Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο Λέοντα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να βρεις δώρα για τους αγαπημένους σου, να φτιάξεις γλυκά και να πιείς και ένα καφεδάκι με τους φίλους σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλειμμα των τελευταίων ημερών έφτασε στο τέλος του. Είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της μία αγγαρεία που θα πρέπει να αναλάβεις άμεσα ή κάποιες δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει! Τώρα που γέμισες τις μπαταρίες σου μην ανησυχείς καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα!
Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς το διάλειμμα θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα και θα μπορέσεις να περάσεις ευχάριστα μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να μην έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με μία γνωριμία που έκανες τις προηγούμενες ημέρες αλλά αυτό θα είναι προσωρινό.
Ταύρος
Τα θέματα συζήτησης με την οικογένεια σου θα είναι ποικίλα και θα κάνουν ιδιαίτερα θερμό το κλίμα στο σπίτι και η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σιγοντάρει αυτή τη διάθεση! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεσή σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο/η σύντροφός σου, οι φίλοι σου ή μία δημιουργική δραστηριότητα που θα ασχοληθείς. Για εσένα τώρα αρχίζει το διάλειμμα και η συναναστροφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και από το απόγευμα και έπειτα θα γίνει ακόμα καλύτερη! Αν είσαι ελεύθερος/η όσο περνούν οι ώρες θα αρχίσεις να χαλαρώνεις από δουλειές και υποχρεώσεις και θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με μία πρόσφατη γνωριμία.
Δίδυμοι
Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζει να φέρνει κοντά σου συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένειά σου, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να σου κάνουν παράπονα πως δεν περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους! Να θυμάσαι πως η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα αναθερμάνει το κλίμα στο σπίτι! Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι να έχεις καλή διάθεση και να μην ξεκινήσεις να θυμάσαι παράπονα που έχεις από εκείνους!
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου εντός οικίας καθώς οι κοινωνικές υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών δεν σας έχουν αφήσει να βρεθείτε οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση τετ α τετ με αυτόν/ην που σου αρέσει θα έχει αποτελέσματα.
Καρκίνος
Αυτές οι ημέρες έχουν πολλά έξοδα για εσένα και προσπαθείς να βρεις τρόπο να τα σταματήσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα εντείνει τις ανασφάλειες σου σε περίπτωση που δεν προνοήσεις για τα οικονομικά σου. Η αλήθεια είναι πως ίσως βγήκες εκτός προϋπολογισμού αυτές τις ημέρες όμως μην ανησυχείς καθώς θα έχεις μπροστά σου χρόνο για να το διορθώσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα τραβήξει την προσοχή σου μακριά από οικονομικά άγχη. Σε αυτό θα βοηθήσει και μία συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς θα σου πει νέα που θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η!
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και αν βρεθείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα γίνει ακόμα καλύτερη, καθώς η επικοινωνία με κόσμο θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη νέα γνωριμία θα σου δώσει θετικά δείγματα που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.
Λέων
Η συμπεριφορά σου θα είναι λίγο περίεργη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις σταθερός/η σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Από τη μία ίσως να θέλεις να μείνεις σπίτι ώστε να ξεκουραστείς από την κούραση των ημερών, από την άλλη όμως είναι πιθανό να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα προκειμένου να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα βοηθήσει τη διάθεσή σου να σταθεροποιηθεί καθώς θα βρεις ένα συγκεκριμένο «αντικείμενο» ενδιαφέροντος. Αυτό δεν είναι άλλο από τα οικονομικά σου τα οποία θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η!
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας κάποιον εξόδων που έκανες τις τελευταίες ημέρες και αυτό μπορεί να χαλάσει προσωρινά τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να γίνεις καχύποπτος/η με κάποιον/α που θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του/ης!
Παρθένος
Η ημέρα πιθανόν να ξεκινήσει με σκέψεις που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλειες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα τις αναμοχλεύει από εχθές, όμως λόγω της εορταστικής ημέρας ίσως να μην τους έδωσες μεγάλη σημασία. Προσπάθησε να τις εκλογικεύσεις ώστε να δεις αν πραγματικά χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους και μην αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να αφήσεις πίσω σου κάθε σκέψη που σε αγχώνει και να ασχοληθείς με εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά εσωστρεφής όμως αυτό δεν θα βοηθήσει τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει τι θέλεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που ενδιαφέρεται για εσένα θα σε πλησιάσει τόσο διακριτικά που ίσως να μην το καταλάβεις αμέσως!
Ζυγός
Οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι στο μενού της ημέρας και σήμερα καθώς πιθανόν να μην πρόλαβες να τους δεις όλους εχθές! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε βοηθά καθώς θα σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα κερδίζει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια με αφορμή κάτι που θα ακούσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Μην ταυτίζεσαι με πράγματα που θα ακούσεις εάν δεν σε αφορούν, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις την καλή σου διάθεση.
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις την καχυποψία σου να χαλάσει το κλίμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να μην καταλάβεις τι θέλει από εσένα κάποιος/α που θα σε πλησιάσει για αυτό κράτησε κλειστά τα χαρτιά σου.
Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένος/η να χαλαρώσεις παρόλο που βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα φροντίζει να σου υπενθυμίζει επαγγελματικές υποχρεώσεις! Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτές σήμερα και αν δεν μπορείς να θυμάσαι πως δεν υπάρχει λόγος να τις φέρνεις κάθε τρεις και λίγο στο μυαλό σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δώσει το έναυσμα να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου πλάνα. Μία συνάντηση με ένα φίλο σου ή έστω ένα τηλέφωνο μαζί του θα σου ανεβάσει τη διάθεση για αυτό επεδίωξε το!
Σήμερα προτίμησε να περάσεις το βράδυ σου παρέα με τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο αλλά και με τους αγαπημένους σου φίλους, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τις συλλογικές συναντήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω ενός φιλικού σου προσώπου.
Τοξότης
Οι κοινωνικές επαφές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα εξακολουθεί να τονίζει την εξωστρέφεια σου και να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρο σου. Εκμεταλλεύσου τις ώρες που θα παραμείνει σε αυτό το φιλικό για εσένα ζώδιο, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να περάσεις καλά παρέα με άλλους! Νωρίς το βράδυ θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και είναι πιθανόν να θυμηθείς πως λίγο το κλίμα των τελευταίων ημερών λίγο η καλή σου διάθεση, σε έκαναν να ξεχάσεις κάποια επαγγελματική υποχρέωση που έχεις! Προσπάθησε να τη διευθετήσεις όσο πιο άμεσα μπορείς ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η σε ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.
Σήμερα καλό θα είναι να προτιμήσεις την παρέα του/ης συντρόφου σου το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς μετά μπορεί να προκύψει μία επαγγελματική υποχρέωση η οποία θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς μαζί της. Αν είσαι ελεύθερος/η ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορείς να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία!
Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και πιθανόν να σου δημιουργήσει μία «βαριά» διάθεση η οποία όμως δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Αν θέλεις να τη διώξεις όσο γίνεται νωρίτερα απόφυγε να αναπολήσεις πράγματα του παρελθόντος τα οποία ξέρεις εκ των προτέρων πως θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις! Μία συνάντηση με φίλους σου ή η παρότρυνση από τον/τη σύντροφό σου να κάνετε κάτι εκτός σπιτιού, θα σε ωθήσει να γίνεις πιο εξωστρεφής και θα διώξει μακριά οτιδήποτε και αν σε απασχολεί.
Σήμερα όσο περνούν οι ώρες τόσο θα ανεβαίνει η διάθεσή σου και τόσο καλύτερα θα περάσεις με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν προτιμήσεις να τον/ην δεις το βραδάκι. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να έχεις κάνει μία γνωριμία αυτές τις ημέρες η οποία θα κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της σήμερα.
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και πιθανόν να βρίσκεσαι σε φάση συζητήσεων με τους αγαπημένους σου ανθρώπους σχετικά με το πως περάσατε εχθές και τι έκανε ο καθένας. Η διάθεσή σου για επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και είναι πιθανόν να φέρει στο μυαλό σου κάποιες αναμνήσεις οι οποίες θα σε γυρίσουν σε γεγονότα του παρελθόντος. Μην τις αφήσεις να σε μελαγχολήσουν καθώς είναι στο χέρι σου!
Σήμερα είναι πιθανόν να αφοσιωθείς σε μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου η οποία όμως θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπεις στον πειρασμό να συγκρίνεις μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα με μία σχέση παρελθόντος.
Ιχθύες
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες υποχρεώσεις σχετικές με δουλειές της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχεις μπει σε ένα εορταστικό mood το οποίο παραμερίζει όλα τα υπόλοιπα! Σήμερα ίσως βρεις και το χρόνο και τον τρόπο να τις διευθετήσεις ή να κάνεις ένα πλάνο για να τις διευθετήσεις τις επόμενες ημέρες. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς και με τους ανθρώπους που αγαπάς. Πρόσεξε βέβαια καθώς το υπερβολικό ενδιαφέρον μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να βρεις τρόπο να του/ης δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς όμως να φανείς πιεστικός μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βρεις τρόπο να σπάσεις τον πάγο κατά τη συζήτηση με κάποιον/α που γνώρισες τις τελευταίες ημέρες και σου αρέσει πολύ!
Ζώδια 1224759869431004283
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε