Loading...

Β. Κικίλιας: Τέσσερις κάλπες το 2019, η Ν.Δ. θα κερδίσει σε όλες


"Το 2019 θα έχουμε τέσσερις κάλπες. Η Νέα Δημοκρατία θα τις κερδίσει όλες, ανεξάρτητα του πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές. Ο ελληνικός λαός περίμενε υπομονετικά τέσσερα χρόνια για να δώσει την απάντησή του στον κ. Τσίπρα. Δεν εφησυχάζουμε, αλλά αγωνιζόμαστε καθημερινά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων", δηλώνει στην εφημερίδα Real News, ο Τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της Ν.Δ, Βασίλης Κικίλιας.
Ο βουλευτής Α' Αθηνών επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας το κυβερνών κόμμα "πολιτικά τοξικό", που ακολουθεί "στρατηγική της απόγνωσης".
"Ο ΣΥΡΙΖΑ διάλυσε την οικονομία, υπερφορολόγησε τους πάντες, φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη, ζημίωσε τα εθνικά θέματα, διόγκωσε την κρίση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος. Η τάξη, η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών είναι άγνωστες λέξεις για αυτόν. Έτσι καταφεύγει στη λάσπη και τη σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων, επαναφέροντας εμφυλιοπολεμικά συνθήματα και διχάζοντας την ελληνική κοινωνία. Το δηλητήριο που χύνει είναι η χειρότερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες", τονίζει ο τομεάρχης 'Αμυνας της Ν.Δ.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Ν.Δ., ο κ.Κικίλιας επισημαίνει ότι "ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο Πρωθυπουργός που θα πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, μέσα από τη μείωση των φόρων και την έκρηξη των επενδύσεων. Νέες και ποιοτικές δουλειές κυρίως για τα νέα παιδιά, προκειμένου να προκόψουν και να ανταμειφθούν. Δε θέλουμε οι νέοι μας να ζουν από το ήδη πετσοκομμένο χαρτζιλίκι των γονιών και των παππούδων τους. Θέλουμε να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε".
Χαρακτηρίζει την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, εθνική, τονίζοντας ότι απευθύνεται σε όλους, όχι σε χώρους και ομάδες. "Ζητάμε τη σύνθεση, όχι το χωρισμό. Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας χτυπήθηκε άγρια από την κρίση, άνθρωποι καταστράφηκαν ή είδαν τις ζωές τους να διαλύονται. Σε επαγγελματικό, κοινωνικό, προσωπικό επίπεδο είναι λαβωμένοι. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αξίζουν να ξανασταθούν στα πόδια τους, να στηριχθούν, να δουν το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτούς φιλοδοξούμε να εκπροσωπήσουμε για την Ανόρθωση της χώρας".
Σχετικά με την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για τον αγωγό EastMed, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, ο τομεάρχης 'Αμυνας της Ν.Δ. δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής εδώ και χρόνια της συνεργασίας με το Ισραήλ και της περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των συμφερόντων Ελλάδας και Κύπρου. "Αιχμή του δόρατος στην παραπάνω συνεργασία αποτελούν τα ενεργειακά και κλειδί των εξελίξεων είναι η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Η Ελλάδα έχει μόνο να κερδίσει, αναβαθμίζοντας το ρόλο και τις συνεργασίες της στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, καταδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σημασία που προσδίδουν οι σύμμαχοί μας στην περιοχή", συμπληρώνει.
Ο κ. Κικίλιας τονίζει, τέλος, πως δεν αποτελεί εκσυγχρονισμό του Ποινικού Κώδικα η συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων ή παραλείψεων, με την ευνοϊκή μεταχείριση εγκληματιών, με τη φωτογραφική στήριξη "ημετέρων" ή ναζιστών", προσθέτοντας ότι "το να πετάς μολότοφ είναι εγκληματική πράξη. Θα ξηλώσουμε το νόμο αυτό, εάν έρθει με αυτές τις ρυθμίσεις. Το οφείλουμε στους νεκρούς συνανθρώπους μας της ΜΑΡΦΙΝ, το οφείλουμε στο αγέννητο παιδάκι της κοπέλας που κάηκε ζωντανή, το οφείλουμε στους εκατοντάδες αστυνομικούς που καίγονται για να προστατεύσουν τη Δημοκρατία μας κάθε φορά που υπάρχουν επεισόδια. Αποτελεί στίγμα για τη Δημοκρατία της Ελλάδας ότι δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί η υπόθεση της ΜΑΡΦΙΝ", καταλήγει.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Πολιτική 5448171589039797927
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε