Loading...

Εν ψυχρώ εκτέλεση ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στη Βούλα


Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στην περιοχή της Βούλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα με τις φαίνεται να φέρει τραύματα από όπλο και εντοπίστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας στην περιοχή της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.
Aμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό, μόλις μια μέρα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε άνδρας στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.
Περιφέρεια Αττικής 6618004125929436735
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε