Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου


Από σήμερα η Αφροδίτη στους Ιχθύες! Πιστεύουμε στον έρωτα και τον ρομαντισμό! Παραδινόμαστε με όλη την ευαισθησία στο άτομο που μας ενδιαφέρει, δενόμαστε ψυχικά και μας αρέσει να προσφέρουμε με  όλο μας το είναι στο ταίρι μας! Προσοχή στις απογοητεύσεις λόγω εξιδανίκευσης!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Δεν πρέπει να σε πτοεί το παραμικρό, Κριέ, αφού ό,τι και να γίνει, θα είναι τελείως προσωρινό. Μεταφορικά μιλώντας, ο αέρας που αναπνέεις, έχει περιοριστεί τον τελευταίο καιρό και νιώθεις να πνίγεσαι. Άσε το μυαλό σου ελεύθερο, δώσε δικαίωμα κίνησης και λόγου σε σένα και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Κι αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης που είναι στον Αιγόκερω συνεχίζει να σε ευνοεί, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Πρόσεξε όμως σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις ορισμένα θέματα σε μια σειρά, ώστε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ενδιαφέρουσες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε μου, για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε σήμερα να νευριάσεις, διαφορετικά δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Κοίτα να μην επηρεαστείς, Δίδυμε, από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε σήμερα την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που φορτώθηκες, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμέ μου, να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, να περάσεις μαζί με το ταίρι σου πολύ όμορφα και να το κάνεις ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρόσεχε στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, χρειάζεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Καρκίνε, που είναι η Αφροδίτη στον Κριό, ο ερωτισμός σου φτάνει στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αρκεί να δείξεις υπομονή και να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, για να μη βγεις από τον προϋπολογισμό σου. Οι χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα γενικώς ευνοούνται σήμερα.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα έχεις πολλή ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές παλιές εκκρεμότητες και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, Λέων, που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου. Θα διορθώσεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Αρκετά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Παρθένε, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς με χαμηλούς τόνους και να είσαι ήρεμος. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει πάντως να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε, καλό είναι να αποφύγεις αλλαγές και προπάντων φρόντισε να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευνοείται η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα σήμερα, Ζυγέ μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες παρανοήσεις. Εσύ φρόντισε απλά να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις κατά το δυνατόν τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις με ποιον τρόπο θα βαδίσεις στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε σήμερα να μη βγεις από το πρόγραμμά σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αυτό το διάστημα, Σκορπιέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, και μερικά πράγματα δε θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, αλλά απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε δράση τα σχέδια, που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό, αφού έχεις βγει ήδη από τον προϋπολογισμό σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Τοξότη, συνεχίζει να είναι ανάδρομος, οπότε δεν πρέπει να αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε σήμερα τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά, στον εαυτό σου και στους άλλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Τοξότη μου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα να έχεις κάποιες διαφωνίες σήμερα, Αιγόκερε, είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου εξηγήσεις στους γύρω σου, ότι οι απόψεις τους δεν είναι σωστές. Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζουν ότι έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, μην αγχώνεσαι και σε βεβαιώνω, ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα τα πας αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, σε ορισμένα θέματα που θέλεις να τελειώνεις, θα δεις ότι θα υπάρχει κάποια στασιμότητα. Πρέπει να κινηθείς δυναμικά, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που ετοίμασες για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πραγματικά γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη παραπάνω, καλό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα σε απασχολούν στη δουλειά σου, Υδροχόε, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, αφού θα τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κινηθείς δυναμικά, για αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η πίεση της καθημερινότητας, Ιχθύ μου, σε έχει αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα φτάσεις στην επιτυχία που ζητάς. Πρόσεξε αρκετά τις κινήσεις σου σήμερα, αφού ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες αναβολές που δεν περίμενες. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις με πολλή σοβαρότητα αυτά που θα σου πουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να έχετε, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να ισορροπήσεις μερικές καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις όλα με πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.
Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια 315658836858492072
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε