Loading...

Όπου φύγει – φύγει ο Πάντζας


Έχει αποφασίσει την αποχώρηση του από την κεντρική πολιτική σκηνή

Συνέβη χθες το βράδυ στη Βουλή όπου είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι του Ματιού για τις ψεύτικες υποσχέσεις του Αλ. Τσίπρα σχετικά με τις αποζημιώσεις και την αποκατάσταση των σπιτιών τους.

Η επιτροπή των πυροπαθών ζήτησαν και συναντήθηκαν για λίγο με τον πρόεδρο της Βουλής και εκπροσώπους των κομμάτων.

Ένας εξ΄ αυτών ήταν και ο ηθοποιός Γιώργος Πάντζας, βουλευτής Αττικής (σ.σ. το παλαιό «Υπόλοιπο») του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012. Φυσικά το θέμα τον αφορούσε άμεσα αφού στην εκλογική του περιφέρεια είναι και ο δήμος Μαραθώνα και ο δήμος Ραφήνας.

Ωστόσο όταν τελείωσε η συνάντηση μπήκε στο αμάξι του ως συνοδηγός προσπαθώντας να περάσει γρήγορα ανάμεσα από τους διαδηλωτές.

Οι δημοσιογράφοι τον κατάλαβαν και προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να τον ρωτήσουν για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Εκείνος, αντί άλλης απάντησης ζήτησε από την οδηγό να φύγει λέγοντας της αυστηρά: «Προχώρα…προχώρα και μη μιλάς…».

Κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για αλαζονεία της εξουσίας. Δεν είναι έτσι. Ο πάλαι ποτέ δημοφιλής καλλιτέχνης διανύει ήδη το 82ο έτος της ηλικίας του και προφανώς έχει αποφασίσει την αποχώρηση του από την κεντρική πολιτική σκηνή, μη καταφέρνοντας να κάνει αισθητή την παρουσία του πουθενά…

Ως εκ τούτου, αφού «πέρασε και δεν κόλλησε», κατά τη θυμόσοφη ρήση, γιατί θα πρέπει να μιλήσει τώρα που τα πράγματα είναι τόσο δυσάρεστα; 

Πηγή: 
Πολιτική 3838682924329289206
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε