Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα θα ξεκινήσεις να αναπολείς γεγονότα και ανθρώπους του παρελθόντος καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σου χαρίσει μία νοσταλγική διάθεση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να έχεις μεγαλύτερη «έφεση» στις δυσάρεστες καταστάσεις τις οποίες θα ξαναφέρεις στο παρόν. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να εξωτερικεύσεις αυτά που αισθάνεσαι και είναι πιθανόν να γίνεις νευρικός/η. Αν έχεις οποιοδήποτε ζήτημα που σχετίζεται με οικονομικές δοσοληψίες προσπάθησε να το διευθετήσεις όσο πιο νωρίς μπορείς, αν δεν θέλεις να συναντήσεις εμπόδια.
Σήμερα είναι πιθανόν να ζητάτε με το/η σύντροφό σου ακριβώς το ίδιο πράγμα όμως με διαφορετικό τρόπο, και αυτό θα σας κάνει να καυγαδίσετε και στην ουσία δεν θα υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ καθώς η πρόθεσή σου θα παρεξηγηθεί.
Ταύρος
Η Σελήνη μόλις πέρασε απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως θα σε απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχεις ένα ραντεβού για μία επικείμενη συνεργασία ή ακόμα και ένα ραντεβού με το/η σύντροφό σου προκειμένου να κάνετε κάτι μαζί, προτίμησε να το κάνεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας που οι συγκυρίες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο δείχνει πως η συνεννόηση θα αρχίσει να δυσκολεύει. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν και κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις όμως προσπάθησε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με τις απαντήσεις σου.
Σήμερα μπορεί να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στη σχέση με το/η σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην «σηκώσεις το γάντι» σε μία λεκτική αντιπαράθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα εξελιχθεί με ευκολία καθώς θα υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ευνοήσει δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει με αυτές. Προσπάθησε να έχεις τελειώσει με τις πιο σημαντικές μέχρι το μεσημέρι καθώς η επικοινωνία θα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως μπορεί να υπάρξει λάθος συνεννόηση πάνω σε ένα εργασιακό ζήτημα. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ιδιαίτερα σε ταξίδια. Αν έχεις κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα προνόησε από νωρίς και μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγμή.
Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις που ίσως να μην σου αφήσουν χρόνο για το/η σύντροφό σου και πιθανόν να δημιουργήσουν παροδική αποξένωση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε κατά την επικοινωνία σου με αυτόν/ην που σου αρέσει, ιδιαίτερα αν αυτός/η σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον.
Καρκίνος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και δείχνει πως ξεκινά μία ημέρα την οποία μπορείς να στρέψεις προς όφελός σου. Η επαφή σου με αγαπημένους ανθρώπους και ενασχόληση σου με αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα σου κάνει καλό. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανόν να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση μεταξύ εσένα και ενός αγαπημένου σου προσώπου, όμως αν δεν την αφήσεις να εξελιχθεί δεν θα είναι σημαντική. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να κρατήσεις την καλή σου διάθεση, είναι να αρχίσεις να φέρνει στο μυαλό σου καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος. Επικεντρώσου στο παρόν, καθώς αυτό είναι που έχεις.
Σήμερα η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά και ρομαντικά για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην παρεξηγείς κάθε τι που θα πει! Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε ένα αισθηματικό ραντεβού και να κρατήσεις τα προσχήματα, καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για πολλά.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία εσωστρέφεια η οποία μπορεί ακόμα και να σε εκνευρίσει καθώς θα είναι δύσκολο να καταλάβεις από που προέρχεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και δείχνει πως η ημέρα δεν θα είναι σαν αυτές που θέλεις να πάρεις τους φίλους σου και να βγείτε για ποτό, όμως θα είναι εξαιρετική για να τακτοποιήσεις δουλειές και ζητήματα του σπιτιού. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο συνεργάτη σου ή ακόμα και με το/η σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εργασίες. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ψυχραιμία.
Σήμερα ενδέχεται να μην είναι τόσο εύκολο να βρεις ένα σημείο επαφής με το/η σύντροφό σου όμως σκέψου μήπως δεν τον/ην αφήνεις να σε προσεγγίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου σχετικά με ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς αυτές είναι που σε μπερδεύουν.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να περάσεις χρόνο παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για συναντήσεις! Αν θέλεις να προγραμματίσεις ένα ραντεβού για καφέ ακόμα και μία βόλτα με κάποιο γνωστό σου, προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας καθώς το πρωί θα νιώθεις ακμαίος/α! Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα φέρει μία εργασιακή υποχρέωση η οποία θα σου χαλάσει λίγο τη διάθεση. Προτίμησε να ασχοληθείς μαζί της εσύ και να μην την αναθέσεις σε κάποιον άλλον, καθώς και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν και η δουλειά δεν θα γίνει.
Σήμερα είναι μία ημέρα θετική για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα αν σε συζήτησή σας εμπλακούν και πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ο αυθορμητισμός δεν ενδείκνυται για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις.
Ζυγός
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και φροντίζει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου θέματα, καθώς ενδέχεται να προκύψουν νέα σχετικά με αυτά. Επίσης είναι πιθανόν να θυμηθείς πως έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις μία οικονομική σου υποχρέωση η να διευθετήσεις ένα λογαριασμό με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να τρέχεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ακόμα και με το ταίρι σου, με αφορμή ένα οικονομικό σου ζήτημα.
Σήμερα αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου φρόντισε να αφήσεις εκτός συζητήσεων οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον μιας νέας γνωριμίας θα είναι αυτό που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.
Σκορπιός
Σήμερα είναι η ημέρα σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως θα πρωταγωνιστήσεις με κάθε τρόπο στα νέα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και η ενασχόλησή σου με αυτές θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανό να προκύψει ένα ζήτημα με μία δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου. Αν έχεις σκοπό να την αναθέσεις σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου βεβαιώσου πως έγινες κατανοητός/η σχετικά με το τι πρέπει να κάνει, καθώς οι παρανοήσεις και έπειτα οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές.
Σήμερα θα έχεις την τάση να αντιλαμβάνεσαι λάθος τα μηνύματα που θέλει να σου στείλει ο/η σύντροφός σου για αυτό πριν εκνευριστείς με οτιδήποτε σου πει, προτείνω πρώτα να το συζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Τοξότης
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς σχεδόν με τίποτα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσεις την ηρεμία σου και την ξεκούραση σου. Η συνειδητή σου αποχή από δουλειές της καθημερινότητας που σε αγχώνουν αλλά και ανθρώπους που σε εκνευρίζουν, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για εσένα. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανό να φτάσουν στα αυτιά σου νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, τα οποία σε αφορούν αλλά μέχρι τώρα δεν είχες ιδέα. Πριν αποφασίσεις να μιλήσεις, προσπάθησε να τσεκάρεις αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Σήμερα θα έχεις την τάση αλλά να λες στο/η σύντροφό σου και αλλά να καταλαβαίνει εκείνος/η, όμως αυτό θα είναι αμφίρροπο οπότε η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε επιφυλάξεις σχετικά με μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία καθώς ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου να πάτε για καφέ. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα κάνει απαραίτητη την ανάγκη για ξεκούραση και επαφή με φιλικά σου πρόσωπα! Σε περίπτωση που συναντηθείς μαζί τους κατά το απόγευμα και μετά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Αιτία μπορεί να είναι κάτι που θα πεις ή κάτι που θα σου πουν οι άλλοι, το οποίο ενδέχεται να ακουστεί περίεργα. Μη δίνεις σημασία σε αυτά αν δεν είναι σημαντικά, καθώς είναι οι «παρενέργειες» της όψης!
Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να βγεις με το/η σύντροφό σου και τους φίλους σου για να πιείτε ένα καφέ όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει κάποια μικρά εμπόδια. Αν είσαι ελεύθερος/η βεβαιώσου πως έχεις βγάλει τα σωστά συμπεράσματα για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Υδροχόος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν άμεσα και για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι πιθανόν να προκύψει ένα επαγγελματικό ραντεβού το οποίο δεν είχες κατά νου ή να σου «φορτώσουν» περισσότερη δουλειά από αυτή που είχες να κάνεις. Προσπάθησε να τελειώσεις με σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι το μεσημέρι αν θέλεις να μην ταλαιπωρηθείς. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει μία γενικότερη ασυνεννοησία η οποία θα επηρεάσει μαζί με εσένα και κάθε θέμα που έχεις να ασχοληθείς.
Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να βρεις κοινό σημείο επαφής με το/η σύντροφό σου, καθώς αυτό δεν θα είναι εύκολο μιας και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί δυσκολίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία ενδέχεται να αρχίσει να μην σου τα λέει καλά!
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αγοράσεις ένα καινούριο βιβλίο να διαβάσεις, να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες ή -αν ανήκεις στους τυχερούς και έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο- να κάνεις μία εκδρομή. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και δείχνει πως η διάθεσή σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για οτιδήποτε και αν κάνεις, οποιονδήποτε και αν συναντήσεις. Προσπάθησε να μην κουράζεις το μυαλό σου με υποθετικά σενάρια διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να χαρείς τα καλά που θα σου φέρει η ημέρα.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου με αφορμή μία συζήτηση που θα ξεκινήσετε, για αυτό απόφυγε συνειδητά να ανοίξεις συζητήσεις που ξέρεις πως θα φέρουν διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως η ημέρα δεν μπορεί να δώσει πολλά σε αισθηματικό επίπεδο.

Ζώδια 746791986898350315
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε