Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δημιουργώντας σου την ανάγκη να αφουγκραστείς πρώτα τον εαυτό σου και μετά να ασχοληθείς και με τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς κάποια πράγματα τα οποία σε έχουν πειράξει. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρόντος και μην ανασύρεις από τη μνήμη σου γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, καθώς είναι σίγουρο πως θα εκνευριστείς. Μία διαφωνία με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου μπορεί να σε επηρεάσει, όμως είναι στο χέρι σου πόσο θα την αφήσεις να το κάνει.
Σήμερα είναι μία ημέρα που δεν θα είναι εύκολο να σε καταλάβει ο/η σύντροφός σου, για αυτό θα πρέπει να  προσπαθήσεις λίγο παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν θα είσαι ιδιαίτερη φόρμα σήμερα, αλλά μην ανησυχείς καθώς είναι κάτι προσωρινό.
Ταύρος
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να μοιραστείς ζητήματα που σε απασχολούν θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βάλεις μέσα  στο πρόγραμμα της ημέρας και μία συνάντηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή έστω ένα καφέ με ένα γνωστό σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάποιες σκέψεις σου δεν θα σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τόσο την παρέα με τους άλλους! Προσπάθησε να τις αφήσεις πίσω καθώς το πιο πιθανό είναι να φορούν ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία είτε τα σκεφτείς είτε όχι δεν γίνεται να αλλάξουν.
Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις στον/τη σύντροφό σου τα θέλω σου καθώς είναι πιθανόν ούτε και εσύ να μην τα έχεις εντοπίσει ακριβώς! Αν είσαι ελεύθερος/η μη σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να γυρίσεις σε μία σχέση του παρελθόντος αν δεν σου έχει δώσει τα εχέγγυα για να το κάνεις.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να έχεις κανονίσει μία συνέντευξη για δουλειά, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς όλο και κάποιο θέμα επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα φέρει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για την αυτοπεποίθησή σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις «ηθικόν ακμαιότατον». Μην αναλωθείς στα λόγια που μπορεί να σου πει κάποιος αγαπημένος σου άνθρωπος, καθώς μπορεί να  σου ασκήσει κριτική η οποία θα παίξει ρόλο στην αυτοπεποίθησή σου. Επικεντρώσου στο στόχο σου και άφησε οτιδήποτε άλλο πίσω.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώθεις ευάλωτος/η στην κριτική που θα σου κάνει ο/η σύντροφός σου και αυτό ενέχει τον κίνδυνο να πάρεις κάποια πράγματα πολύ πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει διστακτικά, αλλά θα ξεκινήσει!
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μία βόλτα, να αγοράσεις και να διαβάσεις ένα καινούργιο βιβλίο ή να αφιερώσεις χρόνο σε ένα πολιτιστικό δρώμενο!  Σήμερα ευνοούνται πολύ  πνευματικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα εργασιακό σου ζήτημα πιθανόν να μπλοκάρει τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες σε αυτά που έχεις να κάνεις, αν δεν θέλεις μετά να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις!  Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βρεις μία πολύ καλή δικαιολογία για να  αφήσεις πίσω υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν!
Μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου σε μία θεατρική παράσταση ή σε ένα πολιτιστικό δρώμενο θα χαρίσει μία ιδιαίτερη θετική χροιά στην ημέρα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να μην είναι εύκολο να δείξεις αυτό που θέλεις σε αυτόν/ην που σου αρέσει, καθώς η αυτοπεποίθησή σου θα κάνει «νερά» σήμερα.
Λέων
Σήμερα με αφορμή μία συζήτηση που θα ανοίξεις με κάποιο δικό σου άνθρωπο είναι πιθανόν να γυρίσεις σε ιστορίες του παρελθόντος, οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε είχε γίνει κατά το παρελθόν. Το τετράγωνο που  σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η αυτοπεποίθησή σου δεν θα είναι και στα καλύτερά της, εξαιτίας αυτής της αναδρομής στο παρελθόν. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτό που γίνεται τώρα και να αφήσεις οποιοδήποτε ζήτημα  σε έχει ενοχλήσει πίσω σου, ιδιαίτερα αν είναι  αισθηματικής φύσεως.
Σήμερα είναι  πιθανόν  να θυμηθείς ζητήματα που σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν και σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου, και αυτό ακριβώς είναι που θα πρέπει να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να απομακρύνεις την τάση που θα έχεις να βλέπεις το ποτήρι στα αισθηματικά σου, μισό-άδειο.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις πως για όλα φταίνε οι άλλοι και θα αναζητήσεις το φταίξιμο είτε στο/η σύντροφο σου είτε στους συνεργάτες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί την ανάγκη να αποποιηθείς κάθε είδους ευθύνη, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτείς πως έχεις κάνει κάπου λάθος! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη  θα το εντείνει ακόμα περισσότερο και δεν θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τυχόν λάθη  ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις αδυναμίες σου ή τις λάθος κινήσεις σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσεις να ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους!
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις τρόπο να εκφράσεις αυτά που θέλεις, για αυτό θα πρέπει να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως η αυτοπεποίθηση θα τραβήξει τους άλλους κοντά σου σαν μαγνήτης.
Ζυγός
Σήμερα θα ανεβάσεις ταχύτητες προκειμένου να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες σου και να απαλλαγείς από αυτές! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και οι τελευταίες μέρες πιθανόν να ήταν αρκετά κουραστικές λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να πάρεις από τους άλλους τα εύσημα για αυτά που έχεις κάνει τις τελευταίες ημέρες. Από το μόνο που θα πρέπει να αναζητήσεις τα εύσημα σήμερα είναι ο εαυτός σου για αυτό επικεντρώσου σε αυτόν, φρόντισε τον και άφησε  οποιαδήποτε άλλη σκέψη.
Σήμερα  ενδέχεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι ανειλημμένες υποχρεώσεις της ημέρας δεν θα σε αφήσουν να του/ης φερθείς με το γάντι. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να νιώσεις δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το φλερτ κάποιου/ας.
Σκορπιός
Άλλη μία ημέρα όπου ανήκεις  στα ευνοημένα ζώδια της καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου χαρίζει ευκαιρίες για να βγεις μια βόλτα με φίλους ή να ασχοληθείς με κάτι που θα περάσεις καλά! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως μπορεί να το παρακάνεις και να διαχειριστείς λάθος τα χρήματα που έχεις.  Προσπάθησε να μην τα ξοδέψεις όλα σε αγορές ή στη διασκέδαση καθώς είναι σίγουρο πως μετά θα τα βάλεις με τον εαυτό σου.  Η ημέρα είναι πολύ θετική αρκεί να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες σε οτιδήποτε σχετίζεται με έξοδα.  
Σήμερα  ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες εγωιστικού χαρακτήρα και από τις δύο μεριές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε «μπλοκάρει» λίγο και αυτό θα σε ανησυχήσει, ακόμα και αν  ξέρεις πως είναι προσωρινό.
Τοξότης
Οι οικογενειακές αναταράξεις είναι πιθανό να έχουν ξεκινήσεις τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα να συνεχίσουν με αμείωτους ρυθμούς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στους Ιχθύς με αποτέλεσμα να  σου δημιουργεί την τάση να δραματοποιήσει τις καταστάσεις και τις διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τους δικούς σου!  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται  στο ζώδιό σου  σε ωθεί να τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείς.  Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην περιμένεις την αφορμή για να εκνευριστείς, καθώς αν την περιμένεις είναι σίγουρο πως θα σου δοθεί. 
Σήμερα ενδέχεται να μεταφέρεις τη διάθεση που θα σου προκαλέσει μία συζήτηση στο σπίτι, στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα είναι άδικο για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ξεκινήσεις να  κάνει σενάρια με το μυαλό σου σχετικά με μία πρόσφατη γνωριμία και περιορίσου μόνο σε αυτά που βλέπεις.
Αιγόκερως
Η διάθεση σου για συζητήσεις και βόλτες στα μαγαζιά με συγγενείς , φίλους και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ενδέχεται εσύ ο/η ίδιος/α να σαμποτάρεις τη διάθεσή σου καθώς μπορεί να κολλήσεις σε μία σκέψη, η οποία σου προκαλεί άγχος και ανησυχία.  Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις συζητήσεις με τους φίλους σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και μακριά από ανησυχίες!  Αν έχεις σκοπό να βγεις και μία βόλτα στα μαγαζιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε αγορές με σκοπό να νιώσεις καλύτερα.
Σήμερα είναι  πιθανόν οι ανησυχίες σου σχετικά με τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου να είναι αρκετά έντονες και να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου απέναντι του/η. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην επηρεαστείς από τη γνώμη τρίτων προσώπων για ένα δικό σου αισθηματικό ζήτημα.
Υδροχόος
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να τριγυρίζει στο μυαλό σου μία ιδέα την οποία αν καταφέρεις να υλοποιήσεις θα σου αποφέρει κέρδη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί εμμονές σχετικά με τα χρήματα και με τα υλικά αγαθά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις την ισορροπία διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να μην μπορείς να βρεις ενδιαφέρον πουθενά, εκτός από συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από  τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάποιος φίλος σου μπορεί να σου πει κάτι που θα σε βάλει σε σκέψεις.  Προτίμησε να έχεις τη δική σου γνώμη για πράγματα που σε αφορούν και μην παρασύρεσαι. 
Σήμερα είναι μία ημέρα που  ενδέχεται να μη δώσεις την πρέπουσα προσοχή στον/τη σύντροφό σου, καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η και απασχολημένος/η με τα οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ είναι ένας καλός τρόπος για να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και να αφήσεις λίγο  τα οικονομικά ζητήματα!
Ιχθύες
Η διάθεση σου είναι πιθανό να μην είναι σταθερή και να μεταλλάσσεται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου.  Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρατήσεις σε ισορροπία τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ούτε και εσύ ο/η ίδιος/α θα μπορείς να το καταφέρεις για τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα εντείνει τη δυσθυμία σου και θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να ανακόψεις τη φόρα της! Πρόσεξε επίσης και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα  καθώς είναι πολύ πιθανόν  να μην του δώσεις την πρέπουσα σημασία και  μετά να τρέχεις! 
Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να συμφωνήσεις σε τίποτα με τον/τη σύντροφό σου, όμως σκέψου μήπως το κάνεις από αντίδραση και όχι επειδή πραγματικά διαφωνείς μαζί του/ης!  Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία μπορεί να σε αγχώσει και αυτό θα σε αποσυντονίσει προσωρινά. 

Ζώδια 3327289838441658512
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε