Loading...

Τα ζώδια της Δευτέρας (4/2)


Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο ΕΘΝΟΣ με προβλέψεις κι αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δείτε τι προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα (4/2)

Κριός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ευκαιρία να διευρύνεις τον φιλικό σου περίγυρο. Οι νέες γνωριµίες µέσα από οµάδες είναι πιθανές και ίσως γίνουν φίλοι ζωής. Σήµερα ό,τι κι αν κάνεις επένδυσε χρόνο στους αγαπηµένους σου φίλους, καθώς αυτό βοηθάει σε πρακτικό και συναισθηµατικό επίπεδο.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει νέους επαγγελµατικούς ορίζοντες. Ισως σου δοθεί η ευκαιρία να πραγµατοποιήσεις στόχους σχετικούς µε τη δουλειά. Πιθανό να σου γίνει πρόταση να αλλάξεις πόστο στη δουλειά σου ή για µια νέα επαγγελµατική απασχόληση.

Δίδυµοι

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει να αναζητήσεις τρόπους να διευρύνεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες. Ισως ξεκινήσεις «έρευνα αγοράς» για οτιδήποτε αυξάνει τα εκπαιδευτικά σου προσόντα. Μία καλή ιδέα σχετικά µε αυτά ίσως έρθει από συνεργάτη ή από τον/τη σύντροφο.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου δηµιουργεί ανάγκη να στραφείς στον εαυτό σου, στα συναισθήµατά σου και στις σκέψεις σου. Τακτοποίησε πράγµατα που κρατάς µέσα σου και διαχώρισε µε ποια δεν θα ξαναασχοληθείς και ποια χρειάζονται δουλειά. Ισως έρθει ευκαιρία σχετική µε επιχειρηµατική ιδέα.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου δηµιουργεί ανάγκη ξεκαθαρίσµατος διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτά µε αφορµή τελευταία γεγονότα που σε ανάγκασαν να δεις καλύτερα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν κάποιοι άλλοι έρχονται, όµως η «ανανέωση» είναι προς όφελός σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου δηµιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις να λύσεις καθηµερινά ζητήµατα που αιωρούνται καιρό. Τακτοποίησε άµεσα εργασιακές εκκρεµότητες και δουλειές. Βρες χρόνο να εντάξεις µέσα στο ηµερήσιο πλάνο σου µια δραστηριότητα που σε γεµίζει.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου σηµαίνει νέα εποχή στα αισθηµατικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις γνωριµία διαφορετική από τις υπόλοιπες που θα ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήµατα. Αν ήδη έχεις σχέση εµπλούτισε την καθηµερινότητα µε τον/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα σχέδια που είχες το προηγούµενο διάστηµα και σχετίζονται µε το σπίτι σου. Ισως υλοποιήσεις µια σκέψη µετακόµισης ή κάνεις µεγάλη αλλαγή στον χώρο σου. Ελεγξε το πώς θα υλοποιηθεί, ώστε να µειώσεις τις πιθανότητες λάθους κινήσεων.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου δηµιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριµίες µέσω γνωστών ή συγγενών που θα φανούν χρήσιµες στο µέλλον. ∆εν αποκλείεται να κάνεις νέα γνωριµία που θα είναι κοµβικής σηµασίας για προσωπικό ή επαγγελµατικό ζήτηµα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δηµιουργεί ανάγκη να κάνεις νέο οικονοµικό πλάνο, προσαρµοσµένο στις δικές σου ανάγκες. Ευκαιρία να πάρεις µολύβι και χαρτί για να διευθετήσεις καλύτερα τα οικονοµικά σου. Ισως σου γίνει επαγγελµατική πρόταση που θα έχει αντίκτυπο στα οικονοµικά σου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει σε πρώτο πλάνο τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου θέλω. Αυτά δηµιουργούν τις προϋποθέσεις να επιλέξεις τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου. Η ανάγκη για ξεκαθαρίσµατα στις διαπροσωπικές σχέσεις σε βάζει σε µπελάδες, γιατί ίσως µαζί µε τα χλωρά να κάψεις και τα ξερά.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να δεις τις ανησυχίες, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου καθώς µόνο αν τις δεις κατά πρόσωπο θα τις ξεπεράσεις. Σκέψου τι σε ενόχλησε ή σε έκανε να αισθανθείς άβολα το τελευταίο διάστηµα, καθώς είναι ο µόνος τρόπος για να βρεις πώς µπορείς να το διευθετήσεις.
Ζώδια 2346289707758088484
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε