Loading...

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ: Έριξαν χημικά ακόμα και σε παιδιά



Σοκάρουν τα βίντεο από τα επεισόδια που ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με τ;α ΜΑΤ να μην διστάζουν και να ρίχνουν χημικά ακόμα και σε οικογένειες. Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η ένταση που επικράτησε από νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, στο περιθώριο του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.
Ομάδες νεαρών εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Το απόγευμα του Σαββάτου, επεισόδια έγιναν μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.
Η «βροχή» από τα χημικά που χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ είχαν ως θύματα ακόμη και γυναίκες και παιδιά. Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο Facebook αποτυπώνουν την απίστευτη κατάσταση, με παιδιά να κλαίνε και γυναίκες λιπόθυμες στον δρόμο.
Σε ένα βίντεο, ρίχνουν νερό στο πρόσωπο ενός μικρού αγοριού, που φαίνεται συγκλονισμένο, και ενός κοριτσιού, που κλαίει σπαρακτικά και ζητά να πάει στο σπίτι του.






ΠΗΓΗ
Πολιτική 6966868738379795557
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε