Loading...

Πηγές ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας στο SPD γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας


Αιχμηρά αντέδρασαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το βίντεο που
δείχνει τον Α. Τσίπρα να χαμογελά αμήχανα ενώ Γερμανός δημοσιογράφος προσβάλλει τη χώρα μας.
"Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενα του στις διεθνείς επαφές του, ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του SPD πήγε ένα βήμα παραπέρα: γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας. Αυτή δεν μπορεί να είναι η εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα" ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές της Πειραιώς σύμφωνα με το skai.gr. 
Το επίμαχο βίντεο
Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε από το 03:36 του βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ένας Γερμανός δημοσιογράφος της σατιρικής εκπομπής Heute-Show του καναλιού ZDF προσεγγίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ρωτά στα αγγλικά:"Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;".


Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν διακρίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός να χαμογελά αμήχανος και στη συνέχεια να απαντά στον δημοσιογράφο λέγοντας πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την επικεφαλής του SPD, Αντρέα Νάλες (κάθεται δίπλα του), να μιλά με έναν τόσο αριστερίστικο λόγο, κάτι το οποίο τον έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο debate του SPD. 
ΠΗΓΗ
Πολιτική 7986725793737021172
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε