Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 10/8/2018


Καλημέρα σας! Επιτέλους Παρασκευή. Για να δούμε πως θα πάει η μέρα μας!

Κριός
Κριέ,τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ανοιχτά θέματα που έχεις και μετά να κάνεις συζητήσεις γι’ αυτές. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.Τα αισθηματικά σου,σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση.Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!
Ταύρος
Ταύρε,μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Η εξέλιξη είναι στο δικό σου χέρι και μόνο. Οικονομικά θα προκύψει ένα έξτρα έξοδο, που θα πρέπει άμεσα να καλύψεις.Στα αισθηματικά σου,θα αρχίσεις να ισορροπείς πολλά θέματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν έντονα και σε προβλημάτιζαν. Οι κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, θα σου χαρίσουν μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους  φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως έτσι συναντήσεις το άλλο σου μισό.
Δίδυμοι
Δίδυμε,στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη  μέρα μαζί του.Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η ανταπόκριση του θα σε γεμίσει χαρά.
Καρκίνος
Καρκίνε,τις προτάσεις που θα δεχθείς σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να τις εξετάσεις πολύ καλά, αν έχεις σκοπό να τις αποδεχτείς. Μικρές παγίδες κρύβονται πίσω από λόγια και ενέργειες των ανταγωνιστών σου, που θα πρέπει να προλάβεις. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν .Στα αισθηματικά σου,Η  ημέρα θα σε φέρει κοντά στον σύντροφό σου, και θα σε κάνει να του εξομολογηθείς όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου και αφορούν τη σχέση σας.Αν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόταση ενός ατόμου από το παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει.
Λέων 
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος, σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, για να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου και η εξέλιξη της σε απασχολούν ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου.Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες και βγες έξω να ψάξεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.
Ζυγός
Ζυγέ,επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.Στα αισθιηματικά σου,θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, για να πετύχεις αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να μην κινείσαι σπασμωδικά. 
Σκορπιός
Σκορπιέ,στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα.Δώσε  μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς.
Τοξότης
Τοξότη,μείνε σταθερός στο πρόγραμμα σου και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η διάθεση σου θα είναι σε καλά επίπεδα η συμπαράσταση που θα λάβεις από τα άτομα που δουλεύεις μαζί τους, θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σου,η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αφήσεις  τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις .
Αιγόκερως
Αιγόκερε,οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.
Υδροχόος
Υδροχόε,σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, κατόπιν ωρίμου σκέψεως όμως. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.Στα αισθηματικά σου,θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου.Όσο για σένα που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να έρθει στην ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.
Ιχθείς
Ιχθύ,πολλές θα είναι οι αλλαγές και οι θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου .Στα αισθηματικά σου,θα έχεις την ευκαιρία να δεις με θετική ματιά, τώρα, μερικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, στα καλά καθούμενα και χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.
ΠΗΓΗ
Ζώδια 7941756342052124741
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε