Loading...

Ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύνδεσμος «οι άγ. Κύριλλος και Μεθόδιος» πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και κοπή της βασιλόπιτας.


Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Varibobi Club, ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύνδεσμος «οι άγ. Κύριλλος και Μεθόδιος» με συμμετοχή τουλάχιστον 300 μελών και φίλων του, πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και κοπή της βασιλόπιτας. Εκτός των μελών και φίλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους (από θεού άρχεσθαι): ο π. Ευάγγελος Λάζος– Αρχιερατικός Επίτροπος Β΄ περιφ. Αχαρνών, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, οι π. Λάμπρος Καρίνος (Αγ. Τριάδα Θρακομακεδόνων), π. Ιγνάτιος Μιλτιάδου (Αγ. Γεώργιος Ζωφριάς), π. Θεοφάνης Θεοφάνους, π. Άγγελος Κανέλλος (Παναγία Γρηγορούσα), π. Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης (Αγ. Γεώργιος Καματερού), π. Αλέξανδρος Κεφαλής(Αγ. Απόστολοι Αχαρνών) και ο συν-οικοδεσπότης π. Σωκράτης Παπαγεωργίου, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου Ολυμπιακού Χωριού.
Παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Σωτήρης Ντούρος – π. Δήμαρχος Αχαρνών και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράτηξη του Ιω. Σγουρού, ο κ. Θέμης Οικονόμου – π. Δήμαρχος Θρακομεκεδόνων και υποψήφιος Δ.Σ. με την παράταξη του κ. Χάρη Δαμάσκου, η κ. Γεωργία Βλάχου – Πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Γ. Πατούλη, ο κ. Γεώργιος Χριστακόπουλος, Γραμματέας της Τ.Ο. της Ν.Δ. και ο κ. Γιώργος Τόκας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη της κ. Ρ. Δούρου.
Χαιρετισμό και ευχές απηύθηναν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αχαρνών, κ.κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Σπύρος Βρεττός και Χάρης Δαμάσκος.
Παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σωτήρης Αλεπούς, Παν. Κοσμίδης, Παν. Σιδέρης, Δημ. Νίκας, Ελ. Βιλανάκη και Έφη Τζανοπούλου (με την παράταξη του Παν. Γρηγοριάδη).
Ο Γιάννης Κατσανδρής (π. Αντιδήμαρχος), Σταμ. Βρεττός, Βίκυ Καράμπελα, Ιω. Νίκας και Γιάννης Μίχας (με την παράταξη του Σπ. Βρεττού).
Θέμης Οικονόμου (π. Δήμαρχος), Παναγ. Αναγνωστόπουλος (π. Αντιδήμαρχος), Λαμπρινός Πλατυπόδης, Ελίνα Κωστοπούλου (και ως εκπρόσωπος του πολιτευτή Περιφέρειας Αττικής κ. Κ. Δέδε) και από το Ολυμπιακό Χωριό ο Νάσος Βαλαβάνης (με την παράταξη του Χάρη Δαμάσκου).
dsc_0151Ιδιαίτερα συγκινητική και αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας στο ιδρυτικό μέλος και π. πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Θεόδωρο Μαραγκό, για την ανεκτίμητη προσφορά του. Στο πρόσωπο του επίτιμου προέδρου, το Διοικητικό Συμβούλιο τιμά επίσης το σύνολο των ιδρυτικών μελών.  Τον στόχο, που εκείνοι έθεσαν πριν 31 χρόνια (1988) στους Θρακομακεδόνες, το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο υπόσχεται να τον υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις.
Περιφέρεια Αττικής 259906983571248594
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε