Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 23/8/2018


Καλημέρα σας! Για να δούμε τι σχεδιάζει το πλανητικό σύμπαν για σήμερα Πέμπτη!
Κριός
Κριέ,μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, οφείλεις να εξετάσεις προσεκτικά αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.Στα αισθηματικά σου,μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία συνετή στάση.Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.
Ταύρος
Ταύρε,στα επαγγελματικά σου καλύτερα να βάλεις μπροστά τη λογική σου και να μην παρασυρθείς , που θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ειδικά οι συνεργασίες σου χρειάζονται πολύ προσοχή και όχι βιασύνες. Στα οικονομικά σου χρειάζεται λίγη καλή διαχείριση και όλα θα ισορροπήσουν άμεσα.Στα αισθηματικά σου,θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και να μην αφήσεις τα εξωτερικά προβλήματα να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρασε ένα όμορφό βράδυ με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις χαλαρά και όμορφα. Σου χρειάζεται!
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργασίες σου είναι αποδοτικές και η επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου πραγματικά σε ωφελεί . Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.Στα αισθηματικά σου,δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός και θελκτικός γίνεται απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αναστολές και οι φοβίες σου σε έχουν κλείσει για τα καλά στο καβούκι σου. Οι ελεύθεροι , βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Αν προκύψει και κάτι ερωτικό, καλώς να έρθει!
Καρκίνος
Καρκίνε,η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Τώραθα έχεις τον χρόνο, αλλά και την διάθεση να σκεφτείς και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν και μην αγχώνεσαι.Στα αισθηματικά σου,πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, ενώ αν είσαι μόνος σου, ρίξ’ το και λίγο έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.
Λέων
Λέοντα,η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά, αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήνεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα σας απασχολούν και τους δύο.Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.
Παρθένος
Παρθένε,οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κάποια λάθη που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, απεναντίας ανάλαβε το μερίδιο της ευθύνης σου.Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.Στα αισθηματικά σου,απόψε θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησε του ότι σε στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς και την δική σου έγκριση και συμμετοχή. Και αν ακόμα είσαι σε μοναχική περίοδο και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, μοιράσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα.
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα άσκοπα έξοδα ωστόσο παραμονεύουν, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός που ξοδεύεις και τι!Στα αισθηματικά σου,μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν περιορίσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου. Όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα… φλερτ, γνωριμίες και έρωτες.
Σκορπιός
Σκορπιέ,το οργανωτικό σου πνεύμα και η μεθοδικότητά σου θα σου χρησιμεύσουν στα επαγγελματικά σου σήμερα. Οι κουβέντες που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να δώσουν λύσεις.Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Στα αισθηματικά σου,όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου.Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα!
Τοξότης 
Τοξότη,απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη «ξεφύγει» προ πολλού. Φρόντισε να συμμαζευτείς!Στα αισθηματικά σου,επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου για να σε στηρίξει και αυτό σου το δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Στα αισθηματικά σου,η μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα, σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αν είσαι ψύχραιμος και ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά, οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά. Στα αισθηματικά σου,εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όσο για σένα, που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσει να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή.Στα αισθηματικά σου,σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφο σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.
ΠΗΓΗ
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε