Loading...

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Μαρτίου 2019


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

από την Αλίντα Κανάκη για το tlife

Η Σελήνη στο Σκορπιό κάνει τα συναισθήματά μας έντονα και βαθιά. Επιθυμούμε σημαντικές συναισθηματικές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα. Με το δυνατό ένστικτό σου οδηγό και την εξαιρετική ικανότητα να διακρίνεις την αλήθεια, επαναπροσδιόρισε τη στάση σου σε πολλά θέματα και φυσικά στα αισθηματικά. Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο σε περιορίζει ασφυκτικά. Σκέψου ώριμα για να υλοποιήσεις τις όποιες αλλαγές της ζωής σου, τις επόμενες μέρες με το πλανητικό σκηνικό να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου!

ΚΡΙΟΣ
Προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Η νευρικότητά σου είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείς άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάς. Μην είσαι επικριτική σήμερα με τον εαυτό σου ή με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Πάρε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα. Μην είσαι αφηρημένη, προσπάθησε να δείξεις στον προϊστάμενό σου ότι ξέρεις να εργάζεσαι σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθησή σου σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σου ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθεις έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τον 10ο οίκο σου νιώθεις ότι ξεπερνάς τον εαυτό σου. Μια ρομαντική διάθεση σήμερα είναι διάχυτη. Βλέπεις τα πράγματα ονειρικά, με μια ξεχωριστή ευαισθησία. Προσοχή να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι τη λεπτή και ευαίσθητή σου διάθεση. Αν μπορείς να μείνεις μόνη θα ήταν καλύτερα, ή να βρεθείς με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου σε ευνοεί. Σήμερα ίσως πραγματοποιηθούν επαγγελματικά σχέδια ή εκείνα που σχετίζονται με τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα. Επίσης μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια για τη βελτίωση της επαγγελματικής σου κατάρτισης και θέσης ή να έχεις συζητήσεις με τον εργοδότη σου για θέματα σχετικά με τη δουλειά σου. Δεν είναι όμως κατάλληλη μέρα για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.


ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί. Αν είσαι σε σχέση, αφού περάσεις ένα διάστημα αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης, θα συνειδητοποιήσεις τις φοβίες και τα ταμπού που κρύβεις μέσα σου και τα οποία θα πρέπει να αποβάλεις για να αισθανθείς απελευθερωμένη εσωτερικά. Αν είσαι single, η μέρα θα είναι γεμάτη με ρομαντισμό και πρωτοτυπία.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη είναι ευνοϊκό. Μπορείς να πανηγυρίσεις με τις επιτυχίες που κατέγραψες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς. Απαλλαγμένη από τις φοβίες σου μπορείς να απολαύσεις τη ζωή. Επωφελήσου της μέρας και πέρασε όμορφα με πρόσωπα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς. Η μέρα προσφέρεται για χαλαρές φιλικές παρέες.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.


ΖΥΓΟΣ
Η θέση του Κρόνου δίνει ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο υπόσχεται να σου προσφέρει γαλήνη και διασκέδαση. Καλό είναι να επισκεφθείς ή να βρεθείς με παλιούς φίλους, να έρθεις σε επαφή με έναν από τους συγγενείς σου ή να παρακολουθήσεις μια πολιτιστική εκδήλωση. Αν είσαι single του ζωδίου, είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης δεν είναι ευνοϊκό για σένα σήμερα. Απόφυγε αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις, γιατί θα χαλάσουν τη διάθεσή σου, προκαλώντας επιθετικότητα ή πανικό. Θα είναι πολύ πιο ευεργετικό για σένα να απαντήσεις στην αρνητικότητα με ένα χαμόγελο. Το απόγευμα θα ήταν καλό να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες που θα σου φέρνουν χαρά και ευτυχία. Το βράδυ αφιέρωσέ το σε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα με τη θέση του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου είναι πολύ πιθανό να περιβάλλεσαι από εξαιρετικά αρνητικούς ανθρώπους, κάτι που θα σε εξαντλήσει στην κυριολεξία. Αν είναι στο χέρι σου, απόφυγε κουραστικούς ανθρώπους ή κουραστικά συμβάντα. Θα ήταν σκόπιμο επίσης να αποφύγεις δραστηριότητες που σε εξαντλούν, όπως η πολύωρη οδήγηση, οι εργασίες στο σπίτι ή οτιδήποτε σχετικό. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το ταίρι σου ή εναλλακτικά, αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσεις την εμφάνισή σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και με αρμονικότητα στα δικά σου αισθήματα, μπορείς σήμερα να βρεθείς κοντά στο σύντροφό σου, όπου μπορείς να κατανοήσεις τα πραγματικά του αισθήματα και να τα ξεπεράσεις -αν υπήρχαν, κάποια προβλήματα επικοινωνίας, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα. Καλή επιλογή είναι και να βρεθείς σε κάποιο φιλικό κύκλο, όπου θα περάσεις θαυμάσια.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο η σχέση σου ή ο γάμος σου, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνεις στην εξέταση των αισθημάτων σου. Η μέρα έχει πολλά απρόβλεπτα με το τετράγωνο Σελήνης Ουρανού. Κάποια νέα γνωριμία, μην περιμένεις να έχει διάρκεια -αν είσαι single.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.


ΙΧΘΕΙΣ
Συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Κοίταξε όμως με αισιοδοξία το μέλλον και τοποθέτησε σε ρεαλιστικές βάσεις τις επιδιώξεις σου. Η μέρα υπόσχεται δώρα για σένα με τη θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου, που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις. Δεν είναι κατ’ ανάγκη οικονομικά τα οφέλη, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβουλή από αγαπημένο πρόσωπο ή η στήριξη κάποιων στα επαγγελματικά σου σχέδια.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΠΗΓΗ
Ζώδια 3314574063298761492
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε