Loading...

Μπακογιάννη: «Η επόμενη μέρα ήρθε - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ χώρισαν»



Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε δεικτικά το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στη Βουλή αναφορικά με τη σύμβαση για τα αντισταθμιστικά των F-16 αλλά και τις ευρύτερες εξελίξεις.
Είναι σαφές και από τα όσα ακούστηκαν πως η επόμενη μέρα είναι εδώ! Οι ΣΥΡΙΖΑ χώρισαν από τους ΑΝΕΛ! Αυτή η ονομαστική θα οδηγούσε σε φιάσκο τη πρόταση της τροπολογίας Καμμένου και γι’ αυτό βρεθήκαμε σε αλλαγή πλεύσης ώστε όλα αυτά που δεν είχαν συμβεί συνέβησαν δια μαγείας τώρα».
Με τα λόγια αυτά η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε δεικτικά το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στη Βουλή αναφορικά με τη σύμβαση για τα αντισταθμιστικά των F-16 αλλά και τις ευρύτερες εξελίξεις.
«O υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο δρόμο από το προσωπικό ταξίδι στον ανένδοτο έκανε στάση στη Βουλή για να φέρει μια τροπολογία που δεν είχε έρθει στην επιτροπή εξοπλισμών πλην όμως ήρθε σήμερα να μας διαβεβαιώσει ότι είναι παλιές συμβατικές υποχρεώσεις της Λόκχιντ στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε αν τα 230 αυτά εκατομμύρια ευρώ των αντισταθμιστικών υπάρχουν και στη σύμβαση της αναβάθμισης. «Είναι μέσα στη σύμβαση της αναβάθμισης τα 230 εκατ. ή όχι; Είναι αλήθεια ότι 70% θα πάνε στην ΕΑΒ και το 30% θα πάνε στη διαχείριση το κανονικού εκπροσώπου της Λόκχιντ κ. Χατζημηνά που θα διαχειριστεί εν λευκώ ;», αναρωτήθηκε για να απαντήσει ο υπουργός: « το 90%, 190 εκατ. ευρώ δηλαδή θα πάνε στην ΕΑΒ και τα υπόλοιπα σε διάφορες εταιρίες!».
Πολιτική 5007180851178326630
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε