Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 16 Απριλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η καθημερινότητα τρέχει με γοργούς ρυθμούς, καθώς πιθανές αγγαρείες στη δουλειά σε αγχώνουν και μπορεί να γίνεις επικριτικός με συναδέλφους σου δημιουργώντας προβλήματα. Σκέψου καλά πριν εκφράσεις την άποψή σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεμίζει με σταθερότητα, λογική και υπευθυνότητα και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις προκύψουν, καθώς η μεθοδική και γρήγορη προσέγγιση σου μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει. 

Σήμερα επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και στη δουλειά και αυτό δεν θα είναι εύκολο να αφήσει χρόνο για το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις πιθανά να μη σε αφήσουν να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το κέφι είναι αμείωτο, καθώς εκδηλώνεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου και την παιδικότητα που νιώθεις, κάτι που γοητεύει τους γύρω σου. Η ανάγκη για να έρθεις σε επαφή με την τέχνη είναι εμφανής γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου θέατρο ή κινηματογράφο που ικανοποιούν το πνεύμα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επικεντρώνει την προσοχή σου στο να δώσεις ασφάλεια στο σύντροφό σου εκδηλώνοντας με λογική και συναίσθημα παράλληλα αυτό που νιώθεις, κάτι που δρομολογεί με γερά θεμέλια το μέλλον της σχέσης σου. 

Σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν κλίμα ασφάλειας και σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν από την αρχή ότι ήρθαν για να μείνουν.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου είναι πασιφανής. Στρέφεσαι στην οικογένειά σου και προσπαθείς να συναναστραφείς τα δικά σου πρόσωπα, καθώς έχεις την ανάγκη να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα ασφάλεια που μόνο εκείνοι μπορούν να σου δώσουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα με οικογενειακά σε σχέση με κληρονομιές ή τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις σε σχέση με τρίτους με λογική και υπευθυνότητα προσπαθώντας να αποβάλλεις από εσένα ένα μεγάλο βάρος.

Σήμερα η διάθεση να βρεθείς με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο είναι ξεκάθαρη, προσοχή μόνο για τα πιθανά οικογενειακά ζητήματα να δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια στο οικογενειακό πεδίο δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε πιθανές νέες γνωριμίες.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του το στενού σου περιβάλλοντος, αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους, καθώς η ανάγκη σου για χαλαρή συζήτηση με πρόσωπα κοντά σε σένα είναι εμφανής. Εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, καθώς σε ενδιαφέρουν άμεσα, όπως επίσης και πιθανές είναι οι μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν συνεργασίες καινούργιες άκρως σταθερές και θετικές για εσένα. 

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για μία συζήτηση με το ταίρι σου που θα δώσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που ζητάει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που θα δείξει άμεσα το πόσο σημαντική είναι για σένα.
Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμοί και ο προϋπολογισμός σου έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια περνάει μέσα από τα υλικά αγαθά, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς καθώς η αυταξία σου σχετίζεται με το εισόδημά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να εξαργυρώσεις την προσπάθεια, την υπεύθυνη στάση, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που έχεις στη δουλειά σου, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις οικονομικού επιπέδου που να είναι άκρως θετικές για εσένα. 

Σήμερα πάθος και λογική εναρμονίζονται με απόλυτο τρόπο και έχεις την ευκαιρία να δείξεις στο ταίρι σου τη σοβαρότητα των συναισθημάτων σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει έντονο ερωτισμό και ασφάλεια που τόσο αποζητάς. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες καθίστανται άκρως σημαντικές γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να τις δείξεις δυναμικά σε συνεργάτες και το σύντροφό σου, καθώς θέλεις να τις ικανοποιήσεις πλήρως. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη επαγγελματικά, αφού μπορεί να έχεις την ευκαιρία να δείξεις την ωριμότητα και την υπευθυνότητα που θα σε οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. 

Σήμερα σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις στο σύντροφό σου τι νιώθεις γιατί αυτό θα θέσει γερά θεμέλια στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα δημιουργήσουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας στη ζωή σου.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι γεγονός ότι έντονη είναι η εσωστρέφεια και η μελαγχολία που μπορεί να νιώθεις, καθώς τραύματα και ανασφάλειες από πού καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν σε συναισθηματική υπερχείλιση, μη επιτρέποντάς σου να συγκεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου και να αφήσεις στην άκρη πιθανές ανασφάλειες που δημιούργησαν προβλήματα με πρόσωπα πολύ σημαντικά για σένα. 

Σήμερα στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν πιθανά την εμφάνισή τους, κάτι που σου δημιουργεί διάθεση για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις σήμερα είναι να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που σε χαλαρώνουν με την ευχάριστη παρέα τους και μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες βρίσκοντας το κατάλληλο ακροατήριο που επιζητάς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που με Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για συνεργασίες σε εμπορικό επίπεδο με πρόσωπα από τον φιλικό σου περίγυρο που θα βοηθήσουν στο να επιτύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους.

Σήμερα οι κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες στη σχέση σου είναι αυτοί που βάζουν τις γερές βάσεις για το απώτερο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον εντείνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας του που είναι σημαντικό για εσένα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι γεγονός ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυτές που κατακλύζουν το πρόγραμμά σου. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες πιθανά να αυξηθούν, θα πρέπει όμως να διατηρήσεις την ηρεμία σου και τη λογική, καθώς με τη μεθοδικότητα και την εργατική σου στάση είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι σου αναθέσουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα για εξελίξεις του επαγγελματικό χώρο που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο, αφού ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί η σκληρή εργασία και προσπάθεια που έχεις καταβάλει.

Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τελειώνουν, δώσε χρόνο στο ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και σταθερότητα. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το κέφι συνεχίζει να είναι αμείωτο, καθώς η αισιοδοξία έχει ανέβει κατακόρυφα και στο πρόγραμμά σου μπαίνει η διασκέδαση και οι συζητήσεις με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις με άτομα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου λειτουργεί άκρως υποστηρικτικά σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και επικοινωνίας με το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς.

Σήμερα γεγονός είναι ότι το ερωτικό παιχνίδι είναι στα ύψη, πάντως το βέβαιο είναι ότι δεν θα ρισκάρει να χαλάσεις τη σχέση σου, αντίθετα θέλεις να επιδείξεις σταθερότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει συνθήκες για σημαντικό ξεκαθάρισμα στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η νευρικότητα είναι πασιφανής, καθώς πιθανές ανασφάλειες και φοβίες να σε προβληματίζουν και να προκαλούν ένταση. Επικεντρώσου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές κινήσεις, αφού έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα αντίστοιχα που σε απασχολούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό να κλείσεις σημαντικά θέματα που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν οικονομικής φύσεως που πιθανά σε προβλημάτιζαν και σου δημιουργούσαν ανασφάλειες.

Σήμερα λογική, ευαισθησία και πάθος λειτουργούν άκρως εναρμονισμένα και έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα δημιουργήσουν ένταση, γεγονός είναι βέβαια ότι η λογική θα επικρατήσει.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στη Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο πώς θα διατηρήσεις τις ισορροπίες ή θα αποκαταστήσεις πιθανές παρεξηγήσεις με το ταίρι τους συνεργάτες σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και με σκληρή δουλειά και εργατικότητα θα δώσουν νέες προοπτικές σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.
Σήμερα η λογική και η ανάγκη να διατηρήσεις σταθερές με το ταίρι σου δημιουργούν γερές βάσεις και προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα θεμελιώσουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που επί αποζητάς στη σχέση σου.

Ζώδια 7688735016449951412
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε