Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 20/8/2018


Καλημέρα και χαρούμενη εβδομάδα! Ας δούμε πως θα είναι η Δευτέρα για τους δώδεκα του ζωδιακού κύκλου!
Κριός
Κριέ,η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα σου παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.Στα αισθηματικά σου,με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου θα παραμελήσεις σήμερα λίγο τη σχέση σου.Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου αλλά η συμπεριφορά σου, τους αποτρέπει να στα εκδηλώσουν.
Ταύρος
Ταύρε,στη δουλειά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές.Στα αισθηματικά σου,σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από το σύντροφό σου, γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου που δεν σου δίνουν αυτό που λαχταράς.
Δίδυμοι
Δίδυμε,σήμερα να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού ενεργήσεις σε ένα θέμα που αφορά την πορεία της δουλειάς σου.Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στο σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική?Αν ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.
Καρκίνος
Καρκίνε,μέτρησε μερικά πράγματα στη δουλειά σου, τα υπέρ και τα κατά και μετά προχωράς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις . Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρηση του. Στα οικονομικά σου πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Για εσένα που σε έχει κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά και εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει αυτό που προσμένεις.
Λέων
Λέοντα,σήμερα στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για νέα ξεκινήματα ή για νέες συνεργασίες. Η συγκέντρωση στο στόχο σου είναι απαραίτητη και είναι η μοναδική οδός που μπορεί να σε οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες και επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε τα έξοδα που κανείς.Στα αισθηματικά σου,η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις.Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το συναντήσεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση.
Παρθένος
Παρθένος,στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με το πώς θα πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο.
Ζυγός
Ζυγέ,στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις, αλλά με λίγη  οργάνωση , θα τελειώσεις μια και καλή μαζί τους.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με το σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και εκείνον. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην ξεχάσεις να βγεις έξω το βράδυ γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και αυξάνονται και ίσως καταφέρει να αποταμιεύσεις κιόλας.Στα αισθηματικά σου,πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου, γιατί εάν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!
Τοξότης 
Τοξότη,μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές στη δουλειά σου. Πέρασε χαλαρά, και κάνε ό,τι κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.Στα αισθηματικά σου,η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της σήμερα, αλλά θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το σύντροφό σου.  Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η σημερινή όψη και ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά σου, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά θα τα δεις να αρχίζουν να ισορροπούν.Στα αισθηματικά σου,η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το σύντροφό σου σήμερα ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η όψη της ημέρας σε ευνοεί για να βγεις, και να κάνεις νέες γνωριμίες.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες σήμερα.Στα αισθηματικά σου,Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και όσο κι αν σε αποσυντονίσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μην πεις λόγια χωρίς να τα έχεις καλοσκεφτεί και εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, προτού οδηγηθείς σε συμπεράσματα.Στα αισθηματικά σου,η σημερινή όψη ανεβάζει την γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το σύντροφό σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας.Οι αδέσμευτοι καλό θα ήταν να περάσετε το βράδυ σας κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ίσως να συναντηθείτε με παλιούς, καλούς φίλους, που έχετε καιρό να δείτε.
Ζώδια 955331341335925972
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε