Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 22/8/2018


Καλημέρα σας!Φτάσαμε αισίως στη Τετάρτη , οι ανάδρομοι Ερμής και Άρης έγιναν ορθόδρομοι, και σιγά σιγά μπαίνουμε σε μια περίοδο ηρεμίας και ισορροπίας! Γιαν να δούμε λοιπόν πως θα είναι η μέρα μας!

Κριός
Κριέ,στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μείνε λογικός σε αυτά που λες και κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις τη δυνατότητα να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Ταύρος
Ταύρε,τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε νέες συνεργασίες και  συμφωνίες που προκύπτουν και σήμερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται αισθητά.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις θέματα της καθημερινότητας γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σας και δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Οι αδέσμευτοι έχετε την εύννοια των πλανητών για νέες γνωριμίες.
Δίδυμοι
Δίδυμε,η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Τετάρτη για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου θα έχεις αρκετό άγχος και κούραση. Θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη συνηθισμένη. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα το σημερινό βράδυ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, με την καλή διάθεση που σε διακρίνει σήμερα μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες!
Λέων
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.Στα αισθηματικά σου,σήμερα κάποιες συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες με το ταίρι σου, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.
Παρθένος
Παρθένε,θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου σήμερα. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, που πρέπει να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που έχεις σκεφτεί. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.Στα αισθηματικά σου,μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Μην διστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και η αλήθεια είναι ότι το έχετε ανάγκη.Οι αδέσμευτοι κάντε λίγο υπομονή γιατί οι μέρες της μοναξιάς γίνονται σύντομα παρελθόν!
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και κάποιες συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες.Στα αισθηματικά σου,υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν αρκετά προβλήματα που προέρχονται κυρίως από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Στα αισθηματικά σου,μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε απασχολούν και να δώσεις οριστικές λύσεις στα ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση σου. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου και αν είσαι αδέσμευτος, θα το δεις στην πράξη, μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.
Τοξότης
Τοξότη,μέτρησε τα υπέρ και τα κατά σε μερικά πράγματα στη δουλειά σου και μετά προχώρα στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρησή του. Στα οικονομικά σου πρόσεξε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού με τις κινήσεις που θα κάνεις.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Εσύ που σε έχει πλέον κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει αυτό που προσμένεις.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, η εργασία σου δεν θα σε αγχώνει τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.Στα αισθηματικά σου,αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα που δημιουργούν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και να πας παρακάτω την σχέση σας. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα.Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από το πλευρό σου, μην απογοητεύεσαι και γρήγορα θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωή σου.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου μπορείς τώρα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να δρομολογήσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, για κάποια ζητήματα που παραμένουν σε στασιμότητα και σας δυσκολεύουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.Στα αισθηματικά σου,δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.
Ζώδια 6935050598263468413
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε