Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 17/8/2018


Καλημέρα σας! Παρασκευή σήμερα και ας δούμε τι πλάνα έχουν οι πλανήτες για εμάς!
Κριός
Κριέ,βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητες σου και μη χάνεσαι με το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα αισθηματικά σου,τα άστρα και οι πλανήτες οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου,  με αποτέλεσμα, αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν έντονες εντάσεις και τσακωμοί.  Εσύ που έχεις παρέα τον εαυτό σου και δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον που δε σε κάνει ευτυχισμένο.
Ταύρος
Ταύρε,αρκετά θα είναι τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου,αλλά αν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές με επιτυχία.Τα αισθηματικά σου,θα είναι πολύ καλά αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς για να κάνεις και το σύντροφό σου αλλά και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος σου θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις έξυπνες  κινήσεις.
Δίδυμοι
Δίδυμε,η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της εργασίας σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους συνεργάτες σου για να σε βοηθήσουν.Στα αισθηματικά σου,έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου αλλά και για να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις χρόνο με φιλικά σου άτομα που έχεις να δεις καιρό.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που αφορούν άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.Στα αισθηματικά σου,θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα , και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Λέων
Λέοντα,η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες, ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια, χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου.Πλάνα και προγραμματισμό χρειάζονται και τα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το σύντροφό σου.  Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που επιδιώκεις να κάνεις ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και να γίνεις πιο ελκυστικός.
Παρθένος
Παρθένε,τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή . Ακατάλληλη είναι η ημέρα για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις το σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Αν είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση.
Ζυγός
Ζυγέ,σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δε θα χάσεις. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές, μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που να αφορούν το οικονομικό σου μέλλον.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν βγάλεις τον ερωτισμό σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, να περιμένεις μία πρόσκληση ή ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις που θα κρίνουν τη συνεργασία σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια στάση προσεκτική, γιατί τα έξοδα αυξάνονται.Στα αισθηματικά σου,κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε την γοητεία που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη, για να κάνεις νέες γνωριμίες.
Τοξότης 
Τοξότη,οι καλές σου προθέσεις δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα και ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διεκδικητικός και αυστηρός με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι ένα βήμα προ των μεγάλων αποφάσεων, ακολούθησε το ένστικτό σου και εμπιστεύσου την ορθότητα της κρίσης σου. Μόνο εσύ γνωρίζεις ποιο είναι το καλύτερο για εσένα και τη δουλειά σου!Στα αισθηματικά σου,θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αυξάνεις τα προβλήματα σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,η δουλειά σου μπορεί να σου παρουσιάσει κάποια έκτακτα ζητήματα σήμερα που θα σε δυσκολέψουν. Με την εξυπνάδα σου όμως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου χρήζουν της προσοχής σου, μιας και τα έξοδα που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά και σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου,προτού τα βάψεις μαύρα, μίλησε με το σύντροφό σου και εξομολογήσου τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα . Εσένα που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την πολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση .
Υδροχόος
Υδροχόε,ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις.Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή . Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου αρκετές ιδέες σου θα υλοποιηθούν και θα δημιουργήσουν συνθήκες για νέα ξεκινήματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα. Βάλε γερές βάσεις για μακροχρόνια προγράμματα και υψηλότερους στόχους. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί τα ανοίγματα δε σε βρίσκουν έτοιμο ακόμα.Στα αισθηματικά σου,είναι μια πολύ καλή μέρα αυτή η Παρασκευή, για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου.  Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.
Ζώδια 8697899709535528371
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε