Loading...

Ζώδια 27 Μαρτίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;
ΚΡΙΟΣ
Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο σου, θα πρέπει να βρεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε κρατάει στάσιμη και να προχωρήσεις στον επανασχεδιασμό της ζωής σου, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και να μεγαλουργήσεις. Ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεσαι πολύ με τα επαγγελματικά σου και δεν δίνεις την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4
ΤΑΥΡΟΣ
Με τη σελήνη στον Τοξότη σήμερα, θα έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σου. Καλύτερα να απορρίψεις κάποια δουλειά και να είσαι εμπρόθεσμη, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεσαι και να παρουσιάσεις τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με την φυσική σου κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και να εντάξεις την άσκηση στην ζωή σου για να προλάβεις τα δύσκολα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.
Ζώδια 4063585116280149821
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε