Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου


Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, μας δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας! Το συγκεκριμένο κλίμα θα έχει διάρκεια 3 ημέρες και θα ξεπεραστεί! Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους, για τις οποίες δεν είναι ακόμα έτοιμοι!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες σήμερα, σε ωθούν στην… σοβαρότητα, αγαπητέ Κριέ! Με μία Πανσέληνο στον Ζυγό, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εξαντλημένος, αλλά αυτή η ημέρα, έχει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς κι άλλο, ώστε να αντεπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, αρκετή προσοχή χρειάζεται και στην συμπεριφορά σου, ιδίως σε επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές με φίλους, αλλιώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, σίγουρα θα έχεις θετικά αποτελέσματα στα ερωτικά σου «θέλω» και η ημέρα θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σχέδια σου, όσον αφορά την συναισθηματική σου ζωή. Οι φιλίες σου είναι πολύ σημαντικές αυτό το διάστημα, αφού μέσα από εκεί θα πάρεις σωστές συμβουλές, για τα ερωτικά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι αναποδιές στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι μάλλον επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αλόγιστης σπατάλης!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχραιμία και υπομονή, από την μεριά σου! Να είσαι πολύ προσεκτικός, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες με κόπο! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και σημαντικών τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική! Ωστόσο το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κακοτοπιές, τελευταία στιγμή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα, επηρεάζει άμεσα τον ερωτικό τομέα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τις προσδοκίες σου και χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φυσικά απέφυγε το επιπόλαιο και ανώριμο φλερτ, που ενδεχομένως να σε εκθέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει τώρα να περιορίσεις ξεσπάσματα και καυγάδες, όπως και κάποιες παράλογες απαιτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε καυγάδες, παρεξηγήσεις και τάσεις εγωισμού, στο χώρο εργασίας! Θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έξοδα, αλλά με την βοήθεια της τύχης, θα ανταπεξέλθεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει πολύ αγαπητέ Δίδυμε και πρέπει να προσέξεις πολύ, ιδίως σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις, καυγάδες, παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις! Μείνε ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση μέσα στο σπίτι και κάνε όσο περισσότερη υπομονή μπορείς! των άλλων και να θυμάσαι πάντα, πως οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα είναι δίπλα σου! Αντιθέτως, η κοινωνική σου ζωή, όπως και οι μετακινήσεις σου, πάνε όλο και καλύτερα, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μάλλον το παρακάνεις με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες στην σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε έπαρση και επιπολαιότητα σε φλερτ και νέες γνωριμίες, γιατί εκτίθεσαι και το αποτέλεσμα θα σε προσγειώσει απότομα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μειώσεις την τάση σου για κουτσομπολιά! Οικονομικά, ίσως προκύψουν έξοδα για μετακινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις! Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σου, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία! Κυνήγησε και πραγματοποίησε αυτό που πραγματικά θες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα έχεις για τον σύντροφο, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Η καχυποψία σου φτάνει σε υπερβολικά σημεία και η ζήλια σε ωθεί σε παράλογες συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, μην νομίζεις ότι θα κερδίσεις την αγάπη, χρησιμοποιώντας το σεξ…
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάποιοι συνεργάτες ή συνάδελφοι «ξεσκεπάζονται» και εσύ τώρα βλέπεις το αληθινό τους πρόσωπο! Οικονομικά βρίσκονται λύσεις σήμερα, για ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό τώρα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου! Πολύ πιθανόν φίλε Λέοντα, το Ολόγιομο φεγγάρι, να σου ξυπνήσει ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου και ενδεχομένως αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει πολλές σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που θα ευνοήσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, καυγάδες και κόντρες, την σχέση σου με τον σύντροφο αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, άλλη μία φορά διαλέγεις το λάθος άτομο, παρασυρόμενος από το πάθος σου! Απέφυγε λοιπόν ρίσκα και υπερβολές στον έρωτα, για να μην χάσεις αυτά που ήδη έχεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα, ίσως φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου, γεγονός που θα σε αγχώσει! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να οργανωθείς καλύτερα, αν θες να έχεις επιτυχία στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Πανσέληνο, να πραγματοποιείται στον Ζυγό, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, επαφές και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες, με αποτέλεσμα τώρα, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα! Ωστόσο, με την βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία, θα έχεις επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου, καταφέρνοντας να κάνεις θετικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου να διεκπεραιωθούν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια μίας επαφής σας, αλλά και τις εκρήξεις σου απέναντι του, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις χρόνο και για τον σύντροφο, όπως επίσης και να φροντίζεις επιμελώς τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείς! Θα δεις ότι τελικά, θα είναι για το δικό σου καλό!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η σημερινή Πανσέληνος, αγαπητέ Ζυγέ, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Ευτυχώς, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα ξεπεράσεις γρήγορα τα προβλήματα και θα απολαύσεις καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και λάμψη!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην ερωτική σου ζωή, όπως και στο ανώφελο αχαλίνωτο φλερτ που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τα νεύρα και την έπαρση, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα σε κάνουν να το μετανιώσεις αργότερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, θα ξεπεραστούν γρήγορα, λόγω της τύχης που είναι με το μέρος σου. Αρκετά τα οικονομικά προβλήματα και οι ανατροπές σήμερα και ίσως αγχωθείς αρκετά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Επιπλέον επηρεάζει και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική ή στρατηγική! Τα καλά νέα της ημέρας, είναι το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα με την Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Άρη, συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές προς τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έναν έρωτα του παρελθόντος, ακόμα κι αν σε παρασύρει το πάθος σου για αυτόν! Το αποτέλεσμα θα είναι να πληγωθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές διενέξεις με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα! Οικονομικά, θα προκύψουν επιπλέον έξοδα για το σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει αρκετά φίλε Τοξότη! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια! Ωστόσο η τύχη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα, αφού με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε προειδοποιεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ερωτικές σου επικοινωνίες και επαφές! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε ερωτικά λάθη λόγω απροσεξίας, υπερενθουσιασμού ή βιασύνης! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και πως απαντάς σε αυτά που σου στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες λόγια μέσα στα νεύρα σου, που αργότερα θα μετανιώσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν σε βρίσκουν σύμφωνο και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες απώλειες, αλλά θα καταφέρεις να διορθώσεις τα προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα φέρει αρκετές εξελίξεις μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, από τις οποίες, ορισμένες πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και έτσι να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Επιπλέον το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, απειλεί τα κεκτημένα και τα δεδομένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καυγάδες, που πιθανόν να φέρουν ανασφάλεια! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι, ώστε να προκληθούν ρήξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει αν είσαι ελεύθερος, αυξημένη αυτοπεποίθηση και γοητεία, που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια σημαντικά για την σχέση σου με τον σύντροφο διορθώνονται και σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και ο αισθησιασμός χαρακτηρίζει τις προσωπικές σας στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται κάποιες οικονομικές ανατροπές, οι οποίες με την βοήθεια της τύχης, θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα! Επαγγελματικά, πέρα από κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με έναν συνάδελφο, όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε στην διατήρηση της ήρεμης και τακτοποιημένης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σήμερα με την Πανσέληνο στον Ζυγό, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις! Με προγραμματισμό και οργάνωση, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις τις πιο σημαντικές από αυτές και να νιώσεις ξανά ήρεμος και ανακουφισμένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, απέναντι στον σύντροφο και να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης, χωρίς να προκαλείς ανούσιους τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις σε δίλημμα! Από την μία η Αφροδίτη κοντράρεται με τον Άρη και σε παρασύρει λόγω πάθους σε έναν λάθος έρωτα και από την άλλη, η συνεργασία της με τον Δία, φέρνει στα πόδια σου μία κατάκτηση ανέλπιστα αξιόλογη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε στο επαγγελματικό περιβάλλον, να μείνεις ψύχραιμος και λογικός, ακόμα και απέναντι σε προκλήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετοί προβληματισμοί, κυρίως για κάποια αναπάντεχα έξοδα!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για σένα! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα κλονίσει την ψυχολογική σου ηρεμία, φέρνοντας απότομα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου και αρκετή εσωτερική ένταση! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και έκρυθμων καταστάσεων! Ευτυχώς, που το ταυτόχρονο Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, θα σε βοηθήσει να αναπτερώσεις σύντομα το ηθικό σου, να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε αναγκάσει εσένα που είσαι δεσμευμένος, μέσα από γεγονότα και αποκαλυπτικές συγκυρίες, να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην σχέση σου! Φρόντισε λοιπόν να συγκρατήσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά νέες γνωριμίες και φλερτ σήμερα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά φρόντισε άμεσα τις εκκρεμότητες σου, για να μην αγχωθείς και κυρίως για να μην εκτεθείς!
Πηγή: oroskopos.gr
Ζώδια 542398789839754114
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε