Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να αναπολήσεις ανθρώπους αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, για αυτό μην αφήσεις την αδράνεια να σε κερδίσει. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω έρχεται για να βάλει γερές βάσεις στις προσπάθειες που θα κάνεις σήμερα και θα σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Είναι πιθανό να κουραστείς όμως να θυμάσαι πως τα «αγαθά κόποις κτώνται».
Σήμερα να θυμάσαι πως η συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ενδεχομένως να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να βρεις λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα ξεκινήσει και ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, βέβαια δεν θα είναι εύκολο να εξελιχθεί εκεί όμως θα κάνει αργά και σταθερά βήματα.
Ταύρος
Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο και για τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η επαφή μαζί τους θα είναι η πηγή της ενέργειας σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα κάνει τις συναντήσεις και τις συζητήσεις μαζί τους εξαιρετικές! Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και βοήθεια σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί από κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος σου και αυτό θα γίνει η αρχή μιας πιο ισχυρής σχέσης μεταξύ σας.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η καλή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας δεν θα αφήσει περιθώρια παρεξηγήσεων και λαθών! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία συζήτηση γενικού περιεχομένου.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν αλλά να θέλεις να κάνεις και άλλα τελικά να προκύψουν, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο διάβα σου αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να τους δώσεις προτεραιότητα διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με δουλειά για αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται εκείνος τον Αιγόκερω έρχεται να σου υπενθυμίσει πως αν δουλεύεις σκληρά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να κερδίσεις πιο εύκολα στα επαγγελματικά σου ζητήματα παρά στα αισθηματικά, για αυτό θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μην αφήσεις τον/τη σύντροφό σου με παράπονα πως δεν σε βλέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να πάρει μία πιο προσωπική τροπή.
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μέσα από νέες πληροφορίες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δίψα για νέες γνώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πάρεις αρκετές πληροφορίες για πράγματα που χρειάζεσαι από τους συνεργάτες του αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω δείχνει πως θα καταλάβεις ότι κάποιες σχέσεις είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές έχουν έρθει για να μείνουν και κάποιες άλλες οδεύουν προς την έξοδο.
Σήμερα είναι μία ημέρα όπου μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε διαφωνίες και θέματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες. Αν είσαι ελεύθερος/η μην υποτιμήσεις τη συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει καθώς θα σε βοηθήσει να πάρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για εκείνον/η.
Λέων
Σήμερα ενδέχεται να είσαι λίγο ανήσυχος/η καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φέρει ξανά στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος τα οποία θα σου δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να ασχοληθείς με ένα πρακτικό ζήτημα και να το λύσεις για αυτό προσπάθησε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί και όχι σε σκέψεις που σε γυρίζουν πίσω. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δουλειές τις οποίες δεν έχεις υπολογίσει και θα σε κουράσουν λίγο παραπάνω.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και να μην καταφέρεις να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου όμως θα έχεις τον τρόπο να δικαιολογήσεις την απουσία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει να εξελίσσεται κάπου ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις!
Παρθένος
Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να γίνεις αρεστός/η στους ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και δημιουργεί ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα το οποίο θα επηρεάσει κάθε σχέση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω δείχνει πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει μία αισθηματική ιστορία η οποία θα έχει ένα συνδυασμό λογικής και συναισθήματος.
Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να ασχοληθείς με εντατικούς ρυθμούς με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ήμερα θα σε βοηθήσει να «χτίσεις» τη σχέση σας ακόμα περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η η λογική σου δεν θα σε εγκαταλείψει ούτε σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, και αυτό θα είναι υπέρ σου.
Ζυγός
Η ημέρα θα γίνει πιεστική σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα φροντίσει να φέρει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις που χρειάζεται να διευθετήσεις και δεν θα σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις. Παρόλα αυτά θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν σου ανατεθεί καθώς μαζί με τη θέλησή σου θα έχεις και ιδιαίτερα καλή επικοινωνιακή ικανότητα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίζει πως με το κατάλληλο τρόπο μπορείς να οργανώσεις και να διευθετήσεις οτιδήποτε θέλεις. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω σου λέει πως η σκληρή δουλειά σου θα ανταμειφθεί.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να μην προλάβεις να δεις τον/τη σύντροφό σου για να χαλαρώσετε και να πιείτε ένα καφέ όμως θα προλάβεις να τον/ην δεις προκειμένου να διευθετήσετε από κοινού μία υποχρέωση που έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από τις εργασιακές υποχρεώσεις.
Σκορπιός
Σήμερα το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου δεν είναι προαιρετικό αλλά επιβάλλεται και η Σελήνη που έχει περάσει τους Ιχθύς θα σου το δείξει με κάθε τρόπο. Η καλή σου διάθεση θα είναι το βασικό σου εφόδιο για να περάσεις καλά μέσα στην ημέρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους από τις οποίες θα βγεις ωφελημένος/η. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα φέρει συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίες θα σου δείξουν ποιες σχέσεις έχουν κερδίσει επάξια μία θέση δίπλα σου.
Σήμερα οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι πολύ βοηθητικές για τη σχέση σας και θα σου δείξουν αν και κατά πόσο υπάρχουν γερές βάσεις σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η η λογική σου σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σου διάθεση, θα σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή προσέγγιση σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου όμως η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το καλύτερο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα χαρίσει εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ εσένα και των δικών σου ανθρώπων. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπερισχύσει τελικά η αίσθηση του καθήκοντος και θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν φροντίσετε να βρείτε χρόνο μόνο για εσάς τους δύο! Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α θα φανερώσει πως υπάρχει ένα υπόβαθρο αμοιβαίας έλξης και εκτίμησης.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να υπενθυμίσεις στους άλλους πόσο επικοινωνιακός/η μπορείς να γίνεις όταν θέλεις και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Σελήνη που έχει περάσει τους Ιχθύς. Άλλο ένα βοηθητικό στοιχείο για εσένα είναι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως θα έχεις την ικανότητα να κερδίζεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς! Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε ωφελήσουν. Από την άλλη δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου.
Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να ξεπεράσεις κάποια σημαντικά θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να έχεις τη διάθεση να κάτσεις και να τα συζητήσεις μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον άνθρωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον θα αποδώσει καρπούς.
Υδροχόος
Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικούς διακανονισμούς, λογαριασμούς, συμφωνίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποφέρει χρήματα στο ταμείο σου! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είναι εξαιρετικά βοηθητικό για την τσέπη σου καθώς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες σε οικονομικά ζητήματα. Επεδίωξε να διευθετήσεις σήμερα οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά καθώς θα μπορέσεις να τα κλείσεις με όφελος για εσένα. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω σε προτρέπει να ξεκινήσεις αποταμίευση!
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να μην έχεις διάθεση για διασκέδαση και βόλτες όμως θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.
Ιχθύες
Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μία δυσκολία όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα είναι τόσο εύκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς ενδέχεται να νιώθεις συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα δημιουργήσει εναλλαγές στη διάθεσή σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα παράπονα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μία ισορροπία προκειμένου να μην δημιουργηθεί αναστάτωση στις σχέσεις σου.
Σήμερα η κυκλοθυμία σου ενδέχεται να επηρεάσει και τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς από τη μία θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός/η και μετά από λίγο θα γίνεσαι ιδιαίτερα απόμακρος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε τη λογική σου καθώς θα είναι το μεγαλύτερο ατού σου για τα αισθηματικά σου ζητήματα.
Ζώδια 2789731909418382859
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε