Loading...

Νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής ο αξιωματικός που δεν έκανε ούτε νύξη για νεκρούς στις 23.50 της Μαύρης Δευτέρας!


Σε πλήρη αναστάτωση βρίσκονται τα στελέχη κάθε βαθμίδας του Πυροσβεστικού Σώματος μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ να τοποθετήσει αρχηγό του Σώματος, τον μέχρι σήμερα υπαρχηγό επιχειρήσεων, αντιστράτηγο Βασίλη Ματθαιόπουλο!
Ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός στην πρόσφατη τραγική πυρκαγιά της Ανατ. Αττικής, λέγεται ότι είχε ρίξει το βάρος του στη φωτιά της Κινέτας με αποτέλεσμα τον συντονισμό της φονικής πυρκαγιάς να αναλάβει, μόνος του, ο διοικητής Ανατ. Αττικής, Χαρ. Χιώνης!
«Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη φλεγόμενη περιοχή ή εάν ήταν στη φωτιά της Κινέτας θα έπρεπε άμεσα να κατευθυνθεί στη φωτιά στον Νέο Βουτζά και στο Μάτι», παρατήρησαν στο notioanatolika.gr απόστρατοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής!
Οι ίδιοι αξιωματικοί έσπευσαν να συμπληρώσουν ότι «σε αντίθεση με τον απερχόμενο αρχηγό (σ.σ.: τον αντιστράτηγο Τερζούδη), ο νέος έχει εμπειρία από φωτιές αφού μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει και ως Πύραρχος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κορινθίας, που θεωρείται ως μία από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές της χώρας»!
Πάντως όπως προκύπτει και από τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες ο κ. Ματθαιόπουλος ήταν ο ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος ο οποίος στη σύσκεψη τη νύχτα της 23ης Ιουλίου, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για πολλά αλλά όχι για την ύπαρξη νεκρών!
Ο κ. Ματθαιόπουλος, όπως προκύπτει από το βίντεο, άρχισε την ενημέρωση από το τί συνέβαινε στην Κινέτα ενώ χαρακτηριστική είναι η φράση του όταν αναφέρθηκε στη φωτιά στον Βουτζά και στο Μάτι: «Η φωτιά όπως πέρασε καίει κάποια σπίτια και έχει δοθεί προτεραιότητα να διασώσουμε τον κόσμο και να πάει σε ασφαλές σημείο» για να προσθέσει απαντώντας σε ερώτηση του πρωθυπουργού ότι επιχειρούσαν εκεί 80 οχήματα ενώ αναφέρθηκε και στη διάσωση πολιτών με πλωτά μέσα προς το λιμάνι της Ραφήνας!
Η ώρα της ενημέρωσης αυτής ήταν 12 παρά 10 τη νύχτα της Μαύρης Δευτέρας και ο επιχειρησιακός υπαρχηγός της Πυροσβεστικής – ο άνθρωπος ο οποίος εκ θέσεως θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τί ακριβώς συνέβαινε στον Νέο Βουτζά και στο Μάτι – και νέος αρχηγός του Σώματος, δεν έκανε την παραμικρή νύξη για νεκρούς!
Κάτι αδιανόητο εκτός και εάν για τις ανάγκες της επικοινωνιακής τακτικής της κυβέρνησης είχε λάβει σχετική εντολή άνωθεν!

neosarxigos
neosarx3


Διάφορα 7121533373435262288
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε