Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που σου προκαλούν ευχαρίστηση και χαρά! Σήμερα είναι μία πολύ καλή και ευνοϊκή ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να περάσεις όμορφες στιγμές οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Σε αυτό θα βοηθήσει και το  τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Τοξότη  που υποδηλώνει μία τυχερή ημέρα. Βέβαια το τρίγωνο της και με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε παρασύρει, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές σε φαγητό, ποτό, διασκέδαση αλλά και στα λόγια!
Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξεις να κάνετε κάτι εκτός σπιτιού και να ασχοληθείτε με μία  ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα κατά τη διάρκεια μιας εξόδου  που θα κάνεις, πρόσεξε όμως κάποιες «λεπτομέρειες».
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα  σου δημιουργήσει εσωστρέφεια για αυτό και θα επιλέξεις να μείνεις στο σπίτι σου μακριά από  αδιάκριτα βλέμματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς και με ένα ζήτημα του σπιτιού το οποίο σε είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν και να το λύσεις με επιτυχία. Δεν αποκλείεται  να ακούσεις και ευχάριστα νέα από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου. Η ημέρα ευνοεί πολύ τις οικογενειακές συγκεντρώσεις αρκεί να υπάρχει στο μέρος πίσω του μυαλού σου πως η επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα. 
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα περάσεις καλύτερα με τον/τη σύντροφό σου στο σπίτι παρά αν βγεις έξω για αυτό μία καλή ιδέα είναι να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως έχεις γνωρίσει κάποιο άνθρωπο  που μιλάει στην καρδιά σου.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση και ο εξωστρεφής χαρακτήρας σου δεν θα σε αφήσουν να μείνεις μόνος/η. Γνωστοί, συγγενείς ακόμα και γείτονες θα αναζητήσουν την παρέα σου για αυτό τα τηλέφωνα θα χτυπούν από νωρίς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ημέρα θα φέρει επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για συνεργασίες αλλά θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κάτι από αυτά που θα ακούσεις για αυτό χρειάζεται προσοχή. 
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα περάσεις καλύτερα με τον/τη σύντροφό σου αν κανονίσετε κάτι με παρέα παρά αν  μείνετε στο σπίτι  και είναι στο χέρι σου να τον/ην ξεσηκώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  κερδίσει το ενδιαφέρον σου αρκεί να κρατήσεις μικρό καλάθι στις υποσχέσεις!
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ήδη βάλει στο ημερήσιο πρόγραμμά σου μία επίσκεψη σε μία τράπεζα, στο λογιστή σου ή στην εφορία προκειμένου να  διευθετήσεις κάποιες δουλειές οικονομικού περιεχομένου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα δημιουργήσει αναβρασμό σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ταμείο σου καθώς δεν αποκλείεται να σου φέρει κάποια οικονομική ενίσχυση την οποία δεν περιμένεις και θα έρθει σαν μάνα εξ ουρανού. Όμως λόγω του τριγώνου της και με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να προσέξεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από λάθος διαχείριση και τελικά να ξοδέψεις οτιδήποτε παραπάνω κερδίσεις!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα, τον/τη σύντροφό σου  και τα οικονομικά σας ζητήματα σε περίπτωση που έχετε κοινό ταμείο, αρκεί να προσέξετε τις παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να γίνει εκεί που δεν το περιμένεις υπό ενδιαφέρουσες συνθήκες, όπως παραδείγματος χάρη μέσα σε μία τράπεζα!
Λέων
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου για αυτό και θα νιώσεις  έναν αέρα ανανέωσης και καλής διάθεσης. Σήμερα θα δείξεις το ενδιαφέρον σου πρώτα από όλα σε εσένα και έπειτα σε ανθρώπους οι οποίοι θα βρεθούν δίπλα σου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα είναι ο πλέον ευνοημένος σήμερα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα βοηθήσει σε αυτό. Όμως το τρίγωνο της και με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αφιέρωσε χρόνο στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς αλλά πρόσεξε πολύ τι λες, τι συμφωνείς και τι υπόσχεσαι.
Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με  κόσμο όμως  ο/η σύντροφός σου μπορεί να παρεξηγήσει κάτι σχετικά με τις συναναστροφές σου και να χρειαστεί «διευκρινίσεις». Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να ξεκινήσει  και με ταχύτατες διαδικασίες να ξεκινήσει μαζί της και ένας νέος έρωτας.
Παρθένος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να ακούσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου προκειμένου να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που θέλεις. Το τρίγωνο που  θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη  θα σου χαρίσει μία έντονη αισιοδοξία η οποία  θα πηγάζει από μέσα σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή και για ένα ζήτημα που σχετίζεται με την οικογένειά σου η με την ακίνητη περιουσία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει και με τον ανάδρομο Ερμή σου λέει να μην απασχολείς το μυαλό σου με σκέψεις και ανησυχίες του παρελθόντος και να κρατήσεις μόνο τα θετικά που έχεις βιώσει! 
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχετε ένα κώδικα επικοινωνίας που θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον ακόμα και χωρίς να μιλήσετε (και αυτό ενέχει λιγότερο ρίσκο παρεξηγήσεων από τις συζητήσεις). Αν είσαι ελεύθερος/η ούτε που θα καταλάβεις πως θα ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο.
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βγεις για ένα ποτό μετά τη δουλειά με τους αγαπημένους σου φίλους ή να πας για φαγητό με τους συναδέλφους σου στο σχόλασμα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και ευνοεί κοινωνικές συναναστροφές δίνοντας την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι γεμάτη με ανθρώπους, όμως η επικοινωνία μπορεί να έχει ζητήματα. Οι δημόσιες σχέσεις χρειάζονται προσοχή για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων! 
Μία συνάντηση που θα έχεις με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ θα είσαι με τον/τη σύντροφό σου θα σου φτιάξει τη διάθεση και αυτό θα είναι «κολλητικό» για όλους όσους βρεθούν δίπλα  σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα έχει τις προοπτικές όχι απλά για να ξεκινήσεις μία νέα γνωριμία αλλά πολλές περισσότερες!
Σκορπιός
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου σε αποκλειστικότητα σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Λέοντα θα φροντίσει για αυτό. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να τα φέρεις εις πέρας καθώς επίσης και ιδιαίτερα ευνοϊκή αν έχεις κάποια επαγγελματική συνάντηση ή μία συνέντευξη για δουλειά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη κρύβεται πίσω από αυτή την εύνοια για αυτό εκμεταλλεύσου το! Βέβαια το άλλο τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές απαιτήσεις και υπεραισιοδοξία που δεν θα σε βοηθήσει. Κράτησε χαμηλό προφίλ για να επιτύχεις αυτά που θέλεις!
Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως σίγουρα ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σε απασχολήσει ευχάριστα  για αυτό αξίζει να βρεις λίγο χρόνο και για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να γνωρίσεις αυτόν/ην που ψάχνεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Τοξότης
Σήμερα είναι μία ημέρα η οποία θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να ασχοληθείς με νέες πληροφορίες, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να συζητήσεις πάνω σε θέματα φιλοσοφικού ή κοινωνικού περιεχομένου ώστε να καταφέρεις να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντες σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα βοηθήσει σε αυτό καθώς θα σου χαρίσει δίψα για οτιδήποτε νέο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου είναι εξαιρετικό για την καλή σου διάθεση αλλά μπορεί να δημιουργήσει «υπερβολική ροή πληροφοριών». Πρόσεξε καθώς ο κοινωνικός σχολιασμός θα είναι σε έξαρση σήμερα και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις! 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να δείτε μία θεατρική παράσταση ή να κάνετε οτιδήποτε σχετίζεται με  καλλιτεχνικές και πνευματικές ανησυχίες, χωρίς να μιλάτε πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η  η γοητεία που θα ασκήσεις στους γύρω σου θα είναι εμφανέστατη, εκμεταλλεύσου τη προς όφελος σου!
Αιγόκερως
Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κλείσεις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με  μία επιχείρηση, ένα δημόσιο φορέα η κάποιο ασφαλιστικό οργανισμό. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με τέτοιου είδους ζητήματα αρκεί να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη  είναι πολύ ευνοϊκό όχι μόνο για να λύσεις  οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και για να επιστρέψουν σε εσένα χρήματα που σου ανήκουν. Αν υπάρχει κάτι αυτό το σενάριο κάνε την κίνηση και αναζήτησε τα σήμερα! 
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου μέσα από μία κοινή ενασχόληση για αυτό επίλεξε να του/ης αφιερώσεις χρόνο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να διευθετήσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο σε ταλαιπωρεί καιρό.
Υδροχόος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για να λύσεις καθετί που σε απασχολεί και σχετίζεται με τους άλλους. Το άλλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή, σου λέει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς αυτά θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα τα λύσεις προς όφελος σου! 
Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει να δώσεις προσοχή στον/τη σύντροφό σου καθώς η σχέση σας θα είναι  η βασικότερη πηγή χαράς για εσένα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να εμφανιστεί δίπλα σου,  εκφράζοντας το θαυμασμό της προς το πρόσωπό σου, κράτησε μικρό καλάθι καθώς μπορεί να ακουστούν υπερβολές!
Ιχθύες
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα φροντίσει να φέρει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να τις αναλάβεις. Αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώνει καθώς σήμερα θα είσαι εξαιρετικά τυχερός/η και θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από τον τοξότη. Βέβαια υπάρχει και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη οπότε θα πρέπει να περιμένεις κάποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην το βάλεις κάτω καθώς είναι στο χέρι σου αν τις αφήσεις να εξελιχθούν!
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα φτάσουν στα αυτιά σου  κολακευτικά σχόλια για τη σχέση σας από τον κοινωνικό σου περίγυρο, τα οποία μπορεί να έχουν μια υπερβολή!  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε την «ανάμειξη» επαγγελματικών και αισθηματικών ζητημάτων!

Ζώδια 8026601092973724420
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε