Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 30 Αυγούστου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται άλλη μία ημέρα στο ζώδιό σου και θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνει στις συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς αυτές θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το  Ζυγό θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις μεγάλη ανάγκη την αποδοχή και τη φιλοφρόνηση των άλλων. Οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ημέρα σου και στη διάθεσή σου καθώς η γνώμη τους θα  σε επηρεάσει πολύ.  Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες.  
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου  από την οποία θα βγουν ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς και γρήγορα θα εξελιχθεί.
Ταύρος
Σήμερα μπορεί να κάνεις σκέψεις οι οποίες θα σε αγχώσουν και δεν θα σε αφήσουν να απολαύσεις την ημέρα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό σου υπενθυμίζει ένα τακτά χρονικά διαστήματα τα άγχη σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη  να βρεις τρόπους να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Μπορείς να στραφείς είσαι μία νέα δραστηριότητα ή απλά να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου καθώς και αυτό θα είναι εξίσου σημαντικό.  Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να  συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι για αυτές. 
Σήμερα  καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τη διάθεσή σου  και κατευναστική για τις ανησυχίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από εκεί που δεν το περιμένεις.
Δίδυμοι
Οι φίλοι σου θα σε ξεσηκώσουν σήμερα και θα σε παρακινήσουν να αφήσεις για λίγο στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις ώστε να συναντηθείτε και να βγείτε μια βόλτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με ομαδικές συγκεντρώσεις και φιλικές συναθροίσεις! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα δώσει μία ερωτική χροιά στην ημέρα και θα σου δημιουργήσει διάθεση για φλερτ. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να τραβάς τους άλλους σα μαγνήτης, αλλά αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να το προσέξεις καθώς μπορεί να παρασυρθείς από πειρασμούς! 
Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και γοητευτικός/η και αυτά τα δύο θα κάνουν θαύματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου  και θα δημιουργήσουν ακόμα πιο ερωτική διάθεση ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος φίλος σου μπορεί να πέρασε τα όρια τις φιλικές σχέσεις και να αρχίσει να σε φλερτάρει!
Καρκίνος
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για επαγγελματική αναγνώριση.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από επαγγελματικές ανάγκες έχεις και προσωπικές. Οι δικοί σου άνθρωποι και η οικογένειά σου θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται και θα πρέπει να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες ώστε να τους αφιερώσεις χρόνο.  Μη θυσιάσεις όλο το χρόνο σου στο βωμό της επαγγελματικής αναγνώρισης καθώς οι προσωπικές σου ανάγκες θα έρθουν στο προσκήνιο με δυναμικό τρόπο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς εξίσου με τον/τη σύντροφό σου όσο θα ασχοληθείς και με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρεις εσωτερική ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ από κάποιον/α που δεν περιμένεις θα σου θυμίσει πως έχεις και αισθηματικές ανάγκες τις οποίες έχεις παραμελήσει.
Λέων
Σήμερα θα ξυπνήσεις με αέρα ανανέωσης καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου φτιάξει τη διάθεση με το καλημέρα σας! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που συνήθως δεν έβρισκες χρόνο να τους αφιερώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα τονίζει τη γοητεία σου και θα φέρει γύρω σου νέους θαυμαστές. Η ημέρα είναι εξαιρετική για να συναντήσεις κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις μαζί τους αλλά και να φλερτάρεις! Αυτό το τελευταίο βέβαια αν είσαι δεσμευμένος/η θα πρέπει να το προσέξεις και να μην το αφήσεις να σε παρασύρει! 
Σήμερα  θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα και να συναντήσετε κόσμο, για αυτό μη διστάσεις να του/ης το πεις, διαφορετικά πως θα το καταλάβει; Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α θα σε φέρει πολύ κοντά.
Παρθένος
Σήμερα από το πρωί είναι πιθανό να νιώθεις λίγο ανασφαλής σχετικά με αυτά που κερδίζεις και για αυτό η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά θέματα. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα μεγεθύνει την ανησυχία σου για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και αποκτήματα και μπορεί να σε αγχώσει. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το  Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες να βελτιώσεις το εισόδημά σου είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Οικονομικές συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου θα αποφέρουν κέρδη σήμερα για αυτό  καλό θα είναι να τις επιδιώξεις άμεσα.
Σήμερα εκμεταλλεύσου την ερωτική ατμόσφαιρα της ημέρας για να μπορέσεις να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να περάσετε  πολύ όμορφα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα προμηνύεται θερμή όσον αφορά ερωτικά ζητήματα.
Ζυγός
Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου «άλλους» θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και θα σε αναστατώσουν ευχάριστα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε φέρνει σε άμεση επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα  ευνοήσει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις  και θα παρατηρήσεις πως θα έχεις μεγάλη επιρροή σε αυτές. Νέες σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να ξεκινήσουν αν το επιδιώξεις, καθώς η γοητεία σου σε συνδυασμό με το μυαλό σου θα είναι ακαταμάχητος συνδυασμός.
Σήμερα θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως καλύπτει όλες τις ανάγκες σου και  θα βρεις τρόπο να του/της το ανταποδώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  σχέση  θα ξεκινήσει με πολύ καλές προδιαγραφές.
Σκορπιός
Σήμερα θα έχει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς από τη μία η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις καθημερινότητας, από την άλλη η αντίθεση της με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου υπενθυμίσει τις δικές σου προσωπικές ανάγκες.  Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να ασχοληθείς μόνο με αυτά που πρέπει ή μόνο με αυτά που θέλεις για αυτό θα πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου ώστε να διατηρήσει τις ισορροπίες. Δώσε προτεραιότητα στις σημαντικές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας και προσπάθησε να μεταφέρεις για άλλη ημέρα αυτές που δεν είναι πρώτης ανάγκης. Φρόντισε να βρεις ελεύθερο χρόνο για εσένα καθώς ακόμα και μία ώρα αποκλειστικά για τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να αποφορτιστεί και να χαλαρώσεις. 
Σήμερα  επίλεξε να δώσεις βαρύτητα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς  η επαφή μαζί του/ης θα σε χαλαρώσει μετά από μία απαιτητική ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο το οποίο θα σε κάνει να  δεις αλλιώς τη δουλειά σου!
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να εκφραστείς πολύ καλά μέσα από αυτή. Αν δεν έχεις κάτι κατά νου ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις μία έρευνα σχετικά με καλλιτεχνικά χόμπι καθώς σίγουρα θα βρεις κάποιο το οποίο θα σε εκφράζει. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό  θα φροντίσει για να περάσεις πολύ καλά σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο στην ημέρα και  ιδιαίτερα ευεργετικό για την προσωπική σου ζωή.  Πειρασμοί μπορεί να υπάρξουν για αυτό αν έχεις σύντροφο θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η. 
Σήμερα θα είσαι πολύ γοητευτικός/η για να περάσει απαρατήρητος/η για αυτό θα πρέπει να προσέξεις γιατί αν παρασυρθείς μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να παρασυρθείς με την ησυχία σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! 
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή και σπιτόγατο/α. Σήμερα θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής όταν θα βρίσκεσαι είτε στο σπίτι σου είτε με τους δικούς σου ανθρώπους. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις και τα δύο τότε θα είσαι πολύ χαρούμενος/η!  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από προσωπικές ανάγκες έχεις και επαγγελματικές. Είναι πιθανό να έχεις κάποια πρόταση στα επαγγελματικά σου που θα σε δελεάσει αλλά για να καταφέρεις να βγεις ωφελημένος/η από αυτή θα χρειαστεί να θυσιάσεις ενδεχομένως λίγο από το χρόνο σου.
Σήμερα  ενδεχομένως να συγκρουστούν οι αισθηματικές ανάγκες με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς καθώς ο/η σύντροφός σου θα βρεθεί να είναι πιο αδύναμος κρίκος. Αν είσαι ελεύθερος/η  συζήτησε τα αισθηματικά σου θέλω με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θέλετε τα ίδια.
Υδροχόος
Η επικοινωνιακή διάθεση που έχεις τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πόλος έλξης για τον περίγυρό σου και η Σελήνη από τον Κριό σε βοηθάει σε αυτό. Η επικοινωνία με τους γύρω σου, οι συναντήσεις με ανθρώπους που επιθυμείς και οι δημόσιες σχέσεις θα ευνοηθούν πολύ από την παραμονή της Σελήνης σε αυτό το ζώδιο για αυτό εκμεταλλεύσου το. Η αντίθεση  που  θα σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει τα σχέδια για την προσωπική σου ζωή. Οι γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα και οι επαφές με συγκεκριμένους ανθρώπους θα είναι πολύ ευνοϊκές, για να φέρεις εις πέρας σχέδια όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Σήμερα  η αυξημένη γοητεία σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κάνουν θαύματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου χωρίς εσύ να χρειαστεί να πεις ή να κάνεις κάτι! Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου δεν θα περάσει απαρατήρητο ούτε από εσένα αλλά ούτε και από τους γύρω σου.
Ιχθύες
Οι οικονομικές δοσοληψίες, η  διευθέτηση κάποιων λογαριασμών και κάποιες από τις δουλειές που έχεις στην τράπεζα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα τις φέρει στο προσκήνιο.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Ζυγό  μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως πέρα από τα οικονομικά ζητήματα έχεις και προσωπικές ανάγκες τις οποίες έχεις παραμελήσει. Φρόντισε να ασχοληθείς και με αυτές καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου. Ακόμα επεδίωξε να βρεις χρόνο για να δεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις συναισθηματικά γεμάτος/η.
Σήμερα  τα συναισθήματα προς τον/τη σύντροφό σου θα είναι έντονα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ερωτική διάθεση μεταξύ σας, αν τα διαχειριστείς σωστά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  δείξει αμέσως τις προθέσεις της και θα δώσει νόημα στην ημέρα σου. 

Ζώδια 399098927761259970
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε