Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 17/9/2018


Καλημέρα σας και καλή σας εβδομάδα! Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και απλά διαβάστε την  πρόβλεψη σας.
Κριός
Κριέ,στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Δευτέρα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μη βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Η μέρα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο και κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!
Ταύρος
Ταύρε,τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά τα έξοδά σου.Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά με το ταίρι σου. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!
Δίδυμοι
Δίδυμε,στη δουλειά σου μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις.Στην αισθηματική σου ζωή μίλησε στο σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δε θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν είναι καλή για μυστικά… 
Καρκίνος
Καρκίνε,στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό. Με τη διάθεση για δραστηριοποίηση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου είσαι εκτός προϋπολογισμού και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα, για να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.Στην αισθηματική σου ζωή, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.
Λέων
Λέοντα,τα πράγματα στη δουλειά σου είναι πολύ επικίνδυνα, καθώς οι εντάσεις και οι λογομαχίες είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, μπαίνουν σε μια καλή φάση και μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς. Μην πάρεις ακόμα ρίσκα που μπορεί να σε βγάλουν από τη σειρά σου.Στα αισθηματικά σου, ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου. Ή κάνε κάτι γι’ αυτά ή πάρε την απόφαση να προχωρήσεις τη ζωή σου με άλλα δεδομένα. Πάντως μη μένεις άπραγος! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, προσπάθησε να είσαι ήρεμος και χαλαρός και όλο και κάποια νέα αξιόλογη γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου.
Παρθένος
Παρθένε,οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μην έχεις εμμονή με την τελειότητα, γιατί δεν εξαρτώνται όλα από εσένα και πρέπει να σεβαστείς και τις ανάγκες των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς όμως να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.Αν ανήκεις στην κατηγορία των εκείνων που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία έρχεται πάρα πολύ γρήγορα στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας.
Ζυγός
Ζυγέ,στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.Στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.
Σκορπιός
Σκορπιέ,τα επαγγελματικά σου δεν πρέπει να σε απασχολούν, γιατί με τη σκληρή σου δουλειά τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και με λίγο προγραμματισμό θα υλοποιήσεις σύντομα τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλαξε τις συνήθειές σου για να δεις αποτέλεσμα.Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί. Μίλησε με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.Στην αισθηματική σου ζωή, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δε θα είσαι για πολύ ακόμα…
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να σου μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.Στην αισθηματική σου ζωή, ό,τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε μια σωστή επιλογή.
Υδροχόος
Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες, αν δε σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα κι αυτό γιατί αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.Η αισθηματική σου ζωή θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, μαζί ή και χώρια, αν είναι για το καλύτερο. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις ευκαιρίες…
Ιχθείς
Ιχθύ,οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ό,τι προέρχεται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην ανοίγεσαι.Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί η τελευταία γνωριμία που έχεις κάνει αυτές τις ημέρες, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως πρέπει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί της.
Ζώδια 7020465505941129546
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε