Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 1η Απριλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως θα ξεκινήσεις το πρωινό σου γεμάτος/η με όρεξη να παρατήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να πιείς ένα καφέ με τον/ην κολλητό/η σου! Αυτό βέβαια ίσως να μην είναι εύκολο να γίνει και θα πρέπει να είσαι σε θέση να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να δεις αν έχεις τη δυνατότητα να αναβάλεις κάποια από αυτές. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από συναντήσεις ακόμα και από συζητήσεις, καθώς θέλεις να βρεις χρόνο για εσένα. Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως κατά το δεύτερο μισό της ημέρας οι συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε να λογομαχήσετε από μία ασήμαντη αφορμή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να νιώσεις πως μία νέα γνωριμία δεν είναι αυτό που θέλεις, όμως ίσως να κάνεις λάθος.
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις το πρωί με όρεξη να ασχοληθείς μόνο με επαγγελματικά ζητήματα. Η προσήλωσή σου σε αυτά δεν θα σου αφήσει καθόλου χρόνο για εσένα, όμως σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σου. Αφορμή για αυτό μπορεί να σταθεί μία τυχαία συνάντηση με κάποιο φίλο σου ή ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο της παρέας σου το οποίο θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπική ζωή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιες συζητήσεις μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων σήμερα.
Μία συνάντηση με το/η σύντροφό σου μπορεί να κρύβει εντάσεις για τους δυο σας, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα διαχειριστείς οποιαδήποτε διαφωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να διευθετήσεις μόνος/η σου κάποιο προσωπικό σου ζήτημα και να μην εμπλέξεις φίλους σου.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με διάθεση να μην ασχοληθείς με καμιά δουλειά που έχεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, θα σου δίνει αφορμές για να ταξιδεύεις μέσω των σκέψεων και των αναμνήσεων που φέρνεις στο μυαλό σου. Αυτή η διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα όμως μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε επαναφέρουν στην τάξη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν αφορμή για να γίνεις ευερέθιστος/η. Προσέξτε τα νεύρα σου καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να δεις το/η σύντροφό σου και από το να τον/ην δεις υποχρεωτικά, προτίμησε να μην τον/ην δεις καθόλου διαφορετικά θα είναι εύκολο να εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε εκνευρίσει όμως αυτό θα είναι προσωρινό.
Καρκίνος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις με μία νωχελική διάθεση η οποία δεν θα σε βοηθήσει να αδράξεις την ημέρα. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο με αποκορύφωμα το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Η συναναστροφή σου με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ βοηθητική όμως δεν θα πρέπει να εφησυχάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου και μην πατάς πολύ το γκάζι, καθώς όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Σήμερα η ημέρα μπορεί να σου δημιουργήσει μία εσωτερική ένταση η οποία θα αντικατοπτριστεί και στη συμπεριφορά που θα έχεις απέναντι στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις στο πρόγραμμά σου ένα ραντεβού με κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και ένα ραντεβού με το/η σύντροφό σου προκειμένου να επιληφθείτε κάποια ζητήματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις με τους άλλους, για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες προς όφελός σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανόν να νιώσεις ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο θα σε κάνει να αισθανθείς περίεργα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους σου συνιστά να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να ψυχρανθείς με κάποιο φίλο σου με αφορμή μία συζήτηση.
Σήμερα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις με αφορμή ζητήματα που δεν σας αφορούν καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής σε ένα σημαντικό αισθηματικό σου ζήτημα.
Παρθένος
Σήμερα το πρωϊνό είναι πολύ ευνοϊκό προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανόν να κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στην ημέρα σου είτε οι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αφορμές για να διασταυρώσετε τα ξίφη σας με αφορμή μία συζήτηση. Θα πρέπει να μην τις διαχειριστείς με ένταση ώστε να μην επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου οι οποίες μπορεί να τραβήξουν πολύ, για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να προσεγγίσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς θα έχεις έντονη νευρικότητα ακόμα και ασυναίσθητα.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Επίλεξε να ασχοληθείς έστω και λίγο με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί καθώς όπως λέει και η παροιμία η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις καθημερινότητας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να σε παρασύρει και να μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα απόφυγε να ασχοληθείς από κοινού με το/η σύντροφό σου με υποχρεώσεις καθημερινότητας αν δεν είναι απαραίτητο καθώς αυτές μπορούν να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην μεταφέρεις σε μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει την ένταση της καθημερινότητας.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις την ημέρα σου κοιτώντας πρώτα τις δουλειές του σπιτιού καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά και με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις γεμάτος/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως αν δεν προφυλάξεις τον εαυτό σου από αρνητικούς ανθρώπους τότε θα είναι πολύ εύκολο να εκνευριστείς. Ασχολήσου με αγαπημένες δραστηριότητες, κάνε όμορφες σκέψεις και προσέγγισε ανθρώπους που πραγματικά αγαπάς ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αρνητισμού!
Σήμερα θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το/η σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε όσο περνά από το χέρι σου να περιορίσεις τις αφορμές που μπορούν να τις δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου κάνει «νερά», περίμενε όμως πριν της τα ανταποδώσεις!
Τοξότης
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πώς το πρωινό θα περάσει με συναντήσεις και συζητήσεις καθώς η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου οπότε και θα αποτραβηχτείς από τα «κοινά». Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις εντός οικίας. Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και τη μαεστρία σου προκειμένου να τις αποφύγεις και μην πέσεις στην παγίδα να τις κάνεις ακόμα μεγαλύτερες.
Σήμερα είναι πιθανόν να την πληρώσει ο/η σύντροφός σου για τον εκνευρισμό που σου προκάλεσε κάποιο άλλο πρόσωπο και αυτό θα είναι άδικο για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου καθώς η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει ρήξη σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανόν το πρώτο μισό της ημέρας να τρέχεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και σε ωθεί να το κάνεις, όμως το δεύτερο μισό θα είναι εντελώς διαφορετικό. Αιτία για αυτό είναι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων που δείχνει πως όσο περνούν οι ώρες τόσο θα αφήνεις στην άκρη οικονομικά ζητήματα και θα αναζητάς την επικοινωνία και την παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψουν υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε εκνευρίσουν, προσπάθησε να κρατήσεις χαρακτήρα!
Σήμερα μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου θα είναι αρκετή για να ανάψει τα αίματα για αυτό αν θέλεις να μειώσεις πιθανότητες παρεξηγήσεων απόφυγε να ασχοληθείς με οποιονδήποτε άλλο πέρα εσένα και εκείνου/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε πολύ τι θα πεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να παρεξηγηθείς.
Υδροχόος
Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις με μία περίεργη διάθεση η οποία θα κυμαίνεται από πολύ καλή έως πολύ κακή, αποτέλεσμα τον κυκλοθυμικών τάσεων που θα έχεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό δείχνει πως η διάθεση σου μπορεί να μη σταθεροποιηθεί όμως το ενδιαφέρον σου σίγουρα θα σταθεροποιηθεί προς μία κατεύθυνση, αυτή των οικονομικών. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους σε προτρέπει να κάνεις οικονομία καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα τα οποία έχεις ξεχάσει! Σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες προσπάθησε να το κάνεις με ήρεμο τρόπο και απόφυγε τις εντάσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί αντιπαράθεση στη σχέση με το/η σύντροφό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις αυτές να πάρουν αύξουσα πορεία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία λάθος ενέργεια που θα κάνεις μπορεί να σου κοστίσει μία πρόσφατη γνωριμία για αυτό μην βιάζεσαι.
Ιχθύες
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως χρειάζεσαι ακόμα περισσότερη ξεκούραση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και μέχρι να φύγει θα εξακολουθεί να σου δίνει αυτό το συναίσθημα. Μην γεμίσεις το πρωινό σου με δουλειές και υποχρεώσεις και άφησε όσες μπορείς από αυτές για αργότερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια αλλά και το κίνητρο που χρειάζεσαι για να βγεις μπροστά. Βέβαια δεν θα πρέπει να είσαι βιαστικός/η ούτε με τις κινήσεις αλλά ούτε και με τις αποφάσεις σου, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει αψιμαχίες ιδιαίτερα εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία και χιούμορ οτιδήποτε σχετίζεται με εσένα και το/η σύντροφό σου αλλιώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα ευνοήσει την προσέγγιση σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς δεν θα έχεις την υπομονή που απαιτείται.
Ζώδια 3829709643563431405
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε