Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί ανησυχίες οι οποίες έχουν τη ρίζα τους σε διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι καθώς το άγχος δεν θα είναι καλός σύμβουλος για τις επόμενες κινήσεις σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μία κίνηση στη δουλειά σου θα αποδειχθεί «ματ» και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση. Άκουσε τη διαίσθησή σου και απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν. Αν σήμερα βρίσκεσαι σε ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον τότε να ξέρεις πως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις μέσα σε αυτό.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αφήσει στην άκρη ανησυχίες που δεν έχουν καμία βάση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι έλα ελεύθερος/η να θυμάσαι πως είναι πιθανόν να μην καταφέρεις να έχεις τον έλεγχο σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα αλλά αυτό θα έχει τη γοητεία του!
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Αυτό θα είναι εύκολο να το κάνεις όμως πρόσεξε καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να παρερμηνευθεί, καθώς θα χωρίζει μία λεπτή γραμμή την αυτοπεποίθηση από τον εγωισμό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να βάλεις γερές βάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που θα επιλέξεις. Δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες με αφορμή ένα εκπαιδευτικό θέμα, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις την εκπληκτική ικανότητα να τον/ην παρασύρεις στο δικό σου τρόπο σκέψης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα μέσω του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα σου δείξει πως ήρθε για να μείνει.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σε βάλει στη διαδικασία να μην κάνεις τίποτα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο εξακολουθεί να επηρεάζει δυσμενώς τα αποθέματα της ενέργειας σου. Η αλήθεια είναι πως σου δημιουργεί σκέψεις οι οποίες σε κάνουν να καταναλώνεις αρκετή από την ενέργειά σου σε αυτές, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για τίποτα άλλο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις αποφασιστικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να λύσεις εδώ και τώρα κάποια ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομικά, οικονομικά και εργασιακά θέματα. Το μόνο που μένει είναι να ασχοληθείς μαζί τους.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το/η σύντροφό σου όμως για να μπορέσεις να τις στηρίξεις πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα επιχειρήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε μαγνητίσει και αυτό θα είναι το σημείο που πρέπει να προσέξεις.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για πράγματα που θέλεις να κάνεις ιδιαίτερα αν αυτά απαιτούν και την παρουσία φίλων σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις με την παρέα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να έρθει μία πρόταση για επαγγελματική συνεργασία από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Ακόμα δεν αποκλείεται μία προσωπική συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως θα μπορούσε άνετα να γίνει καλός σου φίλος! Οι οιωνοί είναι καλοί και θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα βρείτε τρόπο να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να βάλετε άλλο ένα θεμέλιο λίθο στη σχέση σας. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι προς αναζήτηση συντρόφου μία γνωριμία που θα κάνεις σήμερα θα έχει καθοριστική σημασία για την προσωπική σου ζωή.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει στο προσκήνιο ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σου, τη φήμη σου αλλά και τα επαγγελματικά σου προσόντα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να ψάχνεις την επιβεβαίωση για τις ικανότητές σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις εδώ και τώρα επαγγελματικές και εργασιακές εκκρεμότητες. Το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι θέληση και πείσμα και σήμερα σίγουρα έχεις και τα δύο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην επιλέξετε να συζητήσετε επαγγελματικά ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω κάποιου ανθρώπου που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα, να κοιτάξεις εκείνο το ταξίδι που έλεγες να κάνεις στο εξωτερικό ή να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου χαρίζει όρεξη και πείσμα να ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως αυτές οι «αναζητήσεις» σου, μπορεί να σε φέρουν κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους έχεις πολλά κοινά στοιχεία.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό και καλλιτεχνικό δρώμενο ξεφεύγοντας έτσι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η τα κοινά στοιχεία που έχεις με κάποιον/α από το ευρύτερο σου περιβάλλον θα δημιουργήσουν μία ερωτική διάθεση.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν τα συναισθήματά σου, οι ανησυχίες σου και κάθε σκέψη που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο σημαντικά από ότι είναι με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην επηρεάσουν τη διάθεσή σου είτε με αρνητικό είτε με θετικό τρόπο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι πολύ βοηθητικοί και υποστηρικτικοί για την ψυχολογία σου, για αυτό επίλεξε να συναντηθείς και να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί.
Σήμερα θα υπάρξει μία ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου και αυτό θα γίνει αιτία για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και ένα «υποβόσκων» φλερτ και από τις δύο πλευρές.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό δείχνει πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς θα είναι υπεύθυνοι για τη διάθεση και την ψυχολογία που θα έχεις σήμερα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τόσο τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τη διάθεση των άλλων να σε επηρεάσει και κράτησε τη δική σου οπτική για τα πράγματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πόσο υποστηρικτικοί θα είναι απέναντί σου. Δώσε βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ημέρα ενδείκνυται για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με αυτές.
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να συζητήσεις κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με το/η σύντροφό σου και αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μην υποτιμήσεις τη γνωριμία σου με κάποιον/α καθώς είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί στην νέα σου σχέση.
Τοξότης
Σήμερα αξίζει να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι πολύ βοηθητική μιας και θα ενισχύσει το οργανωτικό σου πνεύμα. Προτίμησε να ξεκινήσεις με ένα συγκεκριμένο ημερήσιο πλάνο και να μην παρεκκλίνεις από αυτό, καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις οτιδήποτε σου έχει απομείνει από τις προηγούμενες ημέρες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά ζητήματα. Μάλιστα δεν αποκλείεται από αυτά να βρεθείς κερδισμένος/η είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο.
Σήμερα μην υποτιμήσεις τη δύναμη που θα έχει ο/η σύντροφός σου στη ψυχολογία σου και η επαφή μαζί του/ης θα σε ξεκουράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον/α που θα αρχίσει να σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο!
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις καλά! Αυτό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους που ξέρεις πως είναι βοηθητικοί σε αυτή την επιθυμία σου και σε δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς ευχάριστα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα δοθείς με ιδιαίτερη θέρμη σε οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα και θα ξεχωρίσεις. Η έντονη γοητεία σου θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στην ημέρα και θα φροντίσει να μείνεις αξέχαστος/η στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς για οποιοδήποτε λόγο.
Σήμερα είναι μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε καθώς και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις τον τρόπο να δώσεις τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να τους κάνεις παράπονα και γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί κάποια στιγμή στο παρελθόν. Προτίμησε να επικεντρωθείς στο παρόν καθώς είναι αυτό που μπορείς να αλλάξεις και να το φέρεις στα μέτρα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επουλώσεις παράπονα του παρελθόντος και να τα αφήσεις μία και καλή εκεί όπου ανήκουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ειλικρινή συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων σε αυτά.
Σήμερα μπορείς να λύσεις οτιδήποτε έχει προκύψει στη σχέση με το/η σύντροφό σου αρκεί να είσαι ειλικρινής και να το θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με τρόπο που δεν θα περάσει από το μυαλό σου πως μπορεί να προκύψει κάτι αισθηματικό…
Ιχθύες
Η ημέρα σήμερα θα φέρει πολύ κοντά σε εσένα τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα βρει τρόπο για να συσφίξει τις σχέσεις σας. Ένα τηλέφωνο ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με κάποιον από αυτούς θα είναι ικανή για να σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις μία συγκέντρωση σπίτι σου παρέα με ανθρώπους που αγαπάς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα τις φιλικές. Να θυμάσαι πως οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα μόνο τυχαίες δεν θα είναι και θα έρθουν για να μείνουν.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να την περάσετε με αγαπημένους σας ανθρώπους ενισχύοντας τη σχέση σας με εκείνους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σου περάσει απαρατήρητη αλλά ούτε και εσύ σε εκείνη, για αυτό οργανώσου προκειμένου να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συνθήκες.
Ζώδια 7009660022495989772
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε