Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο συντροφικό ζώδιο του ζυγού θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις πιο στενές επαφές με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα αν αυτοί ανήκουν στους αγαπημένους σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί θα σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να πας μία βόλτα και να συναντήσεις φίλους σου!
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνάει η ημέρα η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη και η ενέργειά σου ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα σε κάνει να κερδίσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες παραπάνω εργασιακές υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχεις με αποτέλεσμα να νιώσεις λίγο πιεσμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πώς θα πρέπει να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις και να κάνεις υπομονή με αυτές. Όσο περνάει η ημέρα θα γίνεται καλύτερη καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οι ενέργειές σου σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα θα αποδώσουν καρπούς. Πρόσεξε την υπέρ-κινητικότητα σου καθώς  θα σε εξαντλήσει.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθεί  και εκείνος/η με τις δουλειές που μπορεί να έχει αφήσει εκκρεμότητα, αλλά μην εκνευριστείς σε περίπτωση που δεν το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ενδιαφέρει, αλλά  θα σε κουράσει καθώς θα χρειαστεί αποθέματα ενέργειας!
Δίδυμοι
Σήμερα  επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος/η με αυτό, είτε είναι άνθρωπος είτε είναι δραστηριότητα είτε είναι δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ευνοήσει οτιδήποτε αρκεί να το κάνεις με πάθος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα  νιώθεις στα «κάτω» σου όμως θα είναι παροδικές. Το απόγευμα ημέρα θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη με τον Υδροχόο θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά.
Σήμερα μπορεί να είσαι αυστηρός/η με το σύντροφό σου αλλά μέχρι το απόγευμα θα το έχεις μετανιώσει, για αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς για να μη  ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες μετά! Αν είσαι ελεύθερος/η  η λογική χρειάζεται σε μία πρόσφατη γνωριμία, αλλά υπερβολική λογική δεν θα  την ευνοήσει.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να βάλεις και ένα χεράκι στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα  δώσει προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να είσαι αυστηρός/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό θα παγώσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Όσο περνάει η ημέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα καθώς το απόγευμα το  τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα  αυξήσει την ενέργειά σου.  Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις γυμναστήριο!
Σήμερα θα είναι εύκολο να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί περπάτημα ή να γραφτείτε στο γυμναστήριο καθώς κάπου πρέπει να διοχετεύσεις την εσωτερική σου ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η η παρορμητική σου διάθεση δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί όπως πρέπει η κατάσταση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει  με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το πρωί υποδηλώνει πως  είναι πιθανόν να κρίνεις αυστηρά τους  γύρω σου με αφορμή κάποιες συζητήσεις που θα έχετε. Αυτό με τη σειρά του θα δημιουργήσει αποστάσεις για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με την κριτική. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως  αν δραστηριοποιηθείς σχετικά με ένα θέμα που έχεις με κάποια συνεργασία σου ή με το/η σύντροφο σου, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η.
Σήμερα  η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα είναι πολύ ευνοϊκή ιδιαίτερα αν επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι και να μην κάτσετε σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ σε κάποιον/α που θα γνωρίσεις  μέσω του περιβάλλοντος σου, θα αποδώσει καρπούς.
Παρθένος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς είναι πιθανόν να νιώθεις μία διάχυτη ανασφάλεια και να κατακλύζουν το μυαλό σου ερωτήματα σχετικά με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε αγχώσει καθώς θα σε κάνει να εστιάσεις στο «χειρότερο σενάριο». Από το απόγευμα και ύστερα η ημέρα θα είναι περισσότερο  ευνοϊκή. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει και μία επιτυχία σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινότητα και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή.
Σήμερα αν σχεδιάζεις να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μην αφιερώσεις όλο το χρόνο σου συζητώντας για οικονομικά ζητήματα καθώς και εκείνος/η θα βαρεθεί, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να κάνετε! Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ προς κάποιον/α που σου αρέσει ή το φλερτ που θα δεχτείς θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου!
Ζυγός
Η Σελήνη  έχει περάσει το ζώδιό σου και θα σου  δημιουργήσει την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εσένα και μόνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στο σπίτι εξαιτίας της εγωκεντρική σου διάθεσης. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις αυτές οι εντάσεις να αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα. Το απόγευμα η ήμερα θα είναι πολύ καλύτερη καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε βάλει στη διαδικασία να βγεις έξω να συναντηθείς με αγαπημένους σου φίλους σου και με τον/τη σύντροφό σου και να περάσεις καλά!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να το συναντήσεις από το απόγευμα και έπειτα, που θα είσαι γεμάτος/η όρεξη για να κάνετε πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησε αυτόν που σου αρέσει (κατά το δεύτερο μισό της ημέρας όπως είπαμε)!
Σκορπιός
Σήμερα  δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα  φέρει στην επιφάνεια σκέψεις που σε αγχώνουν, ανασφάλειες και φοβίες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να επικεντρωθείς στη θετική πλευρά των πραγμάτων.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πώς κάποιοι από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου δεν θα ενστερνιστούν ούτε τις απόψεις σου αλλά ούτε και τη διάθεσή σου, για αυτό καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να μην εκνευριστείς.  Όσο περνάει η ώρα θα νιώθεις όλο και καλύτερα καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και θα επαναφέρει την ενέργειά σου.
Σήμερα  θα πρέπει να θυμάσαι πως περισσότερο θα σε αγχώσουν οι σκέψεις που κάνεις για τον/τη σύντροφό σου παρά η πραγματικότητα για αυτό άσε τις σκέψεις για να μη χαλάσεις το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιάζεσαι καθώς θα σκοντάψεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Τοξότης
Σήμερα θα έχεις μία  αδυναμία  σε οτιδήποτε σχετίζεται με τους φίλους σου, τις συλλογικές αθλητικές δραστηριότητες αλλά και τα «κοινά», καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να βρεις κάποια εμπόδια στους παραπάνω τομείς τα οποία δεν περιμένεις και θα αναγκαστείς να κατεβάσεις ταχύτητα. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που είναι δοκιμασμένο πως μαζί τους περνάς καλά! Μη μείνεις στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου καθώς οι συναντήσεις θα έχουν  θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου.
Σήμερα  το αθλητικό σου πνεύμα θα έρθει στο προσκήνιο και είναι μία καλή ευκαιρία για να παρακινήσεις και τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα που θα φροντίσει την ευεξία σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσω κάποιου φίλου σου θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς  μέσα από αυτά θα μπορέσεις να προβάλεις τις δεξιότητες και τις ικανότητές σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αυτό θα έχει κούραση και κόπο, συστατικά απαραίτητα για να μπορέσεις να κάνεις κάποια σταθερά βήματα. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις παραπάνω ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και η κούραση να έρθει από εκεί. Το απόγευμα εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Άρη από τον Υδροχόο και κάνε μία βόλτα ή ασχολήσου με κάτι που  επιθυμείς προκειμένου να αποφορτιστείς.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, παραμελώντας τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιστέψεις πως αν δεν αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή  τα πράγματα θα γίνουν μόνα τους.
Υδροχόος
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διαφορετική διάθεση από αυτή των τελευταίων ημερών, πολύ καλύτερη, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα σε βοηθήσει! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να επαναφέρει στο μυαλό σου ανησυχίες οι οποίες προέρχονται από παρελθοντικά ζητήματα και είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να γίνουν μεγαλύτερες. Το απόγευμα η ημέρα θα είναι πολύ πιο ευνοϊκή για εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να βγεις, να συναντήσεις κόσμο, να φλερτάρεις καθώς τα αποθέματα ενέργειας σου θα είναι αρκετά και είναι κρίμα να μην τα εκμεταλλευτείς!
Σήμερα αν έχεις στο πρόγραμμα να δεις τον/τη σύντροφό σου προτίμησε να το κάνεις στο δεύτερο μισό της ημέρας, καθώς θα είσαι περισσότερο ευδιάθετος/η και δραστήριος/α και θα μπορείς να τον/την παρακινήσεις να κάνετε μαζί πράγματα!  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα ενδείκνυται για να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες.
Ιχθύες
Σήμερα  από το πρωί είναι πιθανό να σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και  πιθανόν να μην αισθάνεσαι άνετα καθώς τις σκέφτεσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα βάλεις «πάγο» σε συναισθήματα τα οποία νιώθεις πως δεν  βγάζουν κάπου. Θα πρέπει βέβαια να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να το παρακάνεις και τελικά να γίνεις απόμακρος/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το απόγευμα η ευνοϊκή όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως  οι αντοχές σου -είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές- θα αυξηθούν κατακόρυφα. Αυτό θα σε βοηθήσει σε προσωπικά αλλά και οικονομικά ξεκαθαρίσματα.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία η λίμπιντό σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα, την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς δεόντως μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι ερωτικές περιπέτειες θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η! 
Ζώδια 5913258489536571991
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε