Loading...

Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά- Στους «4» του Αυστραλιανού Οpen: «Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι» - ΒΙΝΤΕΟ


Το όνειρο συνεχίζεται για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, μετά την ιστορική νίκη επί του θρύλου του αθλήματος Ρότζερ Φέντερερ, πέρασε στα ημιτελικά του Aυστραλιανού Open νικώντας με 3-1 σετ ( 7-5, 4-6, 6-4, 7-6) τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.



Ο Τσιτσιπάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ του μεγάλου Ισπανού Ραφαέλ Ναδάλ και του νεαρού Αμερικανού Φράνσις Τιάφο.
Τσιτσιπάς: Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι
«Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι, αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά γίνεται πραγματικότητα. Στην αρχή της χρονιάς με ρώτησαν ποιοι είναι οι στόχοι μου και απάντησα έναν τελικό γκραντ σλαμ», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες στιγμές μετά τον θρίαμβο επί του Αγκούτ που τον έφερε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open. 
«Ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος που πάλεψε ο Μπαουτίστα. Χρειάστηκε να πιέζω πολύ ενώ στο τάι μπρέικ είχα καλή απόδοση και χάρη σε αυτήν τον κέρδισα» ανέφερε και πρόσθεσε: 
«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μείνω συγκεντρωμένος, χαίρομαι πολύ που έπαιξα καλά σήμερα γιατί έδειξα ότι δεν επηρεάστηκα από τη νίκη επί του Φέντερερ», συνέχισε ο Έλληνας τενίστας.



Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: AustralianOpen
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Αθλητικά 6977372450422180432
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε