Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου άξονα (Κριού- Ζυγού)  θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που υπάρχουν σε επαγγελματικές αλλά και προσωπικές σχέσεις, προκειμένου να μπορέσει να τα διευθετήσεις. Αυτά σίγουρα θα σε πιέσουν για αυτό είναι πιθανόν να αισθανθείς λίγο «μουδιασμένος/η» καθώς δεν θα ξέρεις  με ποιο τρόπο θα πρέπει να τα διευθετήσεις. Κάποιος φίλος σου θα παίξει σπουδαίο ρόλο σε αυτό καθώς μία συμβουλή που θα σου δώσει θα είναι αρκετή για να σε ξεμπλοκάρει και να καταφέρεις να βρεις λύσεις. Η ανησυχίες θα είναι αρκετές σήμερα, όμως αν εσύ το θελήσεις δεν θα είναι ικανές για να σταματήσουν τα σχέδια σου κυρίως αυτά που σχετίζονται με  τους επαγγελματικούς σου στόχους.
Σήμερα μπορεί να νιώσεις πιεσμένος/η από ένα επαγγελματικό ζήτημα και να διοχετεύσεις όλη την ένταση στον/τη σύντροφό σου, γεγονός που είναι λάθος και μπορεί να εγείρει περαιτέρω ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να φέρει μία εξέλιξη σε μία πρόσφατη γνωριμία η οποία μπορεί να μην σου αρέσει, όμως θα σε βοηθήσει να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.
Ταύρος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν σε αυτή. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις χρόνο ούτε για να κάνεις μία εκδρομή και αυτό θα σε επηρεάσει, σε σημείο να ψάξεις να βρεις τρόπους να εντάξεις και τα δικά σου θέλω μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας καθώς η εξέλιξη του θα είναι προς όφελος σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την πίεση που ενδεχομένως νιώθεις να σε περιορίσει, καθώς αν σήμερα προσπαθήσεις μπορείς να κάνεις θαύματα στον επαγγελματικό  και τον εργασιακό τομέα.
Σήμερα μπορεί να εκνευριστείς που δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου λόγω των καθημερινών σου υποχρεώσεων, για αυτό προσπάθησε να βρεις έστω και μισή ώρα  για να βρεθείς μαζί του/ης, την οποία θα κάνεις να αξίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν είσαι ελεύθερος/η  σήμερα θα έχει την τάση να βλέπεις τα αισθηματικά ζητήματα σαν υποχρέωση για αυτό κράτησε αποστάσεις.
Δίδυμοι
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα  φέρει στο προσκήνιο γεγονότα που έχουν συμβεί είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο και σε έχουν κάνει να αισθανθείς κάποιου είδους περιορισμό/η. Αυτό θα είναι και η αρχή για να φέρεις το μυαλό σου  παρελθοντικά γεγονότα τα οποία σε έχουν ενοχλήσει και δεν μπόρεσες να διαχειριστείς σωστά. Μην τα βάλεις σήμερα  με τους φίλους σου ή τον/τη σύντροφό σου για τα περασμένα,  καθώς θα δημιουργήσεις προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Βγες μία βόλτα, διάβασε ένα βιβλίο ή κάνε μια επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά, προκειμένου να απασχολήσεις το μυαλό σου ευχάριστα και να μην ξεκινήσεις σκέψεις εκδίκησης!
Σήμερα προτίμησε να κάνεις κάτι με τον/τη σύντροφό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να προκύψουν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην αφήσεις παθήματα του παρελθόντος να  «αιωρούνται» πάνω από μία νέα γνωριμία.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, καθώς αυτοί οι δύο τομείς θα είναι αυτοί που θα εγείρουν γεγονότα. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως κάποιος συνεργάτης σου σε πιέζει ή ο/η σύντροφός σου θέλει κάτι παραπάνω από εσένα. Αυτό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική «ασφυξία» με αποτέλεσμα να το ρίξεις στη δουλειά προκειμένου να απομακρυνθείς. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η δύναμη για να καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο βρίσκεται μέσα σου.  Μία συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου αρκεί να γίνει σε ήρεμους τόνους.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις απόμακρος/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά αν έχει κάνει κάτι που σε έχει πειράξει θα ήταν προτιμότερο να το συζητήσεις μαζί του/ης και όχι να τον/ην βάλεις στον πάγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους σου, καθώς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.
Λέων
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπους διαφυγής από την καθημερινότητα, από κάποιους ανθρώπους που σε πιέζουν ακόμα και από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να νιώθεις πιεσμένος/η από τα εργασιακά σου ζητήματα ή να νιώθεις πως δουλεύεις χωρίς να παίρνεις αυτό που σου αναλογεί. Μία συζήτηση με έναν στενό συνεργάτη ή με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει αφενός να τα πεις και να χαλαρώσεις αφετέρου να ακούσεις και μία δεύτερη γνώμη που θα σε βοηθήσει. Παρόλα αυτά αν βρεις χρόνο φύγε έστω και για μερικές ώρες από τη ρουτίνα, κάνοντας μία μονοήμερη εκδρομή με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι πηγή χαράς για εσένα για αυτό απόφυγε να τα βάλεις μαζί του με αφορμή υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα μπορέσει να εξελιχθεί μόνο αν χαλαρώσεις και της δώσεις την πρέπουσα προσοχή.
Παρθένος
Η Πανσέληνος ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα αυτοπεποίθησης. Είναι πιθανό να  πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται εάν αξίζεις κάτι παραπάνω είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε οικονομικό και με ποιους τρόπους μπορείς να το καταφέρεις. Η αλήθεια είναι πως αυτές οι σκέψεις δεν θα σε αφήσουν να ξεφύγεις μέχρι να βρεις μία λύση, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις και ένα περίεργο κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και στα προσωπικά σου ζητήματα γενικότερα. Η εργασιοθεραπεία είναι μία καλή λύση για να μπορέσεις να περάσεις μία ημέρα μακριά από εντάσεις καθώς θα διοχετεύσεις εκεί όλη την ενέργειά σου!
Σήμερα  μπορεί να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει και δεν μπορεί να καταλάβει τις ανησυχίες σου αλλά πριν του/ης επιρρίψεις ευθύνες, σκέψου μήπως  δεν έχεις δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θέλει δουλειά ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί.
Ζυγός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου άξονα (Κριού- Ζυγού) θα σε φέρει σε επαφή με τις δικές σου ανάγκες και με τα καταπιεσμένα συναισθήματα.  Αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει αναστάτωση και οι πρώτοι που θα την καταλάβουν θα είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου, καθώς ούτε αυτοί θα μείνουν στο απυρόβλητο. Η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσει να συζητήσεις ήρεμα οτιδήποτε θελήσεις αλλά ούτε και να βρεις το δίκιο σου, για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπο να την ελέγξεις. Μία καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με μία αγαπημένη σου δραστηριότητα ή να ζητήσεις από τον/τη σύντροφό σου να κάνετε κάτι μαζί, καθώς είναι πιθανόν να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και να μην τα βάλεις με όλους.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις παράπονα στον/τη σύντροφό σου καθώς όλο και κάποια αφορμή θα σου δώσει, όμως υπάρχει πιθανότητα τα παράπονα να είναι δυσανάλογα  της αφορμής. Αν είσαι ελεύθερος/η η ενασχόλησή σου με την προσωπική σου ζωή μπορεί να σε κρατήσει ευχάριστα απασχολημένο/η και να μη δώσεις σημασία σε οτιδήποτε «αγχωτικό». 
Σκορπιός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου, την καθημερινότητά σου αλλά και τον εαυτό σου! Σήμερα είναι πιθανόν με αφορμή κάποια συζήτηση που θα έχεις με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε έχουν κάνει να σε παραμελήσεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς στο σπίτι σου μακριά από τους ρυθμούς των υποχρεώσεων σου και φρόντισε και για την ξεκούραση του οργανισμού σου, απομακρύνοντας όσο μπορείς τις βλαβερές συνήθειες.  Η ημέρα χρειάζεται ένα ελαστικό πρόγραμμα διαφορετικά θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κουράσει τον εαυτό σου.
Σήμερα σε περίπτωση που δεν έχεις ούτε όρεξη αλλά ούτε και χρόνο να δεις τον/τη σύντροφό σου δεν χρειάζεται να πιεστείς  αλλά να του/ης το εξηγήσεις.  Αν δεν το κάνεις θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και να τον/ην δεις να μην περάσετε καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και στην ξεκούραση του, καθώς η κούραση  δημιουργεί νεύρα.
Τοξότης 
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς καλά. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να αναζητήσεις τους φίλους σου αλλά και  να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου, καθώς έτσι θα μπορέσεις να νιώθεις συναισθηματικά γεμάτος/η και χαρούμενος/η. Βέβαια είναι πιθανό να προκύψει και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα σε απασχολήσει αρκετά και θα σου χαλάσει λίγο την ανέμελη διάθεση καθώς χρειάζεται να του αφιερώσεις χρόνο προκειμένου να το δεις διεξοδικά. Μην το αμελήσεις καθώς η υποβόσκουσα ανησυχία που θα σου αφήσει θα είναι αρκετή για να σε κάνει να εκνευριστείς με όλα.
Σήμερα είναι πιθανόν να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με κάποια έξοδα του τελευταίου διαστήματος, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να γίνεις απότομος/η μαζί του  και αυτό θα σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο θα τις διαχειριστείς.
Αιγόκερως
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει σε  άμεση επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Είναι πιθανόν οι δικοί σου άνθρωποι να σου κάνουν παράπονα γιατί περνάς πολλές ώρες στη δουλειά και τους έχεις παραμελήσει. Βέβαια είναι πιθανόν να συμβαίνει και το αντίθετο με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα παράπονα στη δουλειά. Αυτοί οι δύο τομείς -η οικογένεια και η καριέρα σου-  σε έχουν κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος/η και η Πανσέληνος θα το φέρει στην επιφάνεια. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να πάρεις αποφάσεις με βάση τις δικές σου προτεραιότητες και ύστερα των άλλων.
Σήμερα είναι πιθανόν να  απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου λόγω ανειλημμένων οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σκέψου αν θέλεις να ανοίξεις ένα ακόμη μέτωπο ή αν προτιμάς να συζητήσεις μαζί του/ης προκειμένου να καταλάβει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί και να είναι η ευχάριστη νότα στην ημέρα σου.
Υδροχόος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα στρέψει την προσοχή σου τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να κάνουν εκείνοι την εμφάνισή τους μέσα στην ημέρα σου ή εσύ να τους αναζητήσεις προκειμένου να μοιραστείς μαζί τους αυτά που σε απασχολούν. Η αλήθεια είναι πως μέσα από τη συζήτηση μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο γεγονότα που είχαν δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας κατά το παρελθόν. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα  και ξεκινήσεις να τα αναμοχλεύεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.  Σήμερα  είναι πιθανό να νιώσεις και τα αποθέματα ενέργειας σου αυξημένα για αυτό προτίμησε  αντί να τα διοχετεύσεις τους γύρω σου, να ξεκινήσεις ένα άθλημα ή να πας για τρέξιμο.
Σήμερα  προσπάθησε να βρεις μία ευχάριστη δραστηριότητα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  ώστε να μην αφήσεις τη σχέση σας αδρανή, καθώς πολύ εύκολα θα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις, αρκεί να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να  σε αποτρέψουν.
Ιχθύες
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα ώστε να δεις που βρίσκεσαι. Βέβαια αυτή η ανάγκη θα σου δημιουργηθεί λόγω της εσωτερικής ανησυχίας που οφείλεται σε λογαριασμούς, υποχρεώσεις και λοιπές διευθετήσεις με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς. Όλα αυτά είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό  και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να τον διοχετεύσεις σε κάποιο φίλο σου, που θα βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή! Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν και άκουσε τη λογική σου σκέψη και όχι τη συναισθηματική σου υπερχείλιση προκειμένου να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα βοηθήσουν το ταμείο σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως ο/η σύντροφός σου δεν σε θέλει/αγαπάει/ποθεί αρκετά και αυτές οι ανησυχίες σου μπορούν να σε κάνουν να εκνευριστείς μαζί του/ης χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και χαρά αρκεί να μην αφήσεις τα «αν», τα «γιατί» και τα «μήπως» να κατακλύσουν το μυαλό σου. 

Ζώδια 6827237936248263054
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε