Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου


Μία όμορφη Παρασκευή η σημερινή με ήρεμη επικοινωνία και λύσεις για ψυχική ηρεμία! Ισχυρή διαίσθηση αλλά και συναισθηματικές επαφές, ακόμα και με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, που ο Ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο, θα πρέπει να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου και να αρπάξεις την ευκαιρία να ανανεωθείς! Πιθανόν σήμερα, μέσα από κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, κάποιες αποκαλύψεις να σε ωφελήσουν, με αποτέλεσμα να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σε ανακουφίσουν από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις, σε γυρνούν σε ένα άτομο του παρελθόντος! Πρόσεξε πως θα χειριστείς την κατάσταση, ώστε να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου η σημερινή ημέρα, αφού παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα, με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλή ημέρα για οικονομικές συναλλαγές, αλλά όχι και για επαγγελματικές συμφωνίες ή υπογραφές!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον Ιχθύ, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κυρίως θετικές! Σίγουρα θα υπάρξουν νέες εμπειρίες, αλλά και επαναφορά ευκαιριών! Πες ναι στην διεκδίκηση των ονείρων σου και στην απόλυτη ανανέωση του φιλικού τομέα, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος! Γενικά απολαμβάνεις επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, ακόμα και με άτομα που έχεις να τα πεις καιρό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, μέσα από συζητήσεις, να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις άπειρες ευκαιρίες τώρα, για ερωτική επανασύνδεση, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Ένα μήνυμα από άτομο του παρελθόντος θα σε συναρπάσει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εξομαλύνονται σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της δουλειάς! Ξαφνικά μικρά οικονομικά προβλήματα έρχονται, όμως ξεπερνιούνται άμεσα!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, πιθανόν να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Σήμερα θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Μην επιτρέψεις λοιπόν σε λάθη παρορμητικά να σε οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα, για τα ερωτικά σου! Προτίμησε να μην μιλήσεις και να μην συζητήσεις για σοβαρά θέματα τώρα, με τον σύντροφο σου, γιατί πιθανόν να πληθύνουν τα προβλήματα, αντί να λυθούν! Αν είσαι ελεύθερος, να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα, με μία νέα γνωριμία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλύτερα μην προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες σήμερα, εκτός αν αφορούν εκκρεμότητες! Οικονομικά, απέφυγε σπουδαίες συμφωνίες τώρα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είναι σίγουρα μία επικοινωνιακά καλή μέρα, ιδίως για επαφές που έχουν να κάνουν με επίλυση παλαιών προβλημάτων, λόγω της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον φιλικό σου Ιχθύ! Επιπλέον κάποιες επικοινωνίες με άτομα που έχεις να δεις καιρό, φέρνουν αισιοδοξία, χαρά και κέφι στην ζωή σου! Προσοχή μόνο χρειάζονται οι μετακινήσεις σου και ο τρόπος που οδηγείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφο και να λύσεις μία και καλή, προβλήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τυχαία συνάντηση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτήν την φορά, καταφέρνεις να τα λύσεις! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνάς τυχόν εμπόδια!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και αφιερώνεσαι στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες και ταυτόχρονα απαλλάσσεσαι από παλαιά βάρη και κακές αναμνήσεις, με την βοήθεια της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου! Καταφέρνεις άψογα και συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα για τις προθέσεις των γύρων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και βαθύ συναίσθημα στην σχέση σου! Όσο για τα προβλήματα; Τα ξεπερνάτε επιτέλους με ευκολία! Προσοχή μόνο στη τάση σου για ζήλια και καχυποψία, η οποία σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή και λογική σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει σε σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που περίμενες, εδώ και καιρό!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, απέναντι σου και συγκεκριμένα στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παλαιά προβλήματα που ακόμα σε απασχολούν! Μπορείς λοιπόν, να λύσεις παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις και για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού παρελθόντος και γιατί όχι, σε μία επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο μπορεί να χαρακτηρίζεται γενικά από ασυνεννοησία, αλλά σήμερα καταφέρνετε και λύνετε, προβλήματα του παρελθόντος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά αλλά και επαγγελματικά, καλύτερα να αποφθεχθούν σημαντικές αποφάσεις σήμερα, για νέα ξεκινήματα! Η μέρα ενδείκνυται για λύση εκκρεμοτήτων!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον Ιχθύ, θα επαναφέρει σήμερα, κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες όμως τώρα, μπορούν να διευθετηθούν! Κυρίως ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος, βρίσκουν σήμερα την λύση τους! Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, θα πετύχεις στόχους, που προσπαθείς καιρό τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε να γκρινιάζεις για λεπτομέρειες και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του! Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σου απέναντι του, γιατί ενδεχομένως να εκτεθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η απόδοση σου στην δουλειά είναι στα καλύτερα της, αφού λύνεις ακόμα και παλαιά προβλήματα! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σίγουρα φίλε Σκορπιέ, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική ημέρα! Τα φώτα είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Μπορεί να κάνεις κάποια λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω της τάσης σου για έπαρση έπαρσης, αλλά η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, θα προστατέψει την καλή σου φήμη, την λάμψη και την δημοτικότητα σου! Τυχερές συγκυρίες, διορθώνουν ακόμα και προβλήματα από το παρελθόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολύ πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στην σχέση σου! Προσοχή όμως, στην τάση σου για απληστία, επιπολαιότητα και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, η επανασύνδεση είναι γεγονός! Ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, επιστρέφει σε σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ακόμα και παρελθοντικές δυσκολίες, τώρα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχεις την ωφέλιμη ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου! Έχεις πάρει τα μαθήματα σου από παλαιότερες εμπειρίες και ξέρεις τι να κάνεις ώστε να πετύχεις στόχους! Μπορεί να σε πιάσει ενδεχομένως, νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα και εύκολα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει επιτέλους, η ευκαιρία που τόσο καιρό περίμενες, για την επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναίσθημα, ρομαντισμό και αισθησιασμό στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν αποφύγεις γκρίνια και υπερβολές, θα είναι σίγουρα μία όμορφη τρυφερή ημέρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετική η ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα, αλλά ευτυχώς μικρά προβλήματα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στο Ζώδιο των Ιχθύων, διορθώνει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά του παρελθόντος! Διορθώνεις πολλές προβληματικές επαφές που στο παρελθόν, σε μπέρδευαν και σε προβλημάτιζαν! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να εκθέσουν εσένα και να σου φέρουν ζημιές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και ίσως πρέπει να κάνεις πίσω τώρα, ώστε να διορθώσετε κάποια πράγματα και να γλιτώσετε παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται επιτέλους το μήνυμα που περίμενες από τον πρώην και αρπάζεις την ευκαιρία για επανασύνδεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι κάποια νέα, που θα σε καθησυχάσουν και απαλλάσσεσαι από παλαιά άγχη!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η σημερινή Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, αγαπητέ Υδροχόε, θα επικεντρώσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου και στις αξίες σου! Κάποια παλαιά προβλήματα, τώρα λύνονται, αφού δίνεις τέλος στην αστάθεια και την αβεβαιότητα! Εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει! Άσε να πάρει εκείνο καλύτερα την πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο, και αν δεν καταστρέψεις την ερωτική ατμόσφαιρα με σκηνές ζήλιας και κτητικότητας, θα καταφέρετε μέσα από ήρεμη συζήτηση να λύσετε, ακόμα και παλαιά προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά, παρουσιάζουν εύνοια, αρκεί να προστατέψεις με σκληρή δουλειά, ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Οικονομικά έρχονται κάποια έξοδα, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα!
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, στο δικό σου ζώδιο, πραγματοποιείται η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου! Ετοιμάσου για πολλές επαφές και επικοινωνίες, η οποίες όμως θέλουν προσοχή από μέρους σου, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις και εξόδους, που αφορούν άτομα από το παρελθόν ή που έχεις καιρό να δεις! Διαχειρίσου σωστά κοινωνικές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου επιτέλους για την επανασύνδεση που περίμενες! Πες ναι στον έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει και σε θέλει πίσω! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις στα παρελθοντικά προβλήματα της σχέσης σας! Ωστόσο οι συζητήσεις αυτές, πρέπει να γίνουν με γνώμονα την λογική, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάποιες ιδέες σου, θα φέρουν την λύση σε ένα παλιό χρόνιο πρόβλημα! Οικονομικά, κάποιες εκκρεμότητες, επανέρχονται και ίσως σε αγχώσουν!
Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια 5065759699465559508
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε