότι θα βρεις αρωγούς που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό να μην είσαι εριστικός και απαξιωτικός με όποιο πρόσωπο δεν συμφωνεί μαζί σου. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη διαίσθηση και μπορείς να πάρει σωστές αποφάσεις για πιθανές φιλοδοξίες ή πρόσωπα που έρχονται στο φιλικό σου περιβάλλον αν την ακούσεις διαφορετικά αν αφεθεί στο συναίσθημα Το πιθανότερο είναι να πληγωθείς.
Σήμερα οι κοινοί στόχοι και ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που να εντείνει το συναίσθημα, πρόσεξε όμως γιατί το πιθανότερο είναι να ωραιοποιήσεις την συγκεκριμένη κατάσταση.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και πιθανόν είναι να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος, όμως θα πρέπει να εμπιστευτεί στον εαυτό σου, τις ικανότητές σου και την εργατικότητα που δείχνεις και να είσαι βέβαιος ότι μπορεί να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συζητήσεις σε σχέση με την καριέρα σου, πρόσεξε γιατί πιθανά να σου υποσχεθούν πράγματα που δεν θα γίνουν πραγματικότητα και να απογοητευτείς.

Σήμερα πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις να αυξάνουν το άγχος, φρόντισε να διασκεδάσεις και να δημιουργήσεις ρομαντικό πλαίσιο για εσένα και το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου, δώσε χρόνο για να δεις τις πραγματικές προθέσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και εκτοξεύεται η αισιοδοξία, η χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση. Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν σπουδές ή σεμινάρια για τα πνευματικά ενδιαφέροντα που έχεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τη διάθεση για διασκέδαση, ρομαντισμό και κέφι και είναι βέβαιο ότι θα ξεφαντώσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός με το φαγητό και το ποτό και να χάσεις το μέτρο.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και να απογειώσεις το συναίσθημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ζώδια 7388601105530153611
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε