Loading...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει στην FOODEXPO 2019


                  Σαρωνικός, 2/10/2018


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σαρωνικού 
συμμετέχει  στην FOODEXPO 2019
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν συμμετοχή τοπικών παραγωγών στο περίπτερο του Δήμου

Ο Δήμος Σαρωνικού, με σκοπό να συμβάλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEXPO, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 18 Μαρτίου 2019στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η έκθεση FOODEXPO, η οποία αποτελεί τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης των εμπλεκομένων στους τομείς των τροφών και ποτών, εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει το 2019 περισσότερους από 1.300 εκθέτες. 
Ο Δήμος Σαρωνικού θα συμμετέχει στη διοργάνωση με περίπτερο εμβαδού 66 τ.μ., στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝέως 10 διαφορετικοί τοπικοί παραγωγοί, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και διαθέτουν τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και πιστοποιήσεις. Κάθε παραγωγός θα έχει ξεχωριστό σταντ περιμετρικά του περιπτέρου, ενώ στο κέντρο θα βρίσκεται το σταντ τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού. 
Οι τοπικοί παραγωγοί που θα συμμετέχουν στο περίπτερο, θα αναδειχθούν με σειρά προτεραιότητας υποβολής της σχετικής αίτησης.
Ως εκ τούτου όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού, καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018μέχρι και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018με υποβολή́ σχετικής αίτησης στο Πρωτόκολλο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Σαρωνικού, Αθηνών και Ρήγα Φεραίου.
Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από́ μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986. 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στον κ. Μιχάλη Λύτρα, ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου, στο τηλέφωνο 22993 20356.


Περιφέρεια Αττικής 1156638546132656253
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε