Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 3/8/2018


Καλημέρα ! Παρασκευή σήμερα και για να δούμε πως θα την περάσουμε!
Κριός
Κριέ,στη δουλειά σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις  ειδικά στον οικονομικό τομέα.Στα αισθηματικά σου ,είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν αντέχεις την μοναξιά σου, η μέρα θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες.
Ταύρος
Ταύρε,στη δουλειά σου, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω . Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Θα βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα οικονομικά σου σήμερα.Στα αισθηματικά σου,μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφό σου πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις, γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα.Στα αισθηματικά σου,η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν . Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.
Λέων
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου, οι διάφορες δυσκολίες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.Στα αισθηματικά σου,μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές χωρίς να εξηγείς τι σου φταίει. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου, ετοιμάσου, γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα.
Παρθένος
Παρθένε,δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη την σημερινή ημέρα, γιατί υπάρχει κίνδυνος από άτομα που εμπιστεύεσαι να σε προδώσουν. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και δώσε μεγάλη προσοχή στα λόγια σου.Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες!
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου φέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση.Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.Στα αισθηματικά σου,χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, τότε ανοίξτε τα μάτια σου, γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Σκορπιός
Σκορπιέ,το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις την διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το επιτύχεις. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.Στα αισθηματικά σου,απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από την συμπεριφορά του.Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Τοξότης 
Τοξότη,τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μένουν πίσω αφήνοντας το δρόμο ελεύθερο για τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,μην αποφεύγεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.Οι αδέσμευτοι μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου έχεις αρκετό άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι τόσο καλό για το ζώδιό σου, καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έχεις ανάγκη από  ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει ακόμη καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘‘εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τον τρόπο που θέλεις να προωθήσεις στη δουλειά σου και στρώσε τον δρόμο για την υλοποίησή του. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα.Στα αισθηματικά σου,μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ότι διαθέτεις.
Ιχθείς
Ιχθύ,οεργασιακός τομέας έχει ένταση και επανειλημμένες εναλλαγές. Μπορεί όσα λες και οργανώνεις να μην γίνονται γρήγορα αλλά τώρα βάζεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια, που θα σου αποδώσουν πολύ γρήγορα, αν παραμείνεις συνεπής και οργανωμένος. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία.Στα αισθηματικά σου,θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα που θέλεις να ξεχάσεις.Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η ημέρα θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.


Ζώδια 4810243446691331965
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε