Loading...

Στη Ραφήνα και στου Ζωγράφου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης


O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε χθες σε  εκδήλωση κοπής πίτας στου Ζωγράφου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου όπου ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς πραγματοποίησε τον απολογισμό του έργου του κατά τη τρέχουσα δημοτική περίοδο. 
 Σε χαιρετισμό του στη κοπή πίτας φίλων στου Ζωγράφου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής η οποία μαζί με τους όμορους δήμους μπορεί να αναπτύξει ένα πλαίσιο διαδημοτικών συνεργασιών για το καλό των κατοίκων της. 
Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια ο Συνδυασμός «Νέα Αρχή για την Αττική» αποτελεί μια δυνατή ομάδα που εργάζεται εντατικά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος να βγει η Αττική από την παρακμή και την αδράνεια. 
Με αφορμή την παρουσίαση των δράσεων του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, ο Γ. Πατούλης, μετά την ολοκλήρωση του απολογισμού σε δηλώσεις που έκανε  αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του δημάρχου κ. Μπουρνούς, και επισήμανε ότι στις δύσκολες και τραγικές ώρες που πέρασε η περιοχή λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών η συνεργασία του με τη δημοτική αρχή ως Προέδρου της ΚΕΔΕ ήταν άμεση και απέφερε ουσιαστικά αποτελέσματα.
«Από την πρώτη στιγμή που μετέβη στην περιοχή είχα την δυνατότητα να συνεργαστώ στενά με τον Ευάγγελο Μπουρνούς προκειμένου να εξασφαλιστούν φάρμακα και τρόφιμα για τους πληγέντες.
Μάλιστα υπήρξε άμεση απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ για την εκταμίευση ενός κονδυλίου  ύψους 600 χιλιάδων ευρώ προς όλους τους πληγέντες δήμους. 
Το στοίχημα που πρέπει να πετύχουμε ως Αυτοδιοίκηση έχει να κάνει με την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου Πολιτικής Προστασίας στο οποίο η Περιφέρεια θα έχει πρωταγωνιστικό και συντονιστικό ρόλο και οι δήμοι θα συμμετέχουν ενεργά σε επίπεδο πρόληψης». 

Περιφέρεια Αττικής 5760528996688548683
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε