Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μία έντονη διάθεση να ονειροπολήσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με τις σκέψεις και τις επιθυμίες που έχεις στο μυαλό σου, παρά με υπαρκτά γεγονότα και πρακτικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι υπέρ σου οπότε καλό θα είναι να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στη δουλειά. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να διαισθάνεσαι τις κακοτοπιές πολύ νωρίτερα και έτσι θα είναι εύκολο να τις αποφύγεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην παρασυρθείς από τα σενάρια που ενδέχεται να κάνεις στο μυαλό σου για εκείνον/η τα οποία θα έχουν ένα τόνο καχυποψίας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι εύκολο να μαγνητίσεις το αντικείμενο του πόθου σου.
Ταύρος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις την επαφή με έναν αγαπημένο σου φίλο η να επιδιώξεις την ενασχόλησή σου με μία ομάδα ατόμων στην οποία είσαι μέλος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με πολύ κόσμο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική πειθώ και δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να αντισταθεί σε αυτά που λες. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς θα είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις νέους συμμάχους σε κάθε επίπεδο.
Σήμερα είναι μία καλή ιδέα να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να επιδιώξετε να βρεθείτε με φίλους σας καθώς η ήμερα ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε μία έξοδό σου παρέα με αγαπημένους σου φίλους σου.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ένα ισχυρό προβάδισμα καθώς θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις ακόμα και ασυναίσθητα. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε θέματα που το τελευταίο καιρό είχαν κολλήσει, ιδιαίτερα σε αυτά που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου τομέα. Σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ το πείσμα και η αντοχή που θα έχεις καθώς θα είναι πολύ υποστηρικτικά για τα σχέδιά σου.
Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να δείξεις στον/τη σύντροφό σου ποιος είναι το ισχυρό πρόσωπο της σχέσης, όμως να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται πάντα κινήσεις εντυπωσιασμού. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει μέσα σε ένα επαγγελματικό χώρο θα σε μαγέψει.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να ξεφύγεις λίγο από τα στενά όρια της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Οι σκέψεις σου θα είναι έντονες και θα σε γυρίζουν σε ανθρώπους και καταστάσεις πολύ ευχάριστες για εσένα και η καρδιά σου θα γεμίσει με όμορφα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως ο/η σύντροφός σου ή κάποιος στενός συνεργάτης θα είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί σου και απέναντι σε αυτά που θέλεις. Δεν αποκλείεται να σου προσφέρει βοήθεια και σε ένα πρακτικό ζήτημα για αυτό μη διστάσεις να τη ζητήσεις.
Σήμερα τα λόγια του/της συντρόφου σου θα είναι πολύ υποστηρικτικά απέναντί σου και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και ενέργεια όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει να σε διεκδικεί έντονα!
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να μην νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια καθώς η αλήθεια είναι πως πολλές από τις σκέψεις σου θα απορροφήσουν όλη την ενέργειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία με τη σειρά τους θα επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπεις το καθετί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το σκόπελο της συναισθηματικής υπερχείλισης και να μπορέσεις να βρεις ισορροπία χωρίς να ξεκινήσεις να δραματοποιείς τις καταστάσεις. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μία και καλή με ένα ζήτημα της καθημερινότητας το οποίο σε απασχολούσε αρκετές ημέρες τώρα, για αυτό προσπάθησε το.
Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να διαβάζεις τον/τη σύντροφό σου πριν πει ούτε μία κουβέντα και αυτό θα είναι εξαιρετικά υπέρ σου ακόμα και για πολύ απλά καθημερινά σας ζητήματα! Αν είσαι ελεύθερος/η η ήμερα έχει έντονο ερωτισμό για αυτό επιδίωξε να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει.
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να στραφείς σε αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να πάρεις μία γνώμη για ζητήματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο να βρεις τους συμμάχους που θέλεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανόν να προκύψει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία και θα μπορέσεις εύκολα να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς, χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη των άλλων. Φτάνει μόνο να ακούσεις τη διαίσθησή σου η οποία θα «μιλήσει».
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι γεμάτη ερωτισμό, ρομαντική διάθεση και ανάγκη για αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει και αυτό θα σου δώσει ένα ισχυρό προβάδισμα.
Ζυγός
Σήμερα μπορεί να έχεις διάθεση να μην κάνεις τίποτα όμως η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως έχεις να ασχοληθείς με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι αντοχές σου θα είναι εξαιρετικές και βοηθητικές για οτιδήποτε και αν έχεις να κάνεις. Ένα άτομο της οικογένειας σου θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε οποιαδήποτε δουλειά έχεις, για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του προκειμένου να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα και με το μικρότερο δυνατό κόπο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να τελειώνετε με δουλειές και με υποχρεώσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η όσες δουλειές και να έχεις δεν θα χάσεις την όρεξή σου να φλερτάρεις και αυτό θα αποδώσει καρπούς!
Σκορπιός
Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς χαρά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε και αν βρεθείς. Είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο από το στενό σου περιβάλλον το οποίο θα σε γεμίσει με κομπλιμέντα είτε για την εμφάνισή σου είτε για μία επιτυχία σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου! Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις για να περάσεις καλά.
Σήμερα ευνοούνται αισθηματικά ζητήματα είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις κάτι ξεχωριστό και ρομαντικό με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να ανάψετε ξανά τη φλόγα του έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας με έντονα συναισθήματα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα.
Τοξότης
Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δώσει προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που υφίσταται καιρό τώρα και σε ενοχλούν. Ο τρόπος που θα το κάνεις θα είναι πολύ αποτελεσματικός αρκεί να προσέξεις την παρόρμηση που μπορεί να χαλάσει λίγο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι πως σήμερα έχεις την ικανότητα να καταφέρεις πολλά, χωρίς κόπο αλλά με τρόπο.
Σήμερα προτίμησε να καλέσεις σπίτι τον/τη σύντροφό σου και να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό δείπνο καθώς με αυτό τον τρόπο θα του/ης δείξεις πως όσες υποχρεώσεις και αν έχεις δεν τον/ην ξεχνάς! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι ιδανική για να πλησιάσεις κάποιον/α που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να μάθεις πράγματα για εκείνον/η!
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να εντείνει την επικοινωνιακή σου διάθεση δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα οπουδήποτε και αν βρεθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι εύκολο να τραβήξεις το ενδιαφέρον και να μαγνητίσεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναντηθείς. Οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν είναι ιδανικές για να κάνεις νέες γνωριμίες, να προσεγγίσεις κάποιον που θέλεις ή αν ασχολείσαι με το εμπόριο να προσεγγίσεις κάποιο νέο συνεργάτη. Μην αναλωθείς σε ζητήματα που δεν έχουν σημασία ώστε να επικεντρωθείς στους στόχους σου, όποιοι και αν είναι αυτοί.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου όμως η αλήθεια είναι πως η δική σου άποψη θα υπερισχύσει άνετα της δίκης του/ης, χαρίζοντας σου προβάδισμα σε θέματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η επεδίωξε μία συνάντηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς θα είναι υπέρ σου.
Υδροχόος
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι βοηθητική για αυτά. Βέβαια σήμερα θα έχεις άλλη μία βοήθεια καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα χρήματά σου. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε κάνοντας μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία είτε διευθετώντας τα έξοδά σου. Οτιδήποτε και αν κάνεις προσπάθησε να μην είναι αποτέλεσμα παρορμητικής αντίδρασης, καθώς είναι το μόνο που μπορεί να χαλάσει μία συμφωνία.
Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις πιεστικός/η με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με τα έξοδα που κάνει, όμως να θυμάσαι πως μπορείς να βρεις πολύ καλύτερο τρόπο προκειμένου να τον/ην πείσεις για την γνώμη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η θέληση σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ένα στόχο σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Ιχθύες
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό θα είναι το μόνο εύκολο σήμερα καθώς θα έχεις την ικανότητα να μαγνητίζεις τους άλλους. Χρησιμοποίησε αυτό το ταλέντο για να επιτύχεις οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα επίσης θα είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ζητήματα συνεργατών ή και του/ης συντρόφου σου, καθώς θα είναι εύκολο να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά πως πρέπει να κινηθείς.
Σήμερα θα είναι εύκολο να εκμαιεύσεις πράγματα από τον/τη σύντροφό σου, αλλά θα εκτιμηθεί περισσότερο αν είσαι ειλικρινής και τον/ην ρωτήσεις κατά πρόσωπο οτιδήποτε θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία δεν θα σε αφήσει να χάσεις το ενδιαφέρον σου και θα κάνει την ημέρα ιδιαίτερη.

Ζώδια 6625681734552787535
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε