Loading...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου


ΚΡΙΟΣ: Παρά το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σας, αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετό χρόνο που θα σας αφήνει περιθώρια για διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις. Τολμήστε και δεν θα χάσετε. Επανεξετάστε ό,τι σας έχουν υποσχεθεί, γιατί έτσι θα δείτε πόσο πραγματοποιήσιμο είναι.
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανασάνει, βγαίνοντας οριστικά από μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Εξάλλου, μόνοι σας δημιουργήσατε και προκαλέσατε τα αδιέξοδα, λόγω της συμπεριφοράς σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σας δώσει μια ιδιαίτερη ευεξία στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάτι που δεν μπορείτε με αξιοκρατικό τρόπο. Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνει κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθίστε και αναρωτηθείτε πόσες φορές έχετε αλλάξει γνώμη τον τελευταίο καιρό. Ανοίξτε την καρδιά σας και γίνετε πιο εκδηλωτικοί, γιατί ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της μοναξιάς σας.
ΛΕΩΝ: Βάλτε κάποια ιεραρχία στον τρόπο που προσπαθείτε να διευθετήσετε ορισμένα θέματα, για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις απρόβλεπτες καταστάσεις που τόσο φοβάστε. Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας σε φίλους ή στον σύντροφό σας, και αυτό θα δώσει άλλη τροπής στις σχέσεις σας. Λύστε τα καθημερινά προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν αποφασίσετε.
ΖΥΓΟΣ: Μην παρασύρεστε από τη δυναμική συμπεριφορά και τη διάθεσή σας, αλλά βάλτε και λίγο φρένο. Εχετε και εσείς δικαίωμα να χαλαρώνετε και να κάνετε ακόμη και λάθη. Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε και αντισταθείτε απέναντι στην κοινωνική κριτική. Εχετε κάθε λόγο να επαναστατείτε σε κάτι που δεν αρμόζει στα μέτρα σας ή δεν συμβαδίζει με τις προσωπικές σας αξίες. Μια ουσιαστική συζήτηση θα δώσει απάντηση σε πολλά ερωτήματά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στη ζωή σάς κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι και να νομίζετε ότι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες. Συντονιστείτε με τις αλλαγές, παίρνοντας μόνο τα θετικά μηνύματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε υποχρεώσεις και ευθύνες που ποτέ δεν φέρατε εις πέρας λόγω του φόβου σας ότι θα ανατραπούν κάποιες λεπτές ισορροπίες. Πριν πάρετε αποφάσεις για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, εγκαταλείποντας προγραμματισμούς και μεθοδεύσεις, ώστε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεστε.
ΙΧΘΥΕΣ: Οσο απαραίτητες είναι οι σωστές κινήσεις, άλλο τόσο απαραίτητη είναι και η αισιοδοξία. Προσαρμοστείτε στους καινούργιους ρυθμούς και στις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.
Ζώδια 3197636201244266125
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε