Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα συνεχίσουν να τραβούν το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τις «ξεχάσεις». Είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις μία χείρα βοηθείας στον/στη σύντροφό σου για μία δουλειά που τον/ην απασχολεί ή να σου ζητήσει μία χάρη κάποιος στενός συνεργάτης σου. Σήμερα θα είσαι σε  άμεση επαφή με τους άλλους ιδιαίτερα με τους αγαπημένους ανθρώπους καθώς θέλεις να προσφέρεις σε εκείνους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα υποδηλώνει πως μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή για μία εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας  μπορεί να κρύβει υπόγεια μηνύματα. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά σε εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος θα σου ξυπνήσει έντονα και κτητικά συναισθήματα και θα  ξεκινήσεις να σκέφτεσαι μία σχέση μαζί του/ης.
Ταύρος
Σήμερα είναι μία ημέρα  που σε προτρέπει να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα,  υποχρεώσεις ρουτίνας και οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει σε αυτό. Η οργανωτική σου σκέψη και το πείσμα σου δεν θα σε αφήσουν μόνο/η και θα αποτελέσουν κίνητρο για να ξεμπερδεύεις γρήγορα και αποτελεσματικά με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα, σε προτρέπει να μην παρασυρθείς από την ανάγκη να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα φτάνοντας στα όρια σου. Φρόντισε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τον περάσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους ή απλά για να μπορέσεις να ξεκουραστείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να παραπονεθείς στον/τη σύντροφό σου για τις δουλειές που έχεις αναλάβει όμως η αλήθεια είναι πως δεν θέλεις τίποτα παραπάνω πέρα από το να του/ης τραβήξεις την προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον  δεν σε βλέπει  και τόσο φιλικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εργασιακά προβλήματα!
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να βρεις χρόνο για αυτές. Μην υποτιμήσεις τη δύναμη που έχει η ενασχόληση με κάποιο χόμπι στη διάθεσή σου, καθώς να ξέρεις  πως μέσα από αυτό θα μπορέσεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  είναι πιθανόν να έρθει στο μυαλό σου κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί και να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση.  Εστίασε στα θετικά πράγματα που σου συμβαίνουν  ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να γυρίζει σε αρνητικά.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να δείξεις στον/στη σύντροφό σου τα συναισθήματά του για εκείνον/η, όμως μην τα «χρησιμοποιήσεις» προκειμένου να επιτύχεις να σου κάνει κάποιο χατίρι γιατί αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις από κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αλλά  φαίνεται πιεστικός/η.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια με αποτέλεσμα να αναζητήσεις την ησυχία σου στο γνώριμο καταφύγιό σου, το σπίτι σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τις αντιδράσεις σου καθώς μπορεί να δημιουργήσεις θέμα στη σχέση με κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου. Αν δεν νιώθεις και ιδιαίτερη όρεξη ενημέρωσε τους «άμεσα συμβαλλόμενους»  για να ξέρουν τι τους περιμένει σε περίπτωση που σε πιέσουν λιγάκι παραπάνω!
Σήμερα  με αφορμή μία διαφωνία που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου, είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ακόμα και την οριστική ρήξη μεταξύ σας όμως να ξέρεις πως αυτό είναι αποτέλεσμα παρόρμησης. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην παίξεις με κρυμμένα χαρτιά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Λέων
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω μία βόλτα, να χαζέψεις τις βιτρίνες στα μαγαζιά και να πιείς ένα καφέ με κάποιο γνωστό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και είναι ευτυχισμένη με τις απλές χαρές της ζωής όπως η ενασχόληση με αγαπημένους σου ανθρώπους, οι βόλτες και οι αγορές ωραίων πραγμάτων! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να γίνει μία αλλαγή στα σχέδια της ημέρας που δεν θα σου αρέσει και θα σε εκνευρίσει. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά που ζητάς το πρωί ώστε να προλάβεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, χωρίς ενοχές!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην παρασυρθείς από ιδέες που μπορεί να σου βάλει κάποιος τρίτος σχετικά με τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/ η  μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου φανερώσει πράγματα που δεν  θα σου αρέσουν.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό καλό θα ήταν να  στρέψεις το ενδιαφέρον σου  σε πράγματα που ξέρεις πως κάνεις πολύ καλά.  Η ενασχόληση με τη δουλειά σου, μία οικονομική διαπραγμάτευση ή ακόμα και η τακτοποίηση ορισμένων υποχρεώσεων θα κάνουν πολύ καλό στη διάθεσή σου, καθώς θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις τις ικανότητες σου! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης ανάμεσα σε εσένα και στον/στη σύντροφό σου εξαιτίας της επιμονής σου πάνω σε κάποιο ζήτημα.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή που θα ήθελες από τον/τη σύντροφό σου όμως να ξέρεις πως θα έχεις μία τάση να υπερβάλλεις πάνω σε αυτό το ζήτημα! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να δεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα πιο χαλαρά, ώστε να μπορέσεις να το διαχειριστείς.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε γεμίζει με όρεξη να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Βέβαια επειδή θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα από τη δική σου οπτική γωνία, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα οικογενειακό σου ζήτημα μπορεί να σε εκνευρίσει  καθώς θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις από εσένα και από τους δικούς σου. Θα πρέπει να θυμάσαι  πως χρειάζεται καλή διάθεση ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις χωρίς να δημιουργηθεί σύρραξη!
Σήμερα θα έχεις την τάση να αδικήσεις τον/τη σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου καθώς θα βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην αφήσεις τα αισθηματικά ζητήματα να επηρεαστούν από οτιδήποτε άλλο.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με τη λογική. Αυτό  θα γίνει δίκοπο μαχαίρι σε περίπτωση που «αναμείξεις» τη διαίσθησή με τις φοβίες και τις ανησυχίες σου καθώς θα βγάλεις συμπεράσματα που δεν υφίστανται. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υπάρξει μία έντονη διαφωνία με κάποιο πρόσωπο του στενού συγγενικού -και όχι μόνο- περιβάλλοντος σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η,  καθώς η ανησυχία σου για κάποια ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου θα είναι υπερβολική. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει καχυποψία όμως χρειάζεται να έχεις επιχειρήματα για να την υποστηρίξεις!
Τοξότης
Σήμερα προσπάθησε να βρεις χρόνο για τους φίλους σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό σε προτρέπει να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες ή έστω να διευθετήσεις έτσι το χρόνο σου ώστε να μπορέσεις να τους συναντήσεις! Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανόν να πιέσεις κάποιο φίλο σου με τη γνώμη σου και με τον τρόπο που θα την πεις. Απόφυγε να είσαι καυστικός/η για θέματα που δεν σε αφορούν καθώς όσο ειλικρινής και να είσαι, ο τρόπος που θα το επικοινωνήσεις δεν θα βοηθήσει την κατάσταση.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου για ένα ζήτημα που  αφορά κάποιο σύλλογο ή κάποια ομάδα στην οποία ανήκετε, όμως προσπάθησε να μην το κάνεις προσωπικό και να μην αφήσεις να επηρεάσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ευνοεί την διεκδίκηση ενός ανθρώπου σε ενδιαφέρει.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου ιδιαίτερα τις επαγγελματικές, ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να καταλάβουν τι αξίζεις. Αυτό  θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και τη δουλειά σου και θα αφήσει πίσω ζητήματα της προσωπικής του ζωής. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις μία σωστή απόφαση που αφορά κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να πάρεις μία παρορμητική απόφαση η οποία θα σου φανεί συμφέρουσα, όμως θα έχει κάποιο τίμημα.
Σήμερα είναι  πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις σε απόσταση την προσωπική από την επαγγελματική ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα δεν ενδείκνυται για να ασχοληθείς με κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα.
Υδροχόος 
Σήμερα θα προτιμήσεις να αφιερώσεις το χρόνο σου το διάβασμα ενός βιβλίου, στην αναζήτηση πληροφοριών που σε ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο ή ακόμα και στην παρακολούθηση μιας αγαπημένης σου σειράς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να  χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις μέσα από ωραίες εικόνες και πληροφορίες που θα αναζητήσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει κάτι που θα σε εκνευρίσει και θα σε κάνει να αντιδράσεις έντονα. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς είναι πολύ πιθανό ο εκνευρισμός να προέλθει από εκεί.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα  και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μπορέσεις να καταστείλεις τα ψήγματα ζήλειας που μπορεί να  νιώσεις, πριν εκείνα γιγαντωθούν! Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να αλλάξεις τακτική απέναντι σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα νιώθεις λίγο περίεργα καθώς θα ξεκινήσεις να θυμάσαι ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος, που σου έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ή σε έχουν πικράνει. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για το flashback που θα κάνεις σε περασμένες καταστάσεις. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα το απόγευμα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω απαιτεί οριστικές λύσεις εδώ και τώρα, σε οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Μία αλλαγή σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να είναι για καλό για αυτό μην τη φοβάσαι.
Σήμερα  πιθανό να ξεκινήσεις τις ερωτήσεις στον/τη σύντροφό σου για διάφορα ζητήματα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να γίνεις πιεστικός/η απέναντί του/ης ακόμα και αν δεν το καταλάβεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην γίνεις πιεστικός/η σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει να υπάρξει εξέλιξη. 

Ζώδια 5028337233326186708
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε