Loading...

Η συντεχνία αρτοποιών Αθηνών, δίπλα στους πληγέντες από τις φωτιές



Διαβάστε την επιστολή που έστειλε η συντεχνία αρτοποιών Αθηνών στον υπουργό Εθνικής Αμύνης
Κον Παναγιώτη Καμμένο

Κύριε Υπουργέ,
Βαθιά συγκλονισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα, κυρίως σε Ραφήνα, Μάτι, Νέο Βουτζά αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής, θεωρούμε καθήκον να συμβάλουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας στην ανακούφιση των πληγέντων.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε από εσάς να μας χορηγήσετε – χρεώσετε για όσο διάστημα χρειαστεί μια αυτοκινούμενη αρτοποιητική μονάδα του στρατού της οποίας είμαστε ήδη έτοιμοι – ακόμα και μέσα στην ημέρα – να αναλάβουμε την επάνδρωση και το κόστος λειτουργίας (Α’  & Β΄ ύλες), έτσι ώστε να διαθέσουμε άμεσα ζεστό και φρέσκο ψωμί στους πληγέντες.
Καταλληλότερο τόπο θεωρούμε την πόλη της Ραφήνας αλλά είμαστε πρόθυμοι και όπου αλλού εσείς μας υποδείξετε.

Κύριε Υπουργέ,
Πέρα από το όποιο ψωμί παράξουμε και διαθέσουμε στους συμπολίτες μας που καταστράφηκαν θέλουμε και με τις δικές μας δυνάμεις να δείξουμε στους ανθρώπους αυτούς ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι όλοι εμείς οι Αθηναίοι πολίτες είμαστε δίπλα τους.
Ας μην αφήσουμε μαζί με τις φλόγες και την ελπίδα να σβήσει. Είναι κάτι που οι άνθρωποι αυτοί, τις στιγμές ετούτες, το έχουν ανάγκη. Δώστε μας τη δύναμη και τη χαρά να το πράξουμε.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Για το Δ. Σ. της ΣΑΑΠΠ

Ο Πρόεδρος
Χαρίλαος Μάνος
Διάφορα 7433553672265963598
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε