Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με μία δουλειά που μπορεί να έχει προκύψει σχετικά με το σπίτι σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να κατευθύνεις τη συζήτηση και τη δράση εκεί που θέλεις, προκειμένου να μπορέσεις να βρεις λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί  και σχετίζεται με το  χώρο που ζεις. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μία παρορμητική συμπεριφορά σου μπορεί να χαλάσει ότι «έχτιζες» μέσα στην ημέρα.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις περίεργα όσον αφορά τη συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου/η όμως θα έχεις τον τρόπο να ξεπεράσεις νεύρα που θα προκύψουν και  διαφωνίες που ενδέχεται να παρουσιαστούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε εκπλήξει (δυσάρεστα ή ευχάριστα θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου χάρτη).
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η επαφή μαζί τους θα είναι αγχολυτική. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ένα φιλικό σου πρόσωπο θα δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς εσένα, καθώς θα σε βοηθήσει σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να σου φέρει στο μυαλό γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, τα οποία ενδέχεται να σε εκνευρίσουν και μόνο που θα τα θυμηθείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς με τον/τη σύντροφό σου σε μία συλλογική δραστηριότητα καθώς αν δεν επικοινωνήσετε μαζί με άλλους θα δημιουργηθεί εκνευρισμός μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η σωστή διαχείριση μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει, θα μειώσει τις πιθανότητες για «απρόοπτες» αντιδράσεις.
Δίδυμοι
Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες τα οικονομικά σου ζητήματα θα είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου, καθώς  το τελευταίο διάστημα νιώθεις πως τα έξοδα είναι πολύ περισσότερα από τα έσοδα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα στεφθεί με επιτυχία και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να νιώθεις έντονο το στοιχείο του εκνευρισμού. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία παρεξήγηση με ένα φίλο σου, για αυτό πρόσεξε πολύ  τον τρόπο που θα του εκφράσεις τη γνώμη σου για κάτι που τον απασχολεί.
Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες θα σε πιάσουν τα νεύρα σου,  και θα την πληρώσει εκείνος/η ακόμα και αν δεν φταίει. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε να μπλέξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και ένα φιλικό σου πρόσωπο.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις επάνω σου την προσοχή των άλλων, ιδιαίτερα  των ανθρώπων που εκτιμάς είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις  και να κερδίσει συμμάχους  σε προσωπικά σχέδια που έχεις κατά νου. Προτίμησε να ασχοληθείς με  τις σημαντικότερες επιδιώξεις σου το πρωί, καθώς το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία αλλαγή σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα η οποία θα αλλάξει και τις δικές σου προτεραιότητες.
Σήμερα είναι μία ημέρα πού θα είσαι αχτύπητο δίδυμο με τον/τη σύντροφό σου, αρκεί να αφήσεις τις εγωιστικές τάσεις που μπορεί να σε πιάσουν εκτός της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί  την αίσθηση πως γύρω σου υπάρχει κόσμος που σε επιβουλεύεται. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έως ένα βαθμό, για αυτό καλό θα ήταν να μην κοινοποιήσεις οποιοδήποτε σχέδιο σου σε άτομα που δεν είσαι σίγουρος/η αν πρέπει να τους έχεις εμπιστοσύνη. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς θα φέρει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό  σου εφιστά την προσοχή στις μετακινήσεις  και στα ταξίδια. Καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι είτε είσαι πεζός/η είτε με όχημα ώστε να αποφύγεις ατυχήματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου και για να μπορέσεις να το ελέγξεις θα πρέπει να αφήσεις πίσω ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά προς εσένα, όμως να θυμάσαι πως όταν κλείνει μία πόρτα  δίπλα ανοίγει ένα παράθυρο.
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί διάθεση για να ασχοληθείς με οτιδήποτε «απαιτεί» να συναναστραφείς με κόσμο και φίλους σου! Η εξωστρέφεια σου σε συνδυασμό με την καλή σου διάθεση θα φέρει γύρω σου νέα πρόσωπα και θα σου χαρίσει ευκαιρίες να ξεχωρίσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Το  τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα έχεις το θαυμασμό ενός συνεργάτη σου, τον οποίο εκτιμάς πολύ. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να γίνεσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως η παρορμητική σου διάθεση θα σε ωθήσει να πεις πράγματα τα οποία θα ακουστούν «κάπως».
Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με προτάσεις για εξόδους αλλά και για συλλογικές δραστηριότητες. Μέσα σε αυτά θα πρέπει να βρεις χρόνο και για τον/τη σύντροφό σου, διαφορετικά η αντίδρασή του/ης θα σε εκπλήξει δυσάρεστα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  ξαφνικά, και άλλη μία πρόσφατη το ίδιο ξαφνικά μπορεί να τελειώσει.
Ζυγός
Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν άμεσα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο δεν  θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα είσαι ικανός/η να διαπραγματευτείς με το σωστό τρόπο οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα, καθώς θα σε βοηθήσει και η ενέργεια αλλά και η διάθεση του νικητή που θα έχεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με αυτά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει συγκρούσεις με κάποιον συνεργάτη σου οι οποίες θα στρέψουν προσωρινά το ενδιαφέρον σου αλλού.
Προτίμησε να  βρες λίγο χρόνο και για τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς οι δουλειές που ενδέχεται να προκύψουν σήμερα όσο περνούν οι ώρες τόσο θα πολλαπλασιάζονται. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει σχεδόν ανατρεπτικά σε ένα χώρο που μπορεί να μη φαντάζεσαι.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει στο μυαλό σου ιδέες για να οργανώσεις ένα ταξίδι-αστραπή λίγων ημερών ή έστω μία μονοήμερη εκδρομή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πώς μία εκδρομή με καλή παρέα θα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για εσένα. Επεδίωξε να αρχίσεις να την οργανώνεις από σήμερα και να την πραγματοποιήσεις στο πρώτο ρεπό που θα πάρεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό  θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας τις οποίες έχεις ξεχάσει ή μπορεί να φέρει και κάποιες έκτακτες τις οποίες δεν έχεις κατά νου.
Σήμερα όποιο και αν είναι το πρόγραμμα που έχεις κατά νου να κάνεις παρέα με τον/τη σύντροφό σου, φρόντισε να αφήσεις και κάποιες ώρες ελεύθερες καθώς ενδέχεται να προκύψει  μία δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και σε ένα μέρος που θα βρεθείς για να κάνεις μία δουλειά της καθημερινότητας.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου καθώς αυτά θα είναι η κινητήριος δύναμη σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ενασχόληση σου με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα είναι βοηθητική αφενός για να τα φέρεις εις πέρας και αφετέρου για τη διάθεσή σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό  δείχνει πώς μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με ασήμαντη αφορμή. Προσπάθησε να κατευνάσεις λίγο την ένταση και την «ταχύτητα» που θα έχεις σήμερα καθώς αυτές οι δύο θα είναι υπεύθυνες για  τις κυκλοθυμικές σου τάσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου για ένα ασήμαντο ζήτημα όπως μία αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτός δεν  είναι λόγος για να χαλάσεις τη διάθεση σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να κάνει κάτι το οποίο δεν περιμένεις…
Αιγόκερως
Σήμερα θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και σημασία σε οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα σου  φτιάχνει τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως γύρω σου θα βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα είναι  υποστηρικτικοί προς εσένα και προς τα σχέδια που έχεις. Η υπεροχή σου θα είναι ξεκάθαρη σήμερα όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα μπορεί να σε κάνει να φερθείς εντελώς λάθος, όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται είτε με τους άλλους είτε με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα παρατηρήσεις πως μπορεί να υπάρξουν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου όμως σκέψου μήπως η αιτία για αυτό είναι η συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα έχει εκπλήξεις που αφορούν τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό μην προγραμματίζεις τίποτα σχετικό με αυτά.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και εσύ καλείσαι να χρησιμοποιήσεις  το οργανωτικό σου πνεύμα προκειμένου να φέρεις εις πέρας  ένα εργασιακό project ή μία άλλη δουλειά που θα προκύψει σχετική με  την καθημερινότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ενέργειά σου θα σε βοηθήσει σημαντικά σήμερα καθώς θα είναι στα ύψη. Προτίμησε να ασχοληθείς και να διευθετήσεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας τα σημαντικά ζητήματα, καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει και  κάποιες έκτακτες αγγαρείες. Αν εκνευριστείς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεση σου και να μην τις φέρεις εις πέρας, για αυτό απλά προνόησε και άφησε και λίγο ελεύθερο χρόνο για εκείνες!
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να διοχετεύσεις κάπου τα υψηλά αποθέματα ενέργειας που έχεις διαφορετικά είναι  πολύ πιθανόν να δημιουργήσεις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ενασχόλησή σου με τα εργασιακά ζητήματα δεν θα σου αφήσει χρόνο και διάθεση για τα αισθηματικά.
Ιχθύες
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και αυτό δείχνει πως η ημέρα σου θα είναι πολύ καλή ιδιαίτερα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αισθηματικά ζητήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως το φλερτ προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα έχει ανταπόκριση και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Το απόγευμα τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν λίγο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως τα έξοδά σου θα είναι περισσότερα από τα έσοδα και αυτό θα επηρεάσει την διάθεση σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς για να αλλάξεις οτιδήποτε σχετικά με το ταμείο σου, θα πρέπει πρώτα να πάρεις χαρτί και μολύβι και να κάνεις ένα πλάνο.
Σήμερα η διάθεση που θα έχεις το πρωί θα είναι αξιοζήλευτη για αυτό προτίμησε να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς  όσο περνούν οι ώρες τόσο η διάθεσή σου θα αλλάζει. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ που θα δεχτείς από κάποιον/α θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου. 
Ζώδια 2589037837779289165
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε