Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 28 Αυγούστου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς γι αυτό και το πιο πιθανόν είναι να ξυπνήσεις υποτονικός/η αλλά αυτό δεν θα κρατήσει ολόκληρη την ημέρα. Αν έχει σημαντικά ζητήματα να ασχοληθείς και να επιλύσεις προτίμησε να τα τακτοποιήσεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου. Προσπάθησε να μην περάσεις στο άλλο άκρο και ξεκινήσεις να τρέχεις προκειμένου να τα προλάβεις όλα! Ακόμα προσπάθησε να μη σου μπουν στο μυαλό ιδέες πως οι άλλοι προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, καθώς οι σκέψεις σου είναι μάλλον υπερβολικές και θα δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες…
Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείς και λίγο τι θέλει ο/η σύντροφός σου εκτός από το τι θέλεις εσύ, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται δουλειά και από μέρους σου διαφορετικά θα είναι δύσκολο να εξελιχθεί μόνη της.
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ακόμα κάποιους φίλους που δεν έχεις συναντήσει αυτές τις ημέρες που ήσουν τόσο κοινωνικός/η με όλους! Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το απόγευμα καθώς  θα είναι ευνοϊκές για φιλικές συναθροίσεις και συλλογικές δραστηριότητες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις  πως η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην. Είναι πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια  και αυτή θα είναι αρκετή για να επηρεάσει τις συναναστροφές σου με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα γίνεις αρκετά καχύποπτος/η. Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εσωστρέφεια που νιώθεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με εσένα καθώς τις υπόλοιπες ημέρες δεν προλαβαίνεις!
Σήμερα  θα ψάχνεις να βρεις  το κρυμμένο νόημα πίσω από κάθε συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου όμως δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση.
Δίδυμοι
Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο θα είναι το σημαντικότερο σου μέλημα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί ανησυχία σχετικά με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα το μυαλό σου θα τρέχει με υπερβολική ταχύτητα και όλα αυτά τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε κουράσουν. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις πως εκτός από επαγγελματικές ανάγκες έχεις και προσωπικές. Μία βόλτα με φίλους σου είναι ικανή να σε αποφορτίσει από την έντονη καθημερινότητα.
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί θα τρέχεις με δουλειές και ακόμα και αν βρεις το χρόνο δεν θα βρεις τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ θα σε χαλαρώσει για αυτό εξάσκησε το  καθώς μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
Καρκίνος
Σήμερα θα εξακολουθήσεις να είσαι εξωστρεφής για αυτό θα έχεις αρκετές επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις νέες γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς  και θα δώσει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να  περάσεις καλά μαζί τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σου ανησυχίες. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά καθώς θα έχεις μία ανησυχία η οποία δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά τις πιθανότητες που υπάρχουν.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα, αλλά αυτή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και τελικά δεν θα ασχοληθείς καθόλου μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δώσεις βάση  στην προσωπική σου ζωή καθώς τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του αν και εσύ δεν βοηθήσεις.
Λέων
Οι αγχωτικές σκέψεις θα συνεχιστούν και σήμερα και μάλιστα μπορεί να ξεκινήσουν με ασήμαντη αφορμή. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και υποδηλώνει πως ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα για να αγχωθείς θα φροντίσεις να δημιουργήσεις ένα!  Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, γεγονός που θα σου προσφέρει ανακούφιση! Σιγά-σιγά η συναισθηματική υπερχείλιση των τελευταίων ημερών θα καταλαγιάσει και θα βρεις ξανά την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η συναναστροφή με κόσμο θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα σήμερα καθώς θα σε βοηθήσει να επανέλθεις  στον καλό σου εαυτό! 
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας  είτε για να δεις τον/τη σύντροφό σου είτε για να συναντήσετε φίλους σας καθώς θα είσαι πιο εξωστρεφής τότε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και θα γίνει η αφορμή για να επιστρέψεις στην ενεργό δράση!
Παρθένος
Ακόμα μια ημέρα που θα προτιμήσεις να δώσεις προτεραιότητα στο/η σύντροφο σου και στους συνεργάτες σου παρά σε εσένα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων  θα φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για επιβεβαίωση.  Η γνώμη τους θα σε επηρεάσει πολύ αλλά  τις τελικές αποφάσεις για ένα θέμα που σε απασχολεί θα πρέπει να τις πάρεις εσύ. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα  σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από όλους και από όλα και να βρεις χρόνο να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα θα  μπορέσεις να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και την  εσωτερική σου ισορροπία.
Σήμερα θα  γίνεις διεκδικητικός/η προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι καλό καθώς θα ανάψει τα αίματα και θα σας βοηθήσει να περάσετε μία όμορφη νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει από μία γνωριμία του παρελθόντος.
Ζυγός
Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την ημέρα σου εφοδιασμένος/η με όλα τα απαραίτητα για να μπορέσει να ανταπεξέλθεις στις ημερήσιες υποχρεώσεις σου. Ένα καλό πρωινό και μερικές βιταμίνες θα  σε βοηθήσουν να παραμείνεις ακμαίος/α κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς η Σελήνη  από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων θα φέρει κάποιες υποχρεώσεις πριν φύγει!  Το απόγευμα θα περάσει στον Κριό και θα τονίσει την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με τους αγαπημένους ανθρώπους. Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα καθώς θα έχουν μεγάλη  επιρροή επάνω σου. Συζητήσεις για συνεργασίες θα έχουν την τιμητική τους και μπορεί να ανοίξουν και ένα νέο κεφάλαιο σε αυτές.
Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για να το αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου που τις τελευταίες ημέρες έχεις παραμελήσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ανάγκη σου για δέσμευση μπορεί να σε κάνει να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με μία πρόσφατη γνωριμία.
Σκορπιός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων και η παραμονή της εκεί σε προτρέπει να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας πράγματα για εσένα. Η ημέρα ενδείκνυται και για νέα ξεκινήματα όπως είναι η εγγραφή στο γυμναστήριο ή η ενασχόληση σου με μια νέα δραστηριότητα!  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν κάποια εργασιακά ζητήματα και μερικές δουλειές ρουτίνας που πρέπει να γίνουν άμεσα. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς απλά θα πρέπει να φτιάξεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να το ακολουθήσεις, προκειμένου να φέρεις εις πέρας αυτά που σου έχουν ανατεθεί.
Σήμερα  προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου και να περάσετε χρόνο μαζί, καθώς μετά μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος/α που σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον θα σε φλερτάρει!
Τοξότης
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά σου, στις δουλειές του σπιτιού σου και σε οτιδήποτε σχετίζεται με ζητήματα εντός οικίας. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να τα φέρεις εις πέρας καθώς θα έχεις τη θέληση για αυτό. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα νιώσεις την αλλαγή στη διάθεση σου αμέσως. Επεδίωξε να αφιερώσεις χρόνο στις προσωπικές σου ανάγκες και να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου  καθώς το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Οι δραστηριότητες με φίλους και η επαφή με κάποιο αγαπημένο σου χόμπι θα είναι εξαιρετικά ευεργετικά για τη διάθεσή σου, για αυτό  θα ήταν πολύ καλό να βρεις χρόνο για αυτά.
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου  ώστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει σήμερα καθώς η διάθεσή σου για φλερτ αλλά και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα  φέρουν δίπλα σου τον/ην κατάλληλο/η!
Αιγόκερως
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ώρες στους Ιχθύς  και  θα ενισχύει την εξωστρέφεια σου με αποτέλεσμα να μην θέλεις να μείνεις μόνος/η και να επιδιώξεις επαφές με όλο τον κόσμο! Ιδιαίτερη προτίμηση θα έχεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα όπως είναι συγγενείς γείτονες και γνωστοί καθώς θέλεις να τους δεις και να ανταλλάξετε τα νέα  σας.  Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και μπορεί να φέρει υποχρεώσεις οικογενειακού χαρακτήρα. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με μία δουλειά του σπιτιού σου ή να αναλάβεις κάποια δουλειά που σχετίζεται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.
Σήμερα θα είσαι πολυάσχολος/η και με προτάσεις για συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό είναι πιθανό να παραμελήσεις τον/τη σύντροφό σου και να προκαλέσεις τα παράπονά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να εξελιχθεί μία πρόσφατη γνωριμία.
Υδροχόος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Ιχθύς και πολύ πιθανόν να σε αγχώσει με ζητήματα που αφορούν λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις. Αυτό μπορεί να σου βγει και σε καλό καθώς θα αναγκαστείς να κινητοποιηθείς προκειμένου να τα τακτοποιήσεις και να μην τα αφήσεις στη μοίρα τους. Έχεις όλη την ημέρα για να το κάνεις  για αυτό μην το αφήσεις για αργότερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και αγαπημένους σου ανθρώπους οι οποίοι περιμένουν αρκετές ημέρες για να σε δουν. Κανόνισε μία συνάντηση μαζί τους καθώς η ημέρα θα ευνοήσει τη συναναστροφή με κόσμο, τις αγορές και τις επισκέψεις συγγενικά πρόσωπα!
Σήμερα  προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί θα είσαι απασχολημένος/η με οικονομικά ζητήματα,  με αποτέλεσμα τα αισθηματικά να βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται –από το απόγευμα και ύστερα- για νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις!
Ιχθύες
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σου υπενθυμίζει τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου προτρέποντας σε να ασχοληθείς μαζί τους. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις  καθώς οι συνεχείς αναφορές σε αυτά που θέλεις εσύ, θα κάνει τους άλλους να πιστέψουν πως δεν  σε ενδιαφέρουν. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να πληγούν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και οι επιθυμίες σου θα σχετίζονται με χρήματα, αποκτήματα και υλικά αγαθά. Η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτά αφήνοντας οτιδήποτε άλλο στην άκρη.
Σήμερα  προσπάθησε να «ακούσεις» και τις επιθυμίες του/ης συντρόφου σου διαφορετικά θα του/ης δώσεις την εικόνα  πως δεν σε ενδιαφέρει για εκείνον/η, χωρίς αυτό να ισχύει. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δώσεις «φρούδες ελπίδες» σε κάποιον/α που δεν σε ενδιαφέρει ακόμα και αν νιώσεις κολακευμένος/η από το φλερτ του/της. 

Ζώδια 7862987756919451778
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε