Loading...

Θύμα των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ(?) ο Μάκης Βορίδης!


Με τον πλέον χυδαίο τρόπο προσπάθησαν κάποιοι «λογαριασμοί» στο twitter να ρίξουν λάσπη στον βουλευτή Αττικής και τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, με αφορμή την αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε κάθειρξη 21 ετών για το σκάνδαλο Energa - Hellas Power, Άρη Φλώρου!
Η πρώτη προσπάθεια έγινε με την «υπενθύμιση» από τους συγκεκριμένους «λογαριασμούς» ότι δήθεν ο κ. Βορίδης υπήρξε συνήγορος του Φλώρου, κάτι βέβαια που είναι παντελώς ψευδές παρά τις φιλότιμες προσπάθειες γνωστών τρολ που επιδεικνύουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακόμη και να... εικονογραφήσουν την ανύπαρκτη εμπλοκή του βουλευτή Αττικής στην υπόθεση.
Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Βορίδης με tweet του, το απόγευμα της Παρασκευής, έκανε σαφές ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Φλώρο: «Επειδή προφανώς οι ηθικοί, ακέραιοι & φιλαλήθεις αριστεροί δεν έχουν ιδεολογικά επιχειρήματα να αντιτάξουν, ακολουθούν την προσφιλή τους τακτική της λάσπης & των fake news. Για να μην εκτίθενται, τους ενημερώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπεράσπιση του Αρ. Φλὠρου της Energa», ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.
Όταν οι «λογαριασμοί» αυτοί διαπίστωσαν ότι η προσπάθεια τους να ρίξουν λάσπη στον βουλευτή έπεφτε στο κενό, απεργάστηκαν νέα μεθόδευση ακόμη πιο αισχρή και κατάπτυστη.
Παραποίησαν ένα παλαιότερο tweet του κ. Βορίδη το οποίο αναφερόταν στην επίθεση που δέχτηκε τόσο ο γιος του κ. Αντ. Σαμαρά όσο και ο πρ. πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος και το παρουσίασαν ως ενόχλησή του σε όσους επιτέθηκαν στον Αρ. Φλώρο για την αποφυλάκισή του.
Το tweet που είχε αναρτήσει ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε επί λέξει τα εξής: «Επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στο παιδί του Α. Σαμαρά & στον Λ. Παπαδήμο που δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Στοχοποιούν δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη. Η αυταρχική εκτροπή & η δολοφονία χαρακτήρων είναι στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης. Αυτή είναι η Αριστερά».
Το παραποιημένο tweet που χρεώθηκε στον κ. Βορίδη ανέφερε: «Επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στον Αριστείδη Φλώρο. Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη. Η αυταρχική εκτροπή & η δολοφονία χαρακτήρων είναι στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης. Αυτή είναι η Αριστερά»!
Το συγκεκριμένο παραποιημένο tweet βγήκε στον... αέρα του συγκεκριμένου κοινωνικού μέσου δικτύωσης από τον «λογαριασμό» με το όνομα Rika @Rika_Skafida στον οποίο συχνά – πυκνά φιλοξενούνται ανυπόστατες χυδαιότητες σε βάρος όχι μόνο του Μάκη Βορίδη αλλά και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας! Και βέβαια αναπαράχθηκε από πλήθος άλλων ανάλογων «λογαριασμών».
Εξίσου ανησυχητικό όμως είναι και το γεγονός ότι το παραποιημένο tweet λάσπης υιοθετήθηκε και από προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ ενημερωτικές σελίδες όπως το altsantiri.gr!
Δείτε παρακάτω το πραγματικό tweet του βουλευτή Αττικής και το παραποιημένο από τον «λογαριασμό» Rika @Rika_Skafida, καθώς και το δημοσίευμα του altsantiri.gr που υιοθέτησε την πλαστή χυδαιότητα:

1real

1trolsyriza
2trolsyriza altsantiri




Πολιτική 3424451524106912981
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε